Produktion med *mindst mulig miljøbelastning*

Produktion med mindst mulig miljøbelastning

I VELFAC tror vi på vigtigheden af at undgå unødigt spild af ressourcer i vores produkters tilblivelse og livscyklus. Fx bruger vi præcisionsskæringsteknologi i vores fabrikker for at minimere andelen af resttræ mest muligt.

 

 

I VELFAC agerer vi som en Mønstervirksomhed. Det betyder, at vi vil være en virksomhed, som andre virksomheder sammenligner sig med eller lader sig inspirere af.

 

Giver tilbage til samfundet

Sammen med bidrag fra den øvrige VKR Gruppe er VELFAC med til at kanalisere en del af vores økonomiske afkast tilbage til samfundet. Det sker via de almennyttige fonde VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN, der arbejder under den fælles paraply THE VELUX FOUNDATIONS.

 

Fondene støtter almennyttige projekter inden for videnskab, kultur, kunst og sociale forhold. Herunder kan du se eksempler på fondenes formål.

 

Produkter designet til adskillelse og genbrug

Langt størstedelen af de materialer, der indgår i vores produkter, er i stand til at gennemgå en livscyklus, hvor de efter endt levetid kan genbruges til fx nye byggematerialer.

 

Derfor består vores VELFAC 200 produktserie af 93 % genanvendelige komponenter, som er fremstillet af naturens egne materialer.

 

Vinduer og døre i højeste kvalitet

Hos VELFAC tester vi vores produkter til ekstremer. Vi er stolte af, at VELFAC vinduer lever op til og overgår foreskrevne branche- og lovkrav samt gældende EU standarder inden for området.

 

Vores navn er en sammensætning af ordene VEntilation, Lys og FACadevindue.

 

Derfor hedder vi VELFAC.

Historien om VELFAC

VELFAC tog sit afsæt i den danske civilingeniørs Villum Kann Rasmussens (1909-1993) innovative tankegang.

Sådan blev vi dagslysingeniører

Historien om hvordan VELFAC i mere end 60 år har bidraget til bedre bygninger med dagslys, frisk luft og udsyn.

 

Karriere i VELFAC

I VELFAC stiller vi store krav til hinanden og ønsker altid at blive bedre til det, vi gør. Til gengæld tilbydes vi udfordrende job med ansvar, personlig udvikling og gode muligheder for indflydelse.

Innovativ arbejdsplads, der har fokus på miljø og mennesker

Som medarbejder i VELFAC bliver du en del af en stor virksomhedsgruppe med både lokal indsigt og internationalt udsyn.