Smukke klassiske terrassedøre

Smukke klassiske terrassedøre

Er det ved at være tid til at udskifte den gamle terrassedør med en ny-klassiker? En klassisk terrassedør kan bidrage med den originale, autentiske charme og stil, som passer til lige netop din boligstil.

En klassisk terrassedør med 1- eller 2-fløje kan være med til at forbinde ude- og indelivet i højere grad. Den klassiske stil med sprosser er med til at understrege husets udtryk på flotteste vis og samtidig skabe naturlig sammenhæng med vinduerne. 

 

VELFAC Classic terrassedøren er særlig velegnet i udtrykket til den klassiske murermestervilla, ligesom den også vil gøre sig godt i klassiske patriciervillaer og bondehuse.

 

 

Se eksempler på boliger med klassiske VELFAC terrassedøre

 

 

 

Terrassedøre efter mål

Alle VELFAC terrassedøre er som vinduerne lavet efter mål, og du kan vælge, om du vil have en enkelt dør eller udnytte pladsen og få en stor åbning med en dobbelt terrassedør.

 

Har du brug for at udnytte pladsen på din terrasse helt optimalt, kan du yderligere overveje, om du skal vælge en terrassedør med 180 graders hængsler. Det betyder, at terrassedøren kan åbnes helt op og dermed ikke fylder unødigt meget, når den står åben.

Sammensæt efter dine ønsker

Der er mange muligheder for at opgradere udtrykket på din bolig med VELFAC Classic terrassedør, hvor du kan sammensætte sprosser og funktioner for bedre åbning med terrassedøren, så det passer til dit hus og nutidens standarder.

 

 

Fordele ved VELFAC Classic terrassedøre

  • Autentisk udtryk, der er med til at bevare husets stil
  • Ofte med sprosser og klassiske opdelinger af ruden
  • Fås som 1- og 2-fløjet
  • Fås i træ/alu og udelukkende træ

Anbefalede terrassedøre til klassiske boliger

VELFAC Classic terrassedøren giver autentisk udtryk til den klassiske boligstil.

VELFAC Classic - terrassedør i klassisk stil

VELFAC Classic terrassedøren er optimal til energirenovering af den autentiske, klassiske boligstil både i ældre boliger og til nye huse med en mere nostalgisk stil. Terrassedøren har samme karm-/rammekonstruktion som vinduerne i samme serie og fås i træ/alu eller udelukkende i træ. VELFAC Classic har synlige hængsler. Terrassedøren i VELFAC Classic fås både med og uden sprosser.

 

VELFAC Classic - dobbelt terrassedør i klassisk stil

Den dobbelte VELFAC Classic terrassedør har som udgangspunkt en åbningsvinkel på op til 90 grader, men kan alternativt også fås med 180 graders hængsel, hvis indbygningen tillader det, for en fuld åbning om til væggen. I det tilfælde vil man dog ikke kunne få grebsbetjent bremse. Den dobbelte terrassedør i VELFAC Classic fås både med og uden sprosser.

 

Klar til at gå videre? Sådan bestiller du

Vi er klar til at hjælpe dig videre med din bestilling. Få VELFAC til at lave et prisoverslag, eller bestil tid til en gratis opmåling ved en professionel VELFAC VinduesMester.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til jeres bolig.

 

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.