Besøg en VELFAC udstilling

Mærk kvaliteten, se mulighederne og få grundig rådgivning

I vores udstillinger kan du se og prøve vinduer og døre i alle vores serier i samråd med vores erfarne rådgivere. Så får du en vinduesløsning, der passer til lige netop dit behov.

Find vej til en VELFAC udstilling

Rødovre
Horsens
Middelfart
Ringkøbing

Besøg en partnerudstilling

Sønderborg (Partnerudstilling)

Vores dygtige VinduesMester Frederiksen & Jepsen i Sønderborg har skabt en udstilling, hvor du kan opleve vinduer, døre og tilbehør på samme niveau som i VELFAC udstillingerne. Du får grundig rådgivning med udgangspunkt i din bolig og får samtidig tømrermesterens input til fx montage, funktion og materialer.

Roskilde (Partnerudstilling)

Nær Roskilde kan vores erfarne VinduesMester Lysgaard Vinduer & Døre vise dig rundt i deres udstilling med vinduer, døre og tilbehør som ligger på niveau med VELFAC udstillingerne. De har et stærkt produktkendskab og erfaring, som du mærker i den professionelle rådgivning. Du bliver fulgt trygt i mål lige fra inspirationsfasen og til dit vinduesprojekt står færdigt.

Slip for ventetid. Book tid i en VELFAC udstilling

Book et møde i vores udstilling. Vi gennemgår dit vinduesprojekt og inddrager elementerne i udstillingen efter behov. Det giver dig bedre forudsætninger for at træffe den rette beslutning.

 

Besøg en VinduesMester-udstilling

En række af vores partnere, VELFAC VinduesMester, har egen vinduesudstilling. Kontakt en VELFAC VinduesMester for fremvisning og professionel rådgivning.