Design og funktion

 

Design og funktion

Facadeløsninger efter dine ønsker

I VELFAC værdsætter vi æstetiske facadeløsninger, hvor design møder funktion og krav på ypperste vis. Vi tilbyder et fleksibelt produktsortiment, der lader dig opnå det facadeudtryk, du ønsker.  

 

Genvej til emner

Modulære facadeløsninger
Designtilpasninger
Funktionstilvalg

VELFAC bidrager til visionære facader

- uden kompromis

Energieffektivitet, bæredygtighed, holdbarhed, funktionalitet og arkitektonisk skønhed – kravene der stilles til enhver ny bygning er mange. Arkitekter skal balancere kundens mål og ønsker med budgetter og tidsplaner uden at gå på kompromis med de designmæssige visioner, som kan levere et virkelig tidløst og vellykket projekt. 

 

Vinduer og døre spiller en afgørende rolle for byggeriets ydeevne, og derfor forstår vi de udfordringer, arkitekter står over for. I VELFAC har vi arbejdet tæt sammen med arkitekter og projekterende for nogle af Danmarks mest banebrydende projekter og i en lang række sektorer, herunder lejlighedsbyggeri, uddannelsesinstitutioner og kommercielle projekter.

I ethvert projekt, stort som lille, faldt valget på VELFAC grundet dets arkitektoniske virkning og garanterede ydeevne, men også for den ekspertise og support, som vores rådgivere leverer. 

 

Resultatet? Se eksempler på projekter nedenfor, hvor arkitektens visioner for facaden er gået op i en højere enhed med bygningens formål og omgivelser. Klik ind og få indblik i hvordan arkitekten har arbejdet og hvilke overvejelser, der ligger bag de smukke og meningsfulde facader.

 

Se eksempler på visionære facader

Flere cases? Se vores galleri

 

 

breaker

 

 

Modulære produktløsninger giver uendeligt mange muligheder for at skabe differentierede og multifunktionelle facader

Sammensæt din facade som du vil

Brug vores alsidige VELFAC 200 vinduessystem til at skabe visionære vinduessammenstillinger og kreative kombinationer, der leverer både visuel effekt og innovativ funktionalitet. 

 

Bliv klogere på vores modulære facadeløsninger og se eksempler på dine mange kombinationsmuligheder.

 

 

 

breaker

 

 

Et væld af designtilpasninger, der lader dig skabe helt unikke facadeudtryk


Brug vores farver og fyldinger til at skabe unikke facadeudtryk

Med VELFAC får du en skræddersyet løsning, hvor produkterne er tilpasset dine projektbehov. På den måde er du sikker på en professionel og holdbar løsning, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

 

Du har mulighed for mange supplerende funktioner eller tilpassede løsninger, alt efter hvad dit projekt kræver. Se eksempler på de tilpasninger og tilvalg, som du kan vælge. 

 

 

 

 

breaker

 

 

Tænk alle vinduets funktioner ind i projektet

Funktionstilvalg, der gør en forskel

Hvilke vinduesfunktioner har du brug for? Og hvordan sikrer du, at myndighedskrav, brugernes behov og ønskerne til vinduesdesignet bliver tilgodeset mest hensigtsmæssigt?

 

Der er både mange valg og mange muligheder i et byggeri med stor kompleksitet. Se dine muligheder og tag VELFAC med på råd.

 

 

 

Få en unik facadeløsning, hvor design møder funktion


Sammensæt din facade som du vil. Produktporteføljen hos VELFAC bygger i høj grad på modularitet, der giver uendeligt mange muligheder for at skabe de differentierede og multifunktionelle facader, du efterspørger.

 

Find inspiration i vores arkitektkatalog

Arkitektkatalog

Få masser af inspiration og tekniske detaljer i det 100 sider store VELFAC arkitektkatalog.

 

 

"Det var ikke lykkedes at nå i mål med så godt et resultat, hvis ikke vi fra starten havde haft en tæt dialog om, hvordan vi fik optimeret vinduerne specifikt til projektet."

 

- Simon Strandholdt, arkitekt og partner i Archidea Arkitekter

 

Facadeløsninger uden kompromis.
Få rådgivning og sparring til dit projekt

VELFAC hjælper dig med et overblik over dine muligheder, så du får optimale forudsætninger for at indfri kravene i dit projekt - uden unødige kompromiser.