Vælg en pladedør for et moderne udtryk

Vælg en pladedør for et moderne udtryk

Uanset om du er til en hoveddør, som i farven passer til resten af huset, eller som skal skille sig ud, har du masser af muligheder, når du vælger en pladedør fra VELFAC.Din hoveddør er med til at danne rammen om udtrykket på dit hus. Den er et afgørende element, som skal passe til både huset i sig selv, og også til de vinduer, du har.

 

Når du vælger en pladedør, får du en traditionel dør til indgangen på dit hus, som samtidig er moderne i udseendet og overfladen. Pladedøren kan sammen med et sideparti ved siden af være med til både at skærme af, så man ikke kan kigge direkte ind, og samtidig får du også glæde af lyset udefra gennem det faste vinduesparti.

 

Du kan også vælge at få en glasudskæring i selve pladedøren. Det kan være oplagt, hvis der eksempelvis ikke er plads til et vinduesparti ved siden af.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC pladedøre

 

Farver og profilering gør en forskel

Mulighederne er mange, når du vælger en pladedør. Den kan være med til at skabe sammenhæng i farvesammensætningen, men den kan også være det friske pust, som giver nyt liv til husets udseende.

 

Med en ny pladedør får du en hoveddør, som har en isoleret og beklædt fyrretræsramme, hvor du selv kan vælge, om den skal være helt glat eller med profilering på den udvendige side.

 

Er du mere til en hoveddør, hvor der er mere glas, kan du med fordel vælge en rammedør, som er en hoveddør i glas, og som giver et andet udtryk og dermed andre muligheder.

 

Husk, at på en pladedør i træ/alu er selve dørpladen lavet i træ og karmen i træ/alu, og de forskellige materialer kan have betydning, hvis du vælger samme farve på rammen og på døren.

 

 

Sammensæt selv din egen hoveddør

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

 

Hvad er en pladedør fra VELFAC?

 

Vores pladedøre er helt almindelige facadedøre, hvor selve dørpladen består af fyrretræ, som er isoleret og beklædt. Du har mulighed for at få leveret døren med eller uden profiler. Derudover kan de fleste pladedøre også kombineres med forskellige udskæringer af glas i flere forskellige former og størrelser.

Hos VELFAC har du gode muligheder for at få lige præcis den nye dør, der passer til din bolig og dine ønsker. Din hoveddør spiller en rolle for det overordnede udseende af din bolig. Det er et væsentligt element, som både skal komplementere selve huset og de vinduer, du har.

Sammen med et sidepanel kan pladedøren give privatliv fra forbipasserende og samtidig tillade naturligt lys udefra og ind gennem det faste vinduespanel. Du kan også vælge at have glasudskæring i selve pladedøren. Dette kan være den bedste mulighed, hvis der ikke er plads nok til et vinduespanel ved siden af døren.

Oplev de mange designs til pladedøre

 

Hos VELFAC finder du flere forskellige pladedøre, så du kan vælge en solid yderdør, der passer perfekt til din bolig. Din yderdør er det første dine gæster ser, og det er med til at give dit hjem karakter. Det er her, du byder dine gæster velkommen og inviterer dem indenfor.

Vi har en række populære løsninger, som kan inspirere dit valg. Vores pladedøre passer til forskellige designpræferencer, som du måtte være interesseret i, så du kan sætte et personligt præg på din dør.

Det er vigtigt, at din hoveddør og andre yderdøre matcher stilen på din bolig. Det er derfor værd at bruge lidt ekstra tid på at vælge dit hjems nye yderdøre, så du kan finde en både smuk og solid dør, der passer perfekt til din bolig og boligens vinduer.

Find inspiration til din pladedør her

 

Pladedøre kræver kun minimal vedligeholdelse

 

Hvis du ønsker, at din hoveddør skal holde i mange år, er det nødvendigt at udføre vedligeholdelse. Hvor ofte du skal udskifte din nye hoveddør afhænger i høj grad af, hvor godt du passer på den. E

n hoveddør fra VELFAC kræver minimal vedligeholdelse, hvor du jævnligt bør tjekke for små skader og tegn på fugt på både indvendig og udvendig overflade. Husk, at dørens ydre er mere udsat for regn og skiftende vejrforhold. Ved valg af din nye pladedør er den allerede overfladebehandlet - dette sikrer en lang levetid.

Få professionel rådgivning

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Og vi ved, at det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.