Se hvad andre har gjort

Bliv inspireret af andre, der har bygget med VELFAC

Det kan af og til være betryggende at se, hvad andre boligejere har gjort i forbindelse med en renovering eller nybyggeri. På den måde får du nye idéer og du kan måske bedre forestille dig, hvordan din bolig vil kunne blive forbedret og forandret med nye vinduer og døre.

”Vi er super tilfredse og glade for, at vi blev boende fremfor at flytte. Vi har fået det hus, vi drømte om – et nyt og moderne hus.”

Hvad gør man, når huset er umoderne, men man bare elsker beliggenheden? Man kan enten vælge at flytte til nyt, rive det ned, eller give det eksisterende en ordentlig overhaling. Familien Ravn valgte at renovere og fik meget mere ud af det, end de lige regnede med.

"Jeg ved, at VELFAC har gode produkter, både fordi jeg arbejder som ejendomsmægler, men også fordi vi i vores tidligere bolig havde VELFAC."

Ejendomsmægler Lasse Grønbæk Mathiassen bor i den nordvestsjællandske stationsby Vipperød sammen med sin kæreste og to små børn. Familien har boet i byen i en årrække, men da drømmeboligen for ½ års tid siden kom til salg, slog parret til og flyttede blot 100 meter væk til en villa fra 70'erne. 

 

”Vi kunne virkelig godt lide det enkle design, som passede godt til sommerhusets stil.

Syd for Aarhus, tæt på bugten, ligger familien Madsens nye sommerhus. Familien faldt pladask for grunden og beliggenheden, og selvom huset, der fulgte med, var charmerende, så egnede det sig langt fra til beboelse hele året. 


"Det vi drømte om, første gang vi så arkitekttegningerne, er til fulde blevet indfriet"

Et af de store ønsker til den nye bolig var masser af dagslys. ”Vi ville gerne skabe synergi mellem inde- og udeliv og have så meget lys ind i boligen, som overhovedet muligt”, fortæller Jack Sanz. Og sådan blev det!


"Hele processen var bare super smooth og professionel”

Sådan beretter David efter at familien Heller Nielsen har fået nye vinduer og døre fra VELFAC. Se hvordan familien har energioptimerede, men samtidig bevarede sjæl og charme i deres 30’er bungalow.


"Med VELFAC 200 har vi fået mere lys ind, end vi troede muligt"

Med hjælp fra lokal arkitekt har Thisted-par bibeholdt husets oprindelige charme, samtidig med at hus og natur smelter sammen på fineste vis med VELFAC vinduer og døre.

 

 

"Det er et helt andet hus. Det er blevet rum, man elsker at være i"

Sådan siger Thorbjørn Friberg i forbindelse med renoveringen af sit hus fra 1960'erne, hvor stort set alle vinduer og døre er skiftet.

 

 

"Vi tror ofte, at vi har glemt at lukke døren, fordi lyset strømmer ind"

Sådan gik det til, at familien Høj fik en genial sammenhæng mellem ude- og indelivet.

 

 

"Hus og have hænger meget bedre sammen nu"

Se forvandlingen af familien Bandholms 70'er villa med nye skydedøre til haven.

 

”Det er gået fra at være en ret ordinær 70’er parcel til at være et hus, man lægger mærke til

Sådan føler familien i Vipperød, at de fik et helt nyt hus, da de skiftede til nye vinduer og døre.

 

Flere kundehistorier? Besøg vores univers til boligejere

I vores univers Tips og gode råd til boligejere kan du læse mange flere historier fra andre, der har bygget og renoveret med VELFAC.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.