image

Vælg skydedøre til terrassen og få mere plads

Udnyt pladsen både udendørs og indendørs med en skydedør til terrassen. Du får masser af lys, ekstra plads og en oplagt mulighed for at invitere udelivet ind.

Elsker du også lange sommeraftener, hvor ude-og indelivet smelter sammen? Med en skydedør får du nem adgang til terrassen - uanset om det er på en balkon eller ud til haven. De store skydedørspartier bidrager til masser af lys i hjemmet og med en stor åbning til terrassen, får du også mulighed for masser af frisk luft.

 

 

Se eksempler på VELFAC skydedøre til terrasser

 

 

 

Vælg et udtryk, der passer til boligen

En skydedør bruger kun lidt plads og giver samtidig et spændende og opdateret udtryk på din bolig. Om du bor i et traditionelt parcelhus eller bygger nyt, har du masser af muligheder for at vælge den skydedør eller hæveskydedør, der passer lige til din bolig og i et design, der passer til de øvrige vinduer i huset.

 

 

Udnyt pladsen inde og ude

Almindelige terrassedøre optager en del plads, når de åbnes, men det skal du ikke tænke på med skydedøre. Her får du i stedet mulighed for at bruge alle dine kvadratmetre både udendørs og indendørs. Og når du vælger en energioptimeret løsning, vil du også kunne mærke forskellen om vinteren, hvor du kan rykke endnu tættere på vinduerne og dermed udnytte pladsen indenfor.

 

 

Se vores udvalg af skydedøre

Vi har skydedøre til alle boligtyper og helt sikkert også én, der passer til dig.

Er du til 1 eller 2 fløje?

image
1-fløjet skydedør

En udvendig skydedør optager mindre plads, når den åbnes, end en traditionel terrassedør. Samtidig får du nem adgang til terrasse og have, som gør at inde- og udeliv i højere grad smelter sammen på fineste vis.

image
2-fløjet skydedør

Med en dobbeltfløjet skydedør får du en ekstraordinær stor åbning og vinduesparti mod havesiden og terrassen. På den måde smelter have og bolig naturligt sammen og brugsværdien vil være stor, da det føles som om at udesæsonen forlænges.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

image

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Hvad koster nye skydedøre?

Inden du kommer for langt i dine overvejelser, kan det være rart med en indikation af prisen.
image

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.