Besøg en VELFAC-udstilling

Mærk kvaliteten, se mulighederne og få grundig rådgivning

I vores udstillinger kan du se og prøve vinduer og døre i alle vores serier i samråd med vores erfarne rådgivere. Så får du en vinduesløsning, der passer til lige netop dit behov.

OBS! Vi holder sommerferielukket i vores udstillinger fra lørdag d. 13. juli til og med søndag d. 4. august.

Vælg udstilling

Rødovre
Horsens
Middelfart

Slip for ventetid. Book tid i en VELFAC udstilling

Book et møde i vores udstilling. Vi gennemgår dit vinduesprojekt og inddrager elementerne i udstillingen efter behov. Det giver dig bedre forudsætninger for at træffe den rette beslutning.

 

Besøg en VELFAC VinduesMester-udstilling

En række af vores partnere, VELFAC VinduesMester, har egen vinduesudstilling. Kontakt en VELFAC VinduesMester for fremvisning og professionel rådgivning.
 

Fremhævede partnerudstillinger

Hinnerup / Aarhus

Med udgangspunkt i Hinnerup lidt uden for Aarhus servicerer vores VELFAC VinduesMester Klitte og Jensen særligt Aarhus og Randers områderne. Det gør de med kvalitet og ordentlighed i alt tømrer- og snedkerarbejde, der udføres især for private. Kom og se deres flotte nye VELFAC showroom.

Silkeborg

I det jyske højland regerer VELFAC VinduesMester KruseByg med mange års erfaring, og hvor de lægger stor vægt på, at service, håndværk og faglighed er i top. Hos Krusebyg får du stor tryghed og en god oplevelse fra start til slut, så du bliver tilfreds. Du vil ikke fortryde at besøge deres spritnye showroom i Silkeborg.

Sønderborg

Vores dygtige VinduesMester Frederiksen & Jepsen i Sønderborg har skabt en udstilling, hvor du kan opleve vinduer, døre og tilbehør på samme niveau som i VELFAC udstillingerne. Du får grundig rådgivning med udgangspunkt i din bolig og får samtidig tømrermesterens input til fx montage, funktion og materialer.

Ølstykke

I Ølstykke kan vores erfarne VELFAC VinduesMester Lysgaard Vinduer & Døre vise dig rundt i deres udstilling med vinduer, døre og tilbehør, som er helt på højde med VELFAC udstillingerne. De har et stærkt produktkendskab og erfaring, som du mærker i den professionelle rådgivning. Du bliver fulgt trygt i mål lige fra inspirationsfasen, til dit vinduesprojekt står færdigt.

Alle partnerudstillinger

 

 

Oplev vores vinduer, døre og meget mere i en vinduesudstilling nær dig

 

Vi tilbringer en stor del af vores tid i vores bolig, og det er her, familielivet udfolder sig. Derfor er det essentielt for dit velbefindende, at du trives i dit hjem - og her spiller de rette vinduer en vigtig rolle både i forhold til din indendørs komfort, men også i forhold til din boligs udseende udefra.

 

Uanset hvilken type bolig eller design du foretrækker, kan du i en af vores vinduesudstillinger udforske vores vinduer og døre, som helt sikkert vil inspirere dig. VELFAC sortimentet opfylder alle krav - fra traditionelle vinduer med sprosser til det strømlinede og moderne vindue med enkle linjer.

Hvilke materialer kan du opleve i vores udstillinger?

Hvis du er usikker på, om du skal vælge træ/alu eller udelukkende træ, kan det være fornuftigt at opleve dine valgmuligheder i praksis. Ved at besøge vores udstilling får du mulighed for at se, føle og afprøve de forskellige vinduer. På den måde kan du træffe en bedre beslutning. Og vi står naturligvis klar til at give dig professionel vejledning.

 

I vores udstillinger kan du blandt andet se:

 

  • Forskellige vinduer og døre med udvendigt træ
  • Forskellige vinduer og døre med udvendigt aluminium
  • Forskelligt tilbehør og håndtag
  • Vinduer og døre i forskellige farver samt farveprøver

Få hjælp til at vælge vinduesglas

Når du skal vælge vinduesglas, er der også flere overvejelser, du skal gøre dig. Din boligs beliggenhed kan nemlig påvirke, hvilke ekstra valgmuligheder du kan foretage. I vores vinduesudstillinger kan du se nærmere på, hvilke specialruder, der blandt andet kan være relevante for dig, herunder:

 

  • Støjisolerende ruder
  • Solafskærmende ruder
  • Ruder med reduceret indkig
  • Ruder med sikringsglas

Vores rådgivere står klar til at hjælpe med at svare på dine spørgsmål og finde den helt rigtige løsning til din bolig. 

Hvornår kan du møde en VELFAC VinduesMester i vores udstillinger?

VELFAC samarbejder tæt med et omfattende netværk af uafhængige tømrerfirmaer fordelt over hele landet. De er særligt uddannet i VELFAC produkter og besidder omfattende erfaring med vinduesprojekter. Vi kalder dem for VELFAC VinduesMestre.

 

En investering i nye vinduer og døre er en betydelig beslutning. Og derfor er det vigtigt, at du er sikker i valget af den optimale løsning, men også at du kan stole på, at vinduer og døre installeres korrekt. En VELFAC VinduesMester finder løsningen i tæt samarbejde med dig. Hele processen styres af en ekspert, og din eneste opgave er at se frem til det endelige resultat.

 

På udvalgte lørdage kan du møde en VinduesMester i vores udstillinger. Kontakt os og hør hvornår vi får besøg af en VELFAC VinduesMester.

Hvilke vinduesserier kan jeg se i udstillingerne?

I vores udstillinger kan du altid opleve de populære varianter fra produktserierne VELFAC 200, VELFAC Classic og VELFAC Ribo. Her kan du opleve vinduer med forskellige åbnefunktioner samt terrassedøre, skydedøre og hoveddøre.

Ønsker du at se et helt bestemt produkt? Kontakt os i forvejen

Hvis du ønsker at se et helt bestemt produkt, anbefaler vi, at du kontakter os i forvejen. Vi har vinduer og døre fra de fleste af vores serier i udstillingerne, men da vi har et bredt sortiment, kan vi naturligvis ikke vise alle varianter. Hvis du kontakter os inden dit besøg kan vi hurtigt afklare om udstillingen viser det produkt, du vil se nærmere på.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre o g pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning.