VELFAC bidrager til bygninger og byer, *hvor livet leves*

VELFAC bidrager til bygninger og byer, hvor livet leves

I VELFAC tror vi på, at en bygning er meget mere end bare en bygning. Det er her, hvor store dele af livet udfolder sig, hvor vi arbejder, uddannes og lever. Vinduer til livet - for livet.

 

 

Vi vil være den virksomhed, der bedst formår at bidrage til bedre bygninger, levedygtige rum og et sundere indeliv. Dét har været vores mission og passion, lige siden vi sendte det første VELFAC vindue på markedet for mere end 70 år siden.

 

Mere end et vindue.
Et vindue til livet

 

Når vi taler om livet, handler det om at kaste (dags)lys på livets finurlige nuancer og fortællinger og samtidig zoome helt ud og betragte livet i en større sammenhæng. Det gør vi med udgangspunkt i rum, bygninger og byer – for intet rum er bare et rum, ingen bygning er bare en bygning, og ingen by er bare en by. Det er her, vi lever, leger og lærer.

About-livet2_Hero_800x1200.jpg

Rum til et bedre og sundere liv

Livet skal leves med lys i både bolig og sjæl

 

I VELFAC skaber vi rum til et bedre liv indenfor. Et liv med mere dagslys, mindre larm og friskere luft. Et liv med rum til, at du kan bade dig i solstråler, trække vejret helt ned i maven og have ro omkring dig. Et liv med rum til at nyde perlerækken af alle livets små og store øjeblikke, så de kan blive forvandlet fra en simpel begivenhed til et særligt minde.

 

 

Mere lys, mindre larm, friskere luft

Bedre bygninger giver bedre byer

 

Arkitektur er en nøgle til at skabe, ikke bare bedre byer, men en bedre fremtid. Hvordan lever og bevæger vi os rundt? Hvordan får vi mest muligt ud af pladsen? Hvordan forlænger vi bygningers levetid uden at gå på kompromis med helbred og trivsel? Urbant design og byggeri er en del af vores fokus; for bedre bygninger og bedre byer bidrager til et bedre liv.

 

 

Lev, leg og lær

Bygninger, hvor livet udfolder sig

 

Store dele af vores liv tager form i bygninger. I boliger, daginstitutioner, skoler og på arbejdspladser, plejehjem og sygehuse og alt derimellem. Disse steder er mere end bare vægge, mure, tag og vinduer. Det er de steder, vores liv udfolder og udvikler sig – hvor vi lever, lærer, leger, uddannes og arbejder. Det stiller hele tiden krav til bygninger, der er bedre og sundere for os og vores liv.

 

Mere end en udsigt.
Dit udsyn og perspektiv

 

I vores verden er perspektiv et nøgleord med en unik, stærk og dyb mening. Perspektiv er en af de vigtigste værdier, som et (nyt) vindue kan give dig, din familie, verden og fremtiden. Når vi taler om perspektiv, taler vi om nye muligheder og løsninger. Perspektiv kan handle om alt, lige fra at få naturen uden for dine mure ind i dit hjem lige nu og her, til hvordan vores liv og levemåder ser ud om 5, 10 og 50 år.

About-perspektiv_Hero_800x1200.jpg

En del af dit liv

Vi ved, at et godt liv hænger tæt sammen med velvære og trivsel

 

Kan nye vinduer og døre virkelig give dig nyt perspektiv? Nyt udsyn? Nye muligheder? Ja! Når du investerer i nye vinduer, giver du dig selv muligheden for at se dit hjem på en ny måde. Sammen kan vi udvide rum og skabe nye synergier og adgange mellem inde og ude. Du kan få alt det, der er lige uden for dit vindue eller din dør, ind – uanset om det er skoven, byen, haven, himlen eller havet, der gemmer sig på den anden side.

