Bæredygtigt byggeri

 

Bæredygtigt byggeri

VELFAC gør det nemt at bygge bæredygtigt

Hos VELFAC er det en del af vores værdier at understøtte bæredygtige løsninger. Både i kraft af egne produkter og processer. Men særligt ved at rådgive om at bygge bæredygtigt og eksempelvis opnå en DGNB-certificering

 

Genvej til emner

DGNB certificering
Levetid
Genanvendelse
Mærkningsordninger

Opnå DGNB-certificering med VELFAC

Green Building Council Denmark, som er det uvildige overordnede råd for bæredygtigt og miljørigtigt byggeri i Danmark, har valgt den tyske certificeringsordning DGNB som standard til udbredelsen af bæredygtigt byggeri i Danmark. DGNB-certificering skal gøre det nemmere at sammenligne forskellige byggerier ud fra fælles kriterier.

 

Hent DGNB-dokumention

Vi har samlet og klargjort DGNB-dokumentationspakker for de forskellige VELFAC produktserier, som letter både dit og DGNB-auditorens arbejde væsentligt.

 

 

"Som DGNB auditor er det værdifuldt, at VELFAC har samlet den relevante dokumentation til en DGNB certificering. Det er især prisværdigt, at flere af informationerne foreligger som standard i forbindelse med tilbudsafgivning og ordrebekræftelsen. Herved sikres, at DGNB auditor og entreprenøren sparer tid i forbindelse med certificeringsprocessen"

 

- Hanne Tine Ring Hansen, Bæredygtighedsingeniør, Søren Jensen Rådgivende ingeniørfirma A/S

 

DGNB Case: En bæredygtig bydel

Gartnerbyen, der netop nu er under opførsel i det centrale Odense, skal fremover huse en bred vifte af mennesker i alle aldersgrupper. VELFAC har sat sit præg på den grønne bydel, der har udsigt til en DGNB-certificering, og hvor trivsel vedrørende alt fra indeklima til mangfoldighed er prioriteret.

 

 

 

breaker

 

 

Med VELFAC får du langtidsholdbare produkter. Det bidrager til en mere grøn agenda i byggeriet

Lang levetid

Indbegrebet af bæredygtigt byggeri er basalt set en lang levetid. VELFAC har en forventet levetid på vinduer og døre på 50 år. På den måde er vi med til at bidrage til vejen mod en mere grøn agenda i byggeriet.

 

Som producent gør vi alt for at sikre, at designet af vores produkter lever op til de højeste krav for robusthed, holdbarhed og kvaliteten i selve vindues- og dørkonstruktionen. 

 

Vi arbejder konstant med udvikling, test og forbedringer for at sikre vores vinduer og døre lang levetid. Vores vinduer og døre lever op til og overgår foreskrevne branche- og lovkrav samt gældende EU standarder inden for området. 

 

 

 

breaker

 

 

VELFAC understøtter cirkulære materialestrømme og bidrager til råvarernes fortsatte anvendelse

Genanvendelse

Hos VELFAC tror vi på vigtigheden af at undgå unødigt spild af værdifulde ressourcer i forbindelse med vores produkters livscyklus. Fx består produktserien VELFAC 200 af 93% genanvendelige komponenter, som er fremstillet af naturens egne materialer. Samtidig er produkterne designet, så de nemt kan skilles helt ad i rene materialefraktioner med henblik på genanvendelse.

 

Bygningspas

VELFAC opgør de primære materialer - træ, glas, alu og beslag - for den enkelte ordre. På den måde vil du let kunne indføre de præcise materialemængder i bygningens Bygningspas – og dermed understøtte, at både vinduer og døre, og hele bygningen i fremtiden vil fungere som en attraktiv og veldokumenteret materialebank.

 

 

 

breaker

 

 

Vores processer og produkter er underlagt løbende kontrol. Det er din sikkerhed for høj kvalitet og bæredygtige løsninger.

Mærkningsordninger

Hos VELFAC opretholder vi et meget omfattende testprogram for at sikre, at vores vinduer og døre lever op til europæiske EN-standarder samt danske godkendelsesordninger på vinduesområdet.

 

Du kan derfor være sikker på, at vores vinduer og døre kontinuerligt afprøves og verificeres af uvildige organer.

 

 

Bliv klar til bæredygtigt byggeri med VELFAC DGNB-dokumentation


Vi har gjort det nemt at bygge bæredygtigt med VELFAC. Fx kan du hente vores DGNB-dokumentation, eller få hjælp til DGNB af en VELFAC rådgivninger.

 

Hent DGNB-materialer

DGNB dokumentationskatalog

Til certificeringen af dit næste DGNB-byggeprojekt finder du her vores DGNB-materiale med de kriterier, der er relevante for VELFAC produktserier.

 

DGNB dokumentationspakke

Til brug for dokumentation ved en DGNB-certificering har vi samlet relevant og tilgængelig produktdokumentation og certifikater gældende for hver enkelt produktserie.

 

"Med fokus rettet mod cirkulær bæredygtighed og design for adskillelse er VELFAC en relevant samarbejdspartner. Nemt tilgængelig dokumentation og en proaktiv tilgang til emnet er med til at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark.” 

 

- Kasper Guldager Jensen, Arkitekt og direktør hos GX

 

Kom rigtigt fra start. Få hjælp til DGNB

VELFAC kan bidrage positivt til DGNB-certificering, og vi ved, hvad vi taler om. Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og svar på dine spørgsmål.