Billedgalleri

Få inspiration til din egen bolig

Det kan være en god start at få inspiration i vores billedgalleri. Her finder du et bredt udsnit af: Boliger igennem tiden, forskellige boligtyper og vinduesstile. Du får inspiration til nye VELFAC vinduer og døre til din egen bolig, uanset om du står overfor at bygge om, til eller nyt.

 

 

breaker

 

 

Find vinduestypen til dit hus

Opdag vores vinduesserier til alle boligtyper

V200 Closed_890x890.png

VELFAC 200

Få mere dagslys

 

VELFAC 200 skiller sig ud med sit unikke, elegante og tidløse design, der præges af enkelhed og stramme linjer. Vinduets slanke rammer forstærker glaspartiet og fremmer indfaldet af lys.

 

Vinduet er ideelt til både nye byggeprojekter og renoveringer, hvor facaden skal være enkel. Konstruktionen sikrer en visuel sammenhæng mellem vinduer og terrassedøre, hvilket bidrager til en bolig med klare linjer, der giver et spændende, moderne udtryk.

 

VELFAC 200 imødekommer behovene i den moderne bolig med et frit farvevalg både på den indvendige del og den udvendige del samt et bredt sortiment af tilbehør.

Classic Alu 2Sidehung Closed_890x890.jpg

 

VELFAC Classic

Det klassiske valg

 

Med VELFAC Classic får du vinduer, der kombinerer moderne isoleringskrav med det autentiske udseende, vinduerne havde for hundrede år siden. Serien inkluderer vinduer og døre i enten en alu/træ-konstruktion, der kræver minimal vedligeholdelse, eller i en smuk, ren træstruktur.

 

Denne serie er især egnet til traditionelle boliger som landejendomme, patriciervillaer og murermestervillaer. Og 3-lags vinduet med energimærkning A bidrager til en god isolering.

Ribo Topguided Closed_890x890.jpg

 

VELFAC Ribo

Oplagt til den traditionelle bolig

 

VELFAC Ribo er et vindue med et karm/ramme design, der passer til det traditionelle parcelhus. Med en flot finish, fremragende isoleringsegenskaber og et væld af valgmuligheder inden for åbningsfunktioner, farver og glas, er VELFAC Ribo vinduer og døre en god løsning til at tilføje et personligt præg til din bolig.

 

VELFAC Ribo træ/alu er designet med træ på indersiden og aluminium på ydersiden, men du kan også vælge en ren trækonstruktion, hvis det passer bedre til din smag og bolig. Se mere om vores brug af FSC-certificeret træ her.

Edge Topguided Closed_890x890.jpg

 

VELFAC Edge

Optimalt til sommerhuset

 

VELFAC Edge er oplagt til at give bygninger med mindre strenge energimærkningskrav et moderne og friskt look. VELFAC Edge leveres nemlig kun som et 2-lags vindue og er B-mærket.

 

Med aluminium på ydersiden, som kun kræver minimal vedligeholdelse, og malet træ på indersiden, får du en vinduestype, der holder i både form, funktion og design.

 

Op til 10 års garanti uanset vinduestype

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer. Bestil en gratis opmåling her.

Få professionel rådgivning til at vælge vinduestyper

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.