Få professionel rådgivning

Det handler om, at du skal være tryg i dit vindueskøb

Som boligejer er der meget, du skal forholde dig og tage stilling til. Ikke mindst, når du renoverer dit hjem. Udskiftning af vinduer og døre er noget af det, der ofte kan fylde meget. Ikke kun fordi det er en stor investering, men fordi det også kræver, at du sætter dig ind i sagerne. Men bare rolig. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Kontakt en VELFAC privatrådgiver

Tag en snak med en VELFAC privatrådgiver og få hjælp til at vælge de rette vinduer, der passer lige nøjagtig til din bolig.

 

Vælg udstilling

Rødovre
Horsens
Middelfart

Vi har lavet vinduer til danskerne i mere end 50 år. Og vi gør det igen i morgen.

VELFAC er en bundsolid leverandør af facadevinduer og døre. Vi har eksisteret i mere end 50 år og er en del af VKR Holding, som omfatter bl.a. VELUX. Det er vores garanti for professionel rådgivning.

Brug en VELFAC uddannet håndværker

Hos VELFAC går vi op i, hvordan vinduer og døre bliver monteret. Et vindue er nemlig ikke mere værd end den gode montage. Og det er en forholdsvis kompliceret sag. Derfor er det en god idé at vælge en VELFAC VinduesMester til at udføre montagearbejdet i din bolig.

VELFAC VinduesMester

VELFAC har et tæt samarbejde med en række selvstændige tømrermestre over hele landet, som vi uddanner, træner og holder opdateret på den seneste viden inden for vinduer. Sådan en tømrer kalder vi en VELFAC VinduesMester.

 

Find din nærmeste VinduesMester

Hvor finder du din nærmeste VELFAC VinduesMester? Brug vores kort til at finde din tømrerspecialist i VELFAC vinduer og døre.