Bliv VELFAC VinduesMester

Bliv VELFAC VinduesMester

Som VELFAC VinduesMester har du et tæt samarbejde med VELFAC og får der igennem direkte adgang til private boligejere med konkrete vinduesopgaver.

 

Hos VELFAC går god kvalitet og stærk rådgivning hånd i hånd. Derfor samarbejder vi med de bedste, og netop derfor vil vi også gerne arbejde sammen med dig.

 

 

VELFAC VinduesMester

Som VELFAC VinduesMester samarbejder du direkte med VELFAC, og derfor står du aldrig alene. Du betaler ikke noget for at være VELFAC VinduesMester. Det eneste det 'koster' er dit engagement og loyalitet.

 

Ud over konkrete kundeemner, rådgivning, markedsføring og daglig kontakt hjælper vi dig med at sikre, at dine kunder altid får et holdbart og professionelt resultat. 

Sådan bidrager VELFAC til din forretning

Som VELFAC VinduesMester får du direkte adgang til en masse kundeemner med konkrete vinduesopgaver.

 

VELFAC får dagligt henvendelser fra privatkunder, der ønsker rådgivning og gerne vil have målt op til deres nye vinduer. Disse henvendelser sender vi videre til vores certificerede VELFAC VinduesMestre, som rådgiver, måler op og monterer de nye vinduer.

 

Dine fordele som VELFAC VinduesMester

 

Som VELFAC VinduesMester får du adgang til en række fordele:

 • Produkttræning og faglig sparring
  Som VinduesMester er det et kvalitetsstempel, at din viden om produkter og montage følger udviklingen. Det er faktisk et krav at én (gerne flere) fra din virksomhed deltager i produkttræning hos VELFAC minimum hvert andet år.

 • Faste kontaktpersoner til salg og service
  Det er nemt og bekvemt, når du kender din kontakt her - og de kender dig. Derfor får du altid en fast kontaktperson i både salg og service, som ved, hvad du taler om.

 • Prisoverslag på kun 24 timer
  Et hurtigt svar til din kunde er også et konkurrenceparameter. Som VinduesMester kan du få et prisoverslag på kun 24 timer, så du kan vende hurtigt tilbage til kunden.

  Hvis det kun drejer sig om enkelte elementer, så prøv at ringe til din kontaktperson. Så kan det måske klares over telefonen.

 • Hjælp til din markedsføring
  Gennem VELFAC kan du få hjælp til din markedsføring. På den måde kan vi sammen sikre, at din forretning står skapt, og din synlighed øges.

 • Attraktiv bonusordning
  Når du er en del af VinduesMester-ordningen har du andel i en attraktiv bonusordning. Kontakt os og hør mere. 

 • Fyraftensmøder og sociale arrangementer
  Som VELFAC VinduesMester står du aldrig alene. Udover et tæt samarbejde med VELFAC er du en del af en netværk af andre VindueMestre og har mulighed for at deltage i tilbagevendende fyraftensmøder og sociale arrangementer.

 

 

 

Hvad skal der til for at blive VinduesMester?

Det er vigtigt at VinduesMester-samarbejdet er gensidigt. Derfor er der også nogle forventninger til dig, så vi sikrer os det højeste niveau:

 

 • Gensidig loyalitet - Som VinduesMester står du inde for produkterne og kender dem så godt, at du kan anbefale dem til din kunde
 • Du når minimumsgrænsen for køb af VELFAC produkter, så du opbygger rutine og erfaring med håndtering og montage
 • Din virksomhed er medlem af Byggaranti
 • Du og dine medarbejdere deltager jævnligt i VELFAC produkttræning, som tilbydes i ordningen, så I hele tiden holdes skarpe
 • Du har interesse i at være VELFAC brandets ansigt ud af til og give boligejerne den bedste oplevelse
 • Du markedsfører VELFAC sammen med din egen virksomhed
 • Du deltager ved arrangementer for VinduesMestrene, så netværk og relationer styrkes

 

 

Bliv VELFAC VinduesMester

Interesseret? Kontakt os og hør mere om VinduesMester-ordningen.