Værd at vide

Hos VELFAC er et vindue ikke bare en vindue

Mange bygningselementer i din bolig spiller en rolle, men dine vinduer og døre er helt afgørende for, hvordan du oplever dagslys, frisk luft, varme og kulde indenfor. F.eks kan dine vinduer reducere trafikstøj, optimere dit dagslys og give et forbedret indeklima. Vi er eksperter på disse områder og vil meget gerne dele vores viden med dig.

Støjgener? Vælg støjreducerende vinduer

Vinduer kan begrænse udefrakommende støj. Vælg den rigtige løsning til reducering af generende støj fra fx trafik, jernbane og menneskemængder i dit hjem sammen med VELFAC.

 

dagslyset helt ind i boligen

Dagslys er bevist godt for helbredet og dit velbefindende. Det er vigtigt at tage med i overvejelserne, uanset om du bygger nyt, om eller til. Måske har du mulighed for at få endnu mere lys ind, end du tror.

 

 

Dårligt indeklima? Lad dine vinduer hjælpe

At lufte ud dagligt er vigtigt. Det nedbringer bl.a. risikoen for skimmelsvamp, fjerner skadelige stoffer og mindsker allergisymptomer.

I over 20 år har VELFAC været medlem af Dansk Indeklima Mærkning; en garanti for at vores vinduer og døre ikke forurener indeklimaet.

Få mere information til dit vinduesvalg.

I vores univers Tips og gode råd til boligejere kan du finde mange flere relevante emner, der klæder dig godt på, når du overvejer nye vinduer og døre.

 

Designet til adskillelse og genanvendelse

Vidste du, at vi designer vores vinduer og døre, så de nemt kan skilles ad i materialefraktioner og komponenter med henblik på mulig fremtidig genanvendelse?

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.