Støjdæmpning

 

Støjdæmpning

Opnå effektiv støjreducering i dit projekt

Hos VELFAC hjælper vi dig med helt konkrete og projektspecifikke informationer, beregninger og dokumentation, når det handler om dæmpning af trafikstøj i dit byggeprojekt.

 

Genvej til emner

Fakta og gode råd
Effektive lydløsninger

Kom rigtigt fra start, tænk støjreducering ind i begyndelsen af dit projekt

Byggeri i et støjbelastet område stiller ikke kun høje krav til vinduernes støjreduktion, men også til muligheden for udluftning og et godt indeklima. Derudover skal kravene til energi, brandredning, sikring mod udfald og eventuelle krav til pudsning være overholdt, når du designer facaden.


For at opnå den bedst mulige løsning er det vigtigt at have alle aspekter med i overvejelserne, og når du tidligt involverer relevante aktører, bliver det muligt at arbejde løsninger til støjreduktion ind allerede i designfasen.

Hos VELFAC hjælper vi dig med helt konkrete og projektspecifikke informationer og dokumentation, når det handler om dæmpning af trafikstøj i dit projekt. Vi kan tilbyde overslagsberegninger til skitseforslag af støjreducerende vinduer, så vi sammen kan finde netop den løsning, der passer til dit projekt, inden byggeriet går i gang.

 

 

Fakta og gode råd når du skal begynde et projekt med lydkrav

Det korteste forløb og det bedste resultat opnås, når eventuelle lydkrav tænkes ind fra projektets begyndelse. Vi har samlet de vigtigste fakta, begreber og gode råd til projektopstarten.

 

 

 

breaker

 

 

Dæmp støjen mens du bevarer et smukt facadedesign og bibeholder den gode brugervenlighed

Effektive lydløsninger fra VELFAC

Der er flere måder hvorpå vinduesløsningen kan bidrage til støjreducering. Du  kan eksempelvis sænke støjniveauet med særligt lydglas eller forsatsrammer, mens lydventiler og "Russervinduer" hjælper til at reducere støjen - og samtidigt sikrer ventilation og tilgang af frisk luft.

 

Case: Lydsluser sikrer ro og frisk luft

Guldhuset i Aarhus er ikke blot designet til at skille sig ud. Det er også designet til at reducere støjen på en meget trafikeret adresse.

 

 

Få en støjreducerende løsning skræddersyet til dit projekt.

 

VELFAC hjælper med helt konkrete og projektspecifikke informationer og dokumentation. Tag os med på tidlige projekteringsmøder med bygherre og rådgivere, da det er afgørende at tænke den rette løsning ind allerede i starten af projekteringsfasen for at undgå omprojektering.

 

 

Find inspiration i vores referenceprojekter

Referenceprojekter

Vi har samlet 12 referenceprojekter med støjreducerende løsninger fra VELFAC. Brug den som inspiration i dit næste projekt.

 

 

"Grundet byggeriets placering har der været en lydudfordring, som vi har lagt stor vægt på at løse uden at gå på kompromis med facadeudtrykket. Derfor faldt valget på en vinduesløsning med lydsluser, som gør det muligt at leve op til alle gældende lydkrav for både åbne og lukkede vinduer."

 

- Simon Bang, Bygningskonstruktør, Tækker Rådgivende Ingeniører.

 

Kom rigtigt i gang. Få hjælp til støjreducering

Tag VELFAC med på råd så tidligt i din proces som muligt. Så kan vi bedst hjælpe dig med at finde den rette støjreducering til dit projekt.