Vinduer til nybyggeri

Vinduer til nybyggeri

Skal du bygge nyt, er der mange overvejelser og beslutninger. Der bliver bygget mange typehuse i Danmark, hvor husets stil er valgt på forhånd. I arkitekttegnede huse har du større indflydelse på stilen. Det giver dig nogle spændende valgmuligheder i forhold til sammensætning af farver og materialer, og du får samtidig et mere personligt hus.

Valget af vinduer og døre spiller en stor rolle, og ofte har man stor indflydelse, hvis man ønsker noget andet, end det foreslåede. Her er det naturligvis vigtigt at se på, hvad du har af ønsker og behov og få en skræddersyet løsning, der passer til hele familien i den nye bolig.

 

 

Moderne eller traditionel stil
VELFAC 200 er oplagt til moderne nybyggeri. Uanset om der er tale om et typehus eller et arkitekttegnet hus, vil et vindue med slanke rammer og mulighed for masser af dagslys løfte udtrykket.


VELFAC Ribo er valget til dig, der søger et flot og lidt mere traditionelt udtryk i gedigne materialer. Det traditionelle valg med karm og ramme kan give et andet udseende, og det er i bund og grund mest et spørgsmål om smag.


Se forskellen på facadeudtrykket med henholdsvis VELFAC 200 og VELFAC Ribo

 

 

Klassisk stil
Færre bygger nye huse i klassisk stil, men vælger du den vej, er valget af vinduer afgørende for, om du rammer stilen rigtigt. VELFAC Classic vil her være oplagt til sådan et hus.

 

Se eksempler på nybyggede boliger med VELFAC vinduer

 

 

Kendetegn ved nybyg

  • Ofte typehuse eller større arkitekttegnede huse
  • Moderne, stilrent og minimalistisk udtryk for hovedparten
  • Stramme linjer og velovervejede materialer, der går op i en højere enhed
  • Store vinduespartier med skydedøre og mulighed for dagslysgennemstrømning i hele huset

Anbefalede vinduer til nybyg

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle profiler.

 

VELFAC 200 er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og en smal ramme øger lysindfaldet. Vinduerne passer godt til moderne dansk byggeri.

 

VELFAC Classic

Autentisk udtryk til den klassiske boligstil.

 

Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

 

VELFAC Ribo

Traditionelle vinduer med smuk finish.

 

VELFAC Ribo serien består af vinduer, terrasse- og skydedøre samt hoveddøre, som er kendetegnet ved en traditionel karm/ramme konstruktion. 

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Hvad koster nye vinduer?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.