 

 

En del af verden

Vi har danske rødder, men forstår os selv i en international kontekst

 

Uanset om du er arkitekt, VELFAC VinduesMester eller boligejer ønsker vi, at du kan bryde grænserne for det forventelige og traditionelle. Vi ser ud mod fjerne horisonter og lader os inspirere og forme af de bevægelser, der betyder noget for fremtidens trivsel og bæredygtige udvikling. For selvom vores rødder er danske, forstår vi os selv i en international kontekst: I forhold til samarbejder, markeder og æstetik. Dét giver nogle nye, særlige og anderledes muligheder for dig.

 

 

En del af fremtiden

Vi arbejder hver dag for at være din vinduespartner til livet - for livet

 

Vi har længe været med til at sikre en fornuftig fremtid. Vi ved, at verden og hverdagen kræver handling, og derfor er vi opmærksomme på, hvordan vi kommer til at bo og leve, ikke bare i dag, men de næste mange årtier. Vi leverer vinduer og løsninger til mere bæredygtigt og prisvindende byggeri og arbejder hver dag på at blive en endnu bedre vinduespartner. Vi har altid det levede liv for øje, så vi sammen kan skabe de bedste bygninger til livet – for livet.

 

Mere end et hul i væggen.
Indrammet nordisk design

 

Vi elsker design og æstetik, og vi ser det som en grundsten for et liv i bevægelse. Vi er ambitiøse og innovative, og vi tør drømme om en smukkere verden sammen med dig. Bæredygtige og funktionelle egenskaber er et must med den virkelighed, vi befinder os i. Den del tager vi os glædeligt af. Selve designet og udtrykket er derimod helt dit eget. Her handler det om dine ønsker, dine drømme og dine visioner.

About-design_Hero_800x1200.jpg

Sikkert og tidløst design

Få en tidløs designklassiker bygget ind i væggene

 

Vi står på stolte designtraditioner og har udviklet stærke og æstetiske produkter, siden vi startede. Vores kartotek består af solide designklassikere, som vi har udviklet og forbedret gennem årtier; de er både designet til livet og for livet. Det er designklassikere, som vores kunder længe har været på fornavn med, og som de vælger gang på gang, fordi de ved, at det er et (stil)sikkert vinduesvalg.

 

 

En fleksibel designklassiker

Vi bygger på stolte designtraditioner, som bringer dit projekt godt ind i fremtiden

 

Vores boliger og bygninger skal ikke bare sætte rammerne for vores liv indendøre, de formgiver også vores liv udenfor. Hvad end du renoverer et hus i Kartoffel-rækkerne, energioptimerer en hel boligforening, bygger nyt arkitekttegnet hus eller skaber et større kontordomicil bidrager vinduerne til bygningens formsprog. Vi har skabt en række vinduesløsninger, der uanset opgaven kan tilpasses til stil, design og omgivelser gennem farve, form og størrelse.

 

Fremtidens design

Vi bidrager til at forme og bygge fremtidens måder at bo på

 

Vi kommer ud af en dansk designtradition, og vi har fulgt den arkitektoniske udvikling i mere end 70 år. Meget vand er løbet gennem åen, og i takt med at vi vil udvikle mere lyse og åbne boliger, er vinduerne blevet højere og bredere, og rammerne tyndere og smallere. Man kan godt sige, at vinduerne "har fået vokseværk." Vores måde at bo på er under konstant forandring, og behovet for nye synergier imellem inde og ude vokser ind i vores boliger og bygninger på nye måder. 

 

Vores rygrad består af en stærk og visionær arv fra Villum Kann Rasmussen. Det betyder, at vi bestræber os på at være en mønstervirksomhed, der gør en ekstraordinær indsats.

Ud over selv at bidrage til bedre bygninger gennem vores vinduesløsninger donerer vi via vores ejer VKR Holding fondsmidler til mange forskelligartede projekter, der er med til at præge og styrke fremtiden for vores samfund.
 

Vores navn er en sammensætning af ordene VEntilation, Lys og FACadevindue.

 

Derfor hedder vi VELFAC.

Ambitiøse klimamål

Vi har forpligtet os til at reducere vores CO2-aftryk i overensstemmelse med Paris-aftalens mål. Derfor har vi som en del af DOVISTA fået valideret vores mål af Science Based Target initiatives (SBTi).