Viden og rådgivning

Få relevant viden og rådgivning til dit næste projekt

Kom godt fra start i dit næste projekt. Hent viden og inspiration i vores 4 ekspertiseområder og se hvordan VELFAC kan bidrage til dit byggeri.
 

Få viden på 4 ekspertiseområder

Design og funktion

I VELFAC værdsætter vi æstetiske facadeløsninger, hvor design møder funktion og krav. Vores fleksible produktsortiment lader dig opnå det faceudtryk, du ønsker.

Bæredygtigt byggeri

VELFAC understøtter bæredygtige løsninger. Både i kraft af egne produkter og processer. Særligt rådgiver vi om at bygge bæredygtigt og eksempelvis opnå en DGNB-certificering.

Indeklima og energi

Med VELFAC får du sparring til at finde balancen mellem mere dagslys, mindre overophedning og sund ventilation, der giver optimale indeklima- og energiforhold.

Støjdæmpning

VELFAC hjælper med helt konkrete og projektspecifikke informationer, beregninger og dokumentation til dæmpning af trafikstøj i dit byggeprojekt.

360° rådgivning og optimering

Vi har en holdning til dit projekt. Derfor stiller vi spørgsmål og rådgiver 360 grader rundt om projektet. Det gør vi for at sikre, at den specificerede løsning er den helt rette både i forhold til specifikations- og budgetkrav.

 

 

Se mere om VELFAC projektrådgivning

 

Kan vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt VELFAC projektrådgivning

Hos VELFAC er vi vindueseksperter. Vi ved, hvor vigtigt det er at komme hele vejen rundt om projektet. Derfor står vi klar som din professionelle sparringspartner med rådgivning og optimering af dit projekt.