Skydedøre

Forbind ude- og indelivet med en udvendig skydedør

Udvendige skydedøre giver en stor frihed og direkte adgang til udendørslivet. En udvendig skydedør er ideel til at åbne boligen op og lukke lys og luft inden døre. En VELFAC skydedør er gennemført dansk design, når det er bedst. Se med her og åben op til udelivet med VELFAC skydedøre.

Find skydedøren til dit behov

image
Skydedøre til terrassen

Udnyt pladsen ude og inde med en udvendig skydedør til terrassen. Du får masser af dagslys, ekstra plads og en oplagt mulighed for at invitere naturen ind i din bolig.

image
Skydedøre til udestuen

Det er i høj grad praktisk med skydedøre i udestuen, så pladsen udnyttes optimalt. Her er der sandhed tale om, at hus og have forbindes på bedste vis.

image
Skydedøre til tagterrassen

En skydedør til tagterrassen eller altanen er oplagt, da de er begrænsede i omfang eller måske endda smalle. Samtidig får du fornemmelsen af, at din bolig udvides.

Er du til 1 eller 2 fløje?

image
1-fløjet skydedør

En udvendig skydedør optager mindre plads, når den åbnes, end en traditionel terrassedør. Samtidig får du nem adgang til terrasse og have, som gør at inde- og udeliv i højere grad smelter sammen på fineste vis.

image
2-fløjet skydedør

Med en dobbeltfløjet skydedør får du en ekstraordinær stor åbning og vinduesparti mod havesiden og terrassen. På den måde smelter have og bolig naturligt sammen og brugsværdien vil være stor, da det føles som om at udesæsonen forlænges.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

"Hus og have hænger meget bedre sammen nu"

Se forvandlingen af familien Bandholms 70'er villa med nye skydedøre til haven.

 

image

Hvad koster en ny skydedør?

Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag på den skydedør, du ønsker. Du kan også se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC skydedøre og få en indikation af prisen.

 

image

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Størrelser? Vi laver kun døre på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.