Priseksempler

Hvad koster nye vinduer og døre?

Vi har samlet en række priseksempler på konkrete projekter. Så kan du finde noget, der svarer til dine drømme. Husk, at VELFAC vinduer og døre er lavet på mål til netop dit projekt, så priserne vil variere fra projekt til projekt. Priserne er inkl. moms og ekskl. montage (priser gældende fra august 2022).

Vil du kende prisen på dit projekt?

Få et prisoverslag på 24 timer

Få finansiering af hele eller dele af dit køb

Beregn dit lån her

Beregn prisen på dit projekt

Når du ved, hvor mange vinduer du skal have, og hvilken størrelse de skal være, kan du hurtigt få en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.

 

Brug for finansiering af dit vindueskøb?

Nye vinduer og døre kan være en stor investering. Men vidste du, at du kan finansiere hele eller dele af beløbet og opdele din betaling i bidder? Når du samarbejder med en VELFAC VinduesMester kan du sikre dig en attraktiv finansiering af dit vindueskøb. Fx kan du låne op til 75.000 kr. rentefrit i op til 5 år.

 

 

Vi hjælper dig med at træffe en god beslutning

 

Nye vinduer og døre er en stor investering - en, der kræver mange overvejelser, især hvis du aldrig før har skullet købe dem til din bolig. Men bare rolig, du behøver ikke at have det hele regnet ud på forhånd. Vi er her for at hjælpe med det.

 

Når det kommer til at vælge nye vinduer og døre, vil vi gerne hjælpe dig med at træffe de bedst mulige beslutninger, så du ender med en løsning, der er ideel til dig og dine behov. Det er nemlig vigtigt at se på de forskellige elementer og løsninger, der kan gøre en reel forskel i dit daglige liv.

 

Nye vinduer og døre til fx renovering starter med en opmåling og med en afklaring, om nye vinduer blot skal erstatte dine ældre vinduer, eller om du skal tænke nyt og har brug for en anden løsning end den eksisterende. Her er det oplagt at tage en professionel tømrer med på råd.

 

Skulle du have brug for hjælp til dit vinduesprojekt, mens det er i gang, eller efter det er færdigt, står vi til rådighed med alt, hvad du har brug for. Måske beslutter du dig for, at du gerne vil have en stormkrog til din terrassedør, eller du er usikker på, hvordan du betjener din skydedør. Eller måske vil du bare være helt sikker på, hvordan du vedligeholder dine nye vinduer og døre. Vi er her for at hjælpe.

Hvad er prisen på nye vinduer? Få et prisoverslag her

Få skræddersyede vinduer og døre efter mål

 

Hos VELFAC har du mulighed for at finde de vinduer og døre, der passer til din bolig. Vi laver alle vores vinduer og døre efter mål, hvilket betyder, at vi ikke arbejder med standardstørrelser eller har produkter på lager.

I stedet får du en løsning, der er produceret helt efter dine specifikationer. Vinduer og døre lavet efter mål tilføjer noget særligt til din bolig og giver dig flere valgmuligheder med hensyn til design, farve, funktion og pris på dine nye vinduer. Når du er klar, kan du købe VELFAC vinduer og døre sådan her.

Hos VELFAC kan vi tilbyde modernetraditionelleklassiske og specielle vinduer, der passer til forskellige stilarter. Vi skræddersyer vinduerne til din boligs specifikke mål, så de passer perfekt ind i dit hjem. Når du investerer i nye vinduer, kan du med fordel overveje en mere energieffektiv løsning. Dine nye vinduer er tætte, så du over tid vil spare penge på varmeudgifterne til din bolig.

 

 

Gode overvejelser før du vælger vinduer og døreDa de fleste mennesker overvejende kun køber nye vinduer og døre et par gange i deres liv, er der sandsynligvis mange ting, de ikke overvejer, når de beslutter sig for at skifte vinduer og døre. Derfor får du her en liste med gode overvejelser:

Tænk på husets arkitektur

Dine vinduer skal matche resten af din bolig; bor du for eksempel i en murermestervilla, bør du vælge klassiske vinduer med ruder, der passer til stilen. Bor du til gengæld i et parcelhus fra 70'erne, bør du vælge moderne vinduer med et stilrent udtryk for at opdatere din boligs udseende.

Hvor meget tid vil du bruge på vedligehold?

Det nødvendige vedligeholdelsesniveau for vinduer varierer afhængigt af det materiale, de er lavet af. Hvis du vælger vinduer i træ, bør du regne med at skulle male dem med få års mellemrum. Men vælger du vinduer i træ/alu, får du vinduer med minimal vedligeholdelse, der tager sig flot ud år efter år uden en stor indsats.

Føl dig tryg – også når du ikke er hjemme

Det er vigtigt at vælge en indbrudshæmmende løsning for at holde ubudne gæster ude. Dine vinduer skal sikres med forstærkede beslag og kan ikke åbnes eller løftes med en skruetrækker eller et koben. Glem heller ikke at sikre børnene bedst muligt med åbningsbegrænsere, så du ikke behøver at bekymre dig om børnenes sikkerhed.

Få et sundt indeklima

Din boligs vinduer skal ikke kun være flotte - de skal også få dig til at føle dig godt tilpas. Du har mange muligheder for at vælge en løsning, der vil forbedre din indendørs luftkvalitet. Dette inkluderer blandt andet at lukke ekstra sollys ind, sikre ventilation, holde støj ude og holde varmen uden træk.

Spar på varmen med de rette vinduer

Med de rette vinduer kan du udnytte solens energi og undgå at miste meget varme gennem glasset. Det kan du se på din varmeregning. Når du eksempelvis vælger en 3-lags vinduesløsning fra VELFAC, kan du også være sikker på, at dine energirigtige vinduer lever op til fremtidens energikrav og har en positiv effekt på din egen varmeregning.

Hvor skal vinduet bruges?

Det er vigtigt at tænke over, hvor i huset vinduet skal bruges, og hvilke funktioner det skal tjene. Fx ønsker du dagslys i badeværelset, men ikke indkig, eller evt. sidestyret vindue, hvor det ellers er vanskeligt at pudse vinduet udefra. Det er vigtigt at overveje, så du oplever, at dine vinduer fungerer mest effektivt i hverdagen.

 

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.