Boligforeninger

Nye vinduer og døre til jeres boligforening

I en boligforening er der flere forhold, der gør sig gældende for at skabe optimale forhold for beboeren. De rette vinduer er med til at sørge for et godt miljø indenfor, og det er derfor vigtigt, at alle overvejelser er taget i betragtning. Det hjælper vi gerne med.

Kom godt fra start. Se vores brochure til boligforeninger

20 sider med konkrete eksempler på processen, lige fra beslutningen om vinduesudskiftningen er taget, til montagen er veloverstået.

 

Se hvad andre har gjort

Bliv inspireret af andre boligforeninger, der har renoveret og bygget med VELFAC vinduer og døre.

Udvalgte cases

Fra plastik til træ

I det københavnske Nordvestkvarter har andelsboligforeningen A/B Rødkælkebo fået et løft med nye sprossevinduer i træ, som erstatter de tidligere plastikvinduer. 

Kæmperenovering kører som urværk

I et af danmarkshistoriens største ejendoms-renoveringsprojekter,  Stadionkvarteret i Glostrup, sætter et tæt samarbejde mellem VELFAC og entreprenøren Enemærke & Petersen fart i udskiftningen af vinduer.

Lydsluser lukker støj ude

Den nybyggede etageejendom på Frederiksberg er opført af boligforeningen AAB. Med den trafikerede adresse har bygningen fået vinduer med lydsluser, der lukker trafikstøjen ude og den friske luft ind.

Få afdækket de vigtigste forhold

Fra energioptimering og støjreducering, til vedligeholdelse og indbrudssikkerhed

Frygten for indbrud, kravet om nem vedligeholdelse, støjreducering og et lavt energiforbrug er vigtige faktorer, når vinduerne skal skiftes i en boligforening. Derfor er det afgørende med den helt rette rådgivning og vinduer i højeste kvalitet, der kan holde i mange år.

 

Hos VELFAC får jeres boligforening rådgivning om alt dette og meget mere. Vi arbejder sammen med en række anerkendte og erfarne rådgivervirksomheder, der helt sikkert kan hjælpe jeres boligforening med byggeprojektet. 

 

Tjekliste - Det skal I være opmærksomme på

Med vores tjekliste kan I få overblik over de forhold, som I bør være opmærksomme på, når I skal have nye vinduer.

 

 
 

Kom helt tæt på produkterne

I vores udstillinger kan du få alle detaljerne med.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling i Horsens eller Rødovre og få professionel rådgivning og vejledning, så I træffer det helt rette valg til jeres boligforening.

 

 

"Udskiftningen af knap 10.000 vinduer på Amager (Tårnbyhuse) har krævet præcis planlægning og tæt samarbejde med leverandøren om produktion og levering. Samtidig har VELFAC udviklet og produceret vinduerne så de skærmer effektivt for støj fra den nærliggende Københavns Lufthavn"

 

-Carsten Jensen, ejer og adm. direktør i PNP Byg A/S

 

 

Book et rådgivningsmøde

Få hjælp til komme videre med jeres projekt. Ring til os på telefon 70 110 200 eller book et møde med en VELFAC rådgiver. Det koster ikke noget, og I er ikke forpligtede til mere end det.