Vælg skydedøre til terrassen og få mere plads

Vælg skydedøre til terrassen og få mere plads

Udnyt pladsen både udendørs og indendørs med en skydedør til terrassen. Du får masser af lys, ekstra plads og en oplagt mulighed for at invitere udelivet ind.

Elsker du også lange sommeraftener, hvor ude-og indelivet smelter sammen? Med en skydedør får du nem adgang til terrassen - uanset om det er på en balkon eller ud til haven. De store skydedørspartier bidrager til masser af lys i hjemmet og med en stor åbning til terrassen, får du også mulighed for masser af frisk luft.

 

Vælg et udtryk, der passer til boligen

En skydedør bruger kun lidt plads og giver samtidig et spændende og opdateret udtryk på din bolig. Om du bor i et traditionelt parcelhus eller bygger nyt, har du masser af muligheder for at vælge den skydedør eller hæveskydedør, der passer lige til din bolig og i et design, der passer til de øvrige vinduer i huset.
Se eksempler på VELFAC skydedøre til terrasser

 

 

 

Udnyt pladsen inde og ude

Almindelige terrassedøre optager en del plads, når de åbnes, men det skal du ikke tænke på med skydedøre. Her får du i stedet mulighed for at bruge alle dine kvadratmetre både udendørs og indendørs. Og når du vælger en energioptimeret løsning, vil du også kunne mærke forskellen om vinteren, hvor du kan rykke endnu tættere på vinduerne og dermed udnytte pladsen indenfor.

 

Få professionel rådgivning

Det kan være svært at vide præcist, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og vejledning. Kontakt os eller kom forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vores døre og vinduer, inden du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.

 

Se vores udvalg af skydedøre

Vi har skydedøre til alle boligtyper og helt sikkert også én, der passer til dig.

Er du til 1 eller 2 fløje?

1-fløjet skydedør

En udvendig skydedør optager mindre plads, når den åbnes, end en traditionel terrassedør. Samtidig får du nem adgang til terrasse og have, som gør at inde- og udeliv i højere grad smelter sammen på fineste vis.

2-fløjet skydedør

Med en dobbeltfløjet skydedør får du en ekstraordinær stor åbning og vinduesparti mod havesiden og terrassen. På den måde smelter have og bolig naturligt sammen og brugsværdien vil være stor, da det føles som om at udesæsonen forlænges.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til jeres bolig.

 

Hvad koster nye skydedøre?

Inden du kommer for langt i dine overvejelser, kan det være rart med en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.

 

 

 

breaker

 

 

 

Fordele ved at vælge skydedøre til terrassen

 

Med den brede åbning er skydedøre ideelle at bruge til terrassen. Der kræves ikke ekstra plads for at kunne åbne den, og med skydedøren kan indendørs og udendørs nærmest forenes, da den brede indgang ved åbning af skydedøren giver god mulighed for at gå direkte ind og ud. Dette gør også skydedøren ideel til afslapning på terrassen. Dette er også det oplagte valg til festligheder om sommeren, hvor du ønsker at forene inde med ude og have nem adgang til køkkenet og til terrassen, uden at skulle åbne en dør hver gang.

Mange er også glade for den store åbning af skydedøren ved konfirmationer eller lignende festlige lejligheder, hvor det er rart at kunne cirkulere fra stuen og ud i haven med en stor åbning. Skydedøren bruges ikke kun i din helårsbolig, men kan også med stor fordel bruges i sommerhuset. Mange vælger også skydedør, hvis de har havudsigt fra sommerhuset, hvor de ønsker meget lys, men også effektiv udnyttelse af pladsen.

 

 

Hvilken åbningsretning skal din skydedør have?

 

Skydedøre kan enten åbnes til venstre eller højre. Overvej, hvad der er mest praktisk i din situation. Måske mangler du plads i venstre side til store terrassemøbler, eller måske er der bare en vej fra døren til haven, der er mest naturlig. Vores skydedøre kommer med elegante, indvendige greb.

Når døren er lukket, skal håndtaget være i lodret position og pege nedad. For at åbne skydedøren skal du blot dreje håndtaget til en mere vandret position. Dette vil give dig mulighed for at skubbe døren til siden. Du kan desuden sagtens holde skydedøren åben i en hvilken som helst vilkårlig position. Det kan for eksempel være praktisk, når du vil lufte ud i dit hjem, eller hvis du bare vil lukke naturen ind.

Sådan vedligeholder du dine nye skydedøre

 

Det er vigtigt, at du vedligeholder din dør ordentligt, så den holder længst muligt. Sørg for at smøre skydedøren, så den fortsat kan åbne og lukke let. Det er også vigtigt at smøre bundstyret og skinnen i ny og næ, hvilket også kan gøres med smøremiddel. Det anbefales at bruge de anbefalede smøremidler. Vær opmærksom på, at delene med tiden vil blive slidt ned, uanset hvor meget du passer på dem. Derfor kan det blive nødvendigt at udskifte nogle dele. Det er ikke noget, du selv kan gøre på en skydedør, så du bør altid kontakte en fagmand, der har det rigtige værktøj og erfaring.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år fremover - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, og derfor kan vi tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer. Bestil en gratis opmåling her.