Hent brochurer

Til dig og dine kunder

VELFAC stiller brochurer til rådighed, som er fyldt med inspiration og produktinformation.
 

Brochurer til dig

Tømrerkatalog - Viden ved hånden.

Vi har samlet alle de ting, du kan få brug for vide om vores produkter i et nemt og overskueligt VELFAC tømrerkatalog. Tag det med i bilen og brug det som opslagværk, eller hent det ned på din PC, mobil eller Ipad.

 

Brugervejledning

Her finder du gode råd om alt fra vedligeholdelse og justering til dagligt brug af dine vinduer og døre. Ved at overholde de få anvisninger, som vi giver ud fra vores mangeårige erfaring, vil dine vinduer og døre holde sig smukke og funktionsdygtige år efter år.

 

Monterings- og justeringsvejledning

Find nyttig information om indbygning af VELFAC vinduer og døre. Trin-for-trin vejledning i af- og genmontering af rammer, justering af elementer og glasudskiftning.

 

Ordreseddel

Notér alt hvad vi skal vide om din forespørgsel, og send den til os på mail - så får du hurtigt et tilbud. Du kan hente ordresedlen som pdf, der kan skrives i, pdf du selv kan printe eller bestille en blok.  

 

Brochurer til dine kunder

Vinduer for livet

70 sider med billeder og gode overvejelser til kunder, der leder efter vinduer, terrassedøre og facadedøre til deres bolig.

VELFAC 200 produktblad

Med smalle rammer og stramme linjer er VELFAC 200 vores originale designvindue, der siden 1985 har haft samme udtryk.

 

VELFAC 200 findes i et hav af farver og varianter, og helt sikkert også én, der passer til dig.

 

VELFAC Classic produktblad

VELFAC Classic er et typisk klassisk vindue. Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser.

 

 

VELFAC Ribo produktblad

VELFAC Ribo vinduesserien består af vinduer, terrassedøre og skydedøre i med en traditionel karm-ramme konstruktion. 

 

 

VELFAC Edge produktblad

Serien består af vinduer og terrassedøre i træ/alu. Med VELFAC Edge får du et 2-lags vindue, som har et nyt og spændende udtryk, der passer godt til fritishuse og udhuse.