Køb VELFAC

Sådan gør du

Nye vinduer og døre er en stor investering. Det kræver mange overvejelser og måske er det første gang, du skal købe vinduer og døre til dit hjem. Men bare rolig, du behøver slet ikke have styr på det hele på forhånd. Det hjælper vi dig med.

Processen i 4 trin

1. Før du køber

Vi guider dig trin for trin, i hvad du bør undersøge og overveje, inden du beslutter dig for nye vinduer og døre. Få inspiration, gode fif og tjeklister, så du føler dig tryg.

2. Få et tilbud

Vi giver bud på, hvad vinduer og døre kan koste. Når du er klar, tilbyder en VELFAC VinduesMester en gratis opmåling hjemme hos dig. Vi guider også til, hvordan du bedst sammenligner tilbud.

3. Montering

Montage af vinduer og døre kræver specialister. Derfor har vi en VELFAC VinduesMester ordning, som er din garant for godt håndværk. Vi hjælper med at finde en VinduesMester nær dig.

4. Efter dit køb

Find svar på ofte stillede spørgsmål, og hvordan du bedst vedligeholder dine vinduer og døre. Der er også mulighed for at bestille løsdele samt kontakte kundeservice.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

VELFAC VinduesMester

VELFAC har et tæt samarbejde med en række selvstændige tømrermestre over hele landet, som vi uddanner, træner og holder opdateret på den seneste viden inden for vinduer. Sådan en tømrer kalder vi en VELFAC VinduesMester.

 

Kontakt en VELFAC privatrådgiver

Tag en snak med en VELFAC privatrådgiver og få hjælp til at vælge de rette vinduer, der passer lige nøjagtig til din bolig.

 

Tjekliste - det skal du overveje, når du vælger vinduer

Der er masser af overvejelser, når du skal have nye vinduer og døre. Med vores tjekliste husker du, at tage stilling til det hele. 

Klar til at købe?

Vi har gjort det nemt for dig, at tage en professionel håndværker med på råd.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.