Spar på energien og få et bedre indeklima  med VELFAC vinduer

Spar på energien og få et bedre indeklima med VELFAC vinduer

Hold varmen inde og kulden ude med de rette vinduer. Med VELFAC får du vinduer, der isolerer godt, så du kan spare på varmeregningen. Vi laver vinduerne efter mål, så de passer til din bolig og dine behov.

Du forbedrer indeklimaet og den generelle velvære indenfor med de rigtige vinduer i din bolig. Når vinduerne isolerer godt, vil du ikke opleve træk eller kuldenedfald, og det vil være mere behageligt at opholde sig tæt på vinduerne.

 

Med VELFAC får du A-mærkede termovinduer eller også kaldet energiruder med 3-lags ruder som standard, mens du i fritidshuset kan nøjes med at vælge 2-lags glas. Læs mere om det her.

 

 

Spar på varmen – og på regningen

 

Et godt hjem er et hjem, hvor du føler dig tilpas – det gælder også i forhold til temperaturen indenfor. Ingen har lyst til at skulle sidde med et tæppe i sofaen, fordi det trækker ind. Og tanken om, at varmeregningen stikker af, for at man ikke skal fryse, er næsten heller ikke til at bære.

 

Når du vælger nye vinduer, har du mulighed for at vælge energioptimerede vinduer med 3-lags glas. Den øvrige isolering i din eksisterende bolig spiller naturligvis ind på det samlede energiregnskab. Det er derfor en god idé at rådføre sig med en fagmand på området, hvis din bolig står overfor en renovering med energioptimering.

 

Dine fordele ved energioptimerede vinduer:

 

  • Du kan sidde tæt på vinduerne uden at opleve træk og kulde
  • Din varmeregning bliver lavere
  • Du udnytter solens stråler på den bedst mulige måde

 

Læs om alle fordelene ved 3-lags ruder her

Kundeudtalelse

”Jeg har fået udskiftet alle vinduer og døre i vores hus, og jeg vil sige, der er himmel og jord til forskel i huset i dag. Før stod varmeanlægget på 7 (svarende til 90 grader), mens det nu er på 3 (svarende til 42 grader). Det svarer til, at vi pr. dag sparer ca. 40 kr. alene på gassen! Og oven i købet føles huset mere varmt og nyt. Takket være VELFAC.”

 

- Boligejer, Sebastian Taheri fra Bagsværd

Frisk luft giver velvære

 

Står din bolig overfor en renovering, bør du se på ventilationsmulighederne. I ældre boliger kan der af og til være udfordringer med indeklimaet, som i værste fald kan føre til råd og skimmelsvamp, hvilket øger risikoen for helbredsproblemer.

 

Med den rette udluftning vil du opleve en friskere duft, og at det bliver mere behageligt at opholde sig inden døre. Nye vinduer kan dermed være med til at give dig en langt bedre følelse, når du er i din bolig.

 

 

Sådan får du et bedre indeklima

  • Vælg vinduer med friskluftventiler, hvis du ikke har ventilationsanlæg
  • Luft ud jævnligt – og gerne med gennemtræk flere gange om dagen
  • Undgå at tørre tøj inden døre og luft godt ud efter bad
  • Vælg evt. vinduer med motor, som åbner på faste tidspunkter i løbet af dagen

Indeklimaguide - Sådan holder du dit hjem sundt at være i

Bliv guidet til et bedre og mere sundt indeklima i dit hjem. Du finder inspiration og hjælp i vores guide her.

 

*Vær opmærksom på, at download kræver tilmelding til VELFAC nyhedsbrev.

 

Udvalgte emner

Hold støjen ude

Udefra kommende støj er i dag en væsentlig gene, særligt i bynære områder. Få vigtig viden om, hvordan du bedst kan holde støjen ude af din bolig ved hjælp af VELFAC vinduer.

Få mere dagslys

Vi opholder os store dele af dagen indendørs. Bl.a. derfor er vi interesseret i at udnytte det naturlige dagslys optimalt, da det har så stor betydning for vores velbefindende og indeklimaet i boligen.

Få et bedre indeklima

At lufte ud dagligt er vigtigt. Det nedbringer bl.a. risiko for skimmelsvamp, fjerner skadelige stoffer og mindsker allergisymptomer