image

Vælg en pladedør for et moderne udtryk

Uanset om du er til en hoveddør, som i farven passer til resten af huset, eller som skal skille sig ud, har du masser af muligheder, når du vælger en pladedør fra VELFAC.Din hoveddør er med til at danne rammen om udtrykket på dit hus. Den er et afgørende element, som skal passe til både huset i sig selv, og også til de vinduer, du har.

 

Når du vælger en pladedør, får du en traditionel dør til indgangen på dit hus, som samtidig er moderne i udseendet og overfladen. Pladedøren kan sammen med et sideparti ved siden af være med til både at skærme af, så man ikke kan kigge direkte ind, og samtidig får du også glæde af lyset udefra gennem det faste vinduesparti.

 

Du kan også vælge at få en glasudskæring i selve pladedøren. Det kan være oplagt, hvis der eksempelvis ikke er plads til et vinduesparti ved siden af.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC pladedøre

 

Farver og profilering gør en forskel

Mulighederne er mange, når du vælger en pladedør. Den kan være med til at skabe sammenhæng i farvesammensætningen, men den kan også være det friske pust, som giver nyt liv til husets udseende.

 

Med en ny pladedør får du en hoveddør, som har en isoleret og beklædt fyrretræsramme, hvor du selv kan vælge, om den skal være helt glat eller med profilering på den udvendige side.

 

Er du mere til en hoveddør, hvor der er mere glas, kan du med fordel vælge en rammedør, som er en hoveddør i glas, og som giver et andet udtryk og dermed andre muligheder.

 

Husk, at på en pladedør i træ/alu er selve dørpladen lavet i træ og karmen i træ/alu, og de forskellige materialer kan have betydning, hvis du vælger samme farve på rammen og på døren.

 

 

image

Sammensæt selv din egen hoveddør

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

image

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

image

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.