Skydedøre

Forbind ude- og indelivet med en udvendig skydedør

Udvendige skydedøre giver en stor frihed og direkte adgang til udendørslivet. En udvendig skydedør er ideel til at åbne boligen op og lukke lys og luft inden døre. En VELFAC skydedør er gennemført dansk design, når det er bedst. Se med her og åben op til udelivet med VELFAC skydedøre.

Find skydedøren til dit behov

Skydedøre til terrassen

Udnyt pladsen ude og inde med en udvendig skydedør til terrassen. Du får masser af dagslys, ekstra plads og en oplagt mulighed for at invitere naturen ind i din bolig.

Skydedøre til udestuen

Det er i høj grad praktisk med skydedøre i udestuen, så pladsen udnyttes optimalt. Her er der sandhed tale om, at hus og have forbindes på bedste vis.

Skydedøre til tagterrassen

En skydedør til tagterrassen eller altanen er oplagt, da de er begrænsede i omfang eller måske endda smalle. Samtidig får du fornemmelsen af, at din bolig udvides.

Er du til 1 eller 2 fløje?

1-fløjet skydedør

En udvendig skydedør optager mindre plads, når den åbnes, end en traditionel terrassedør. Samtidig får du nem adgang til terrasse og have, som gør at inde- og udeliv i højere grad smelter sammen på fineste vis.

2-fløjet skydedør

Med en dobbeltfløjet skydedør får du en ekstraordinær stor åbning og vinduesparti mod havesiden og terrassen. På den måde smelter have og bolig naturligt sammen og brugsværdien vil være stor, da det føles som om at udesæsonen forlænges.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

"Hus og have hænger meget bedre sammen nu"

Se forvandlingen af familien Bandholms 70'er villa med nye skydedøre til haven.

 

Hvad koster en ny skydedør?

Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag på den skydedør, du ønsker. Du kan også se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC skydedøre og få en indikation af prisen.

 

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Størrelser? Vi laver kun døre på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

 

Sådan fungerer VELFAC skydedøre

 

Mange vælger den funktionelle skydedør, da den er pladsbesparende, og en skydedør fungerer ved blot at skubbe døren lidt ud, hvorefter den glider til siden i en skinne, når døren åbner. På den måde glider skydedøren til siden og ikke ind i rummet, og den optager derfor heller ikke plads hverken inde eller ude.

 


Hvilken åbningsretning skal din skydedør have?

Skal skydedøren køre til højre eller venstre, når du åbner den? Den retning, du vælger, vil altid være set fra ydersiden af døren. Når du træffer dette valg, så skal du bare forestille dig, at du står udenfor, og du skal åbne døren. Tænk på, hvad der vil være lettest og mest behageligt for dig, og selvfølgelig hvad huset tillader.

 


Vælg en dobbelt skydedør for en endnu større åbning

Med en dobbelt skydedør opnår du en bredere åbning end ved en almindelig skydedør. Med en dobbelt skydedør har du to skydedøre, der kan skydes til hver side, og dermed lukker det udendørs livet endnu mere ind i din bolig samtidig med at udgangen til terrassen eller haven åbner sig. Se vores udvalg af dobbelte skydedøre

 


Hvilket materiale er du interesseret i?

Vælger du en skydedør i rent træ, skal du være klar til at vedligeholde din dør. Foretrækker du en skydedør, der ikke kræver meget vedligeholdelse, skal du vælge træ/alu skydedøre. Men overvej også, hvordan disse materialer vil passe til boligstilen. Uanset hvilke materialer du bestiller din nye skydedør i, vil den altid være lavet med materialer af høj kvalitet. Se udvalget af skydedøre her


I vores produktserier anvender vi nordeuropæisk FSC®-certificeret træ. Vi kan dermed garantere, at alt det træ, der indgår i vores produktion, kommer fra ansvarligt drevne skove. Du kan læse mere om FSC®-certificeret træ her.

Hvorfor vælge (nye) skydedøre?


Skydedøre er særligt velegnede til udgang til terrasse, tagterrasse, altan eller have med eller uden begrænset plads til en udadgående terrassedør. Døren glider let op og ind ved hjælp af en skydedørsskinne, og da den ikke kræver frigang til en dør, udnytter du pladsen fuldt ud. Derudover er skydedøre praktiske, fordi de ikke blæser ind som en almindelig dør.

 


Lad stue og have smelte sammen med en skydedør

Skydedøre er en elegant løsning med deres egne fordele. Med en skydedør sparer du plads ved at have døren åben langs ydervæggen i stedet for ind i rummet. Døren ser nemlig ikke ud til at fylde meget, og i et lille hjem kan en indbygget skydedør give indtryk af luft og rum.

 

Skydedøre kan supplere din boligstil rigtig godt, og skydedøre kan leveres i flere former og farver - og med forskellige typer håndtag afhængig af produktserien. Der er rigtig mange muligheder. Det er kun et spørgsmål om dine ønsker og krav. Du kan vælge en skydedør med en helt glat overflade, som giver et lækkert udtryk. Dertil kommer skydedøre også i flere glas-udgaver og mål, som passer lige til din bolig og dine ønsker.

 

Hos VELFAC foretager vi altid at tilbyde en gratis og vejledende opmåling hjemme hos dig, så du kan være sikker på, at din nye skydedør passer helt nøjagtigt.

 


Op til 10 års garanti

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år fremover - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, og derfor kan vi tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas, mens du får 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer. Bliv klogere på vores garanti her.

 

 


Få professionel rådgivning

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og vejledning. Kontakt os eller kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vores døre og vinduer, inden du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.