Arkitekter og projekterende

Viden, rådgivning og projektoptimering

Hos VELFAC er vi vindueseksperter. Vi ved, hvor vigtigt det er at komme hele vejen rundt om projektet. Derfor står vi klar som din professionelle sparringspartner med rådgivning og optimering af dit projekt.

VELFAC projektrådgivning

VELFAC projektrådgivning

360° rådgivning & optimering

 

 

Få viden på 4 ekspertiseområder

Design og funktion

I VELFAC værdsætter vi æstetiske facadeløsninger, hvor design møder funktion og krav. Vores fleksible produktsortiment lader dig opnå det faceudtryk, du ønsker.

Bæredygtigt byggeri

VELFAC understøtter bæredygtige løsninger. Både i kraft af egne produkter og processer. Særligt rådgiver vi om at bygge bæredygtigt og eksempelvis opnå en DGNB-certificering.

Indeklima og energi

Med VELFAC får du sparring til at finde balancen mellem mere dagslys, mindre overophedning og sund ventilation, der giver optimale indeklima- og energiforhold.

Støjdæmpning

VELFAC hjælper med helt konkrete og projektspecifikke informationer, beregninger og dokumentation til dæmpning af trafikstøj i dit byggeprojekt.

Find inspiration til dit næste projekt

Gå på opdagelse i vores referencegalleri

Lad dig inspirere af vores visuelle referencer og cases, der viser et udsnit af de projekter, som VELFAC har leveret vinduer og døre til.

 

Få hele historien i vores cases

Hvert år leverer VELFAC vinduer og døre til en lang række spændende projekter inden for både nybyggeri og renovering. Se et udvalg af projekter, hvor valget er faldet på VELFAC vinduer og døre, og hvor VELFAC har bidraget med sparring og rådgivning.

 

Dyk ned i VELFAC produktserier

VELFAC 200

VELFAC 200 er en elsket designklassiker. Det originale slanke design med svævende rammer er populært til både nybyggeri og renoveringsprojekter.

VELFAC Classic

VELFAC Classic er dansk design udviklet i samarbejde med stadsarkitekter efter grundige studier af stilperioder og bygningstyper.

VELFAC Ribo

VELFAC Ribo er et gedigent og velkendt vinduesdesign med stor udbredelse på det danske boligmarked.

VELFAC In

Vores indadgående system med ekstra slanke profiler har anvendelse på fx svalegange og franske altaner.

Hold dig ajour. Tilmeld VELFAC nyhedsbrev

Med VELFAC nyhedsbreve til professionelle får du alle de vigtigste nyheder direkte i din indbakke.

 

Download det, du har brug for

Arkitektkatalog
Dokumentationsmateriale
Tegning og indbygning

Kan vi hjælpe?

Kontakt VELFAC projektrådgivning

Hos VELFAC er vi vindueseksperter. Vi ved, hvor vigtigt det er at komme hele vejen rundt om projektet. Derfor står vi klar som din professionelle sparringspartner med rådgivning og optimering af dit projekt.