Vinduer til parcelhuset

Vinduer til parcelhuset

Overvejer du at bibeholde parcelhusets oprindelige stil eller tænke helt nyt, når du renoverer med nye vinduer? Få mere inspiration her til den mest fremherskende boligtype i Danmark, nemlig parcelhuset.

Bor du i et parcelhus er der flere veje at gå i forbindelse med en vinduesudskiftning. Du kan overveje at gå traditionelt til værks og udskifte vinduerne én til én.


Alternativt kan du vælge at tænke i en ombygning, hvor vinduerne ikke er helt lig de eksisterende, men er en lidt anden type, som kan være med til at give parcelhuset et mere moderne udtryk. Du kan også overveje om nogle af vinduerne kan udskiftes med større glaspartier i form af terrasse- eller skydedøre, så parcelhuset indbyder til mere liv, luft og lys.Vi leverer kun skræddersyede løsninger


VELFAC giver dig muligheden for at skræddersy dine vinduer og beholde autenticiteten i boligen. Vi giver vores kunder fleksibilitet til at vælge den rette stil til deres bolig, uanset om det gælder farve eller åbningsfunktion. Du kan stole på os til at hjælpe dig med at realisere nye vinduer til din bolig.

Parcelhusets kendetegn

Et parcelhus er per definition et fritliggende hus på sin egen matrikel. Det er udformet til at bebos af en familie med egen have. Velkendte byggematerialer som tegl, mursten og træ er blevet anvendt, og generelt borger parcelhuse for god dansk byggeskik. Parcelhuset har igennem sidste halvdel af 1900-tallet forandret sig i takt med udviklingen i tendenser og boligbehov. 

Typer af parcelhuse

Vi har opdelt de særlige kendetegn for parcelhuse i forskellige tidsperioder, som du kan dykke nærmere ned i her.

 

50-60'er villa

Byggestilen fra 50’erne og 60’erne byder ofte på boliger med modernistiske detaljer i en enkel arkitektonisk stil.

70-80'er parcelhus

Parcelhuse fra 70-80’erne er boliger med mange muligheder for renovering og tilbygninger. Her vil en vinduesudskiftning i sig selv også være en fornyelse.

90'er-boligen

Huse fra 90’erne har fokus på størrelse og individualitet og er i mindre grad bygget efter en særlig stil.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Hvad koster nye vinduer?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

Bestil nye VELFAC vinduer til dit ældre parcelhus

 

Både VELFAC Ribo og VELFAC 200 er velegnede vinduesløsninger til denne type bolig. VELFAC Ribo giver mulighed for at bibeholde i forholdsvis traditionel stil med karm og ramme, mens VELFAC 200 kan løfte husets design til en mere moderne og stilren bolig. Med begge løsninger har du mulighed for at udskifte tidligere tiders mindre vinduer med større vinduesarealer eller endda dørpartier for at åbne yderligere op mellem inde- og udelivet og gøre det endnu mere funktionelt.

 

VELFAC 200

 

VELFAC 200 giver et elegant design til både nybyggeri og renovering med dens tynde rammer, der giver mulighed for øget dagslys. Disse vinduer og døre ser flotte ud i moderne danske boliger. VELFAC 200 leveres med 3-lags ruder, og alle produkter i serien kan kombineres uden synlige forskelle på facaden. Det betyder, at du ikke vil kunne skelne mellem forskellige vinduestyper, terrassedøre eller skydedøre.

VELFAC Ribo

 

VELFAC Ribo vinduer gør det muligt at bevare boligens originale udseende og fornemmelse ved at give mulighed for individuelle vinduesudskiftninger. Vinduer og døre kommer i en række forskellige stilarter og materialer, enten udelukkende træ eller træ med en udvendig aluminiumsramme. Hermed kan boligejer vælge den mulighed, der passer bedst til bolig og behov, mens det stadig er muligt at være tro mod den originale stil.

 

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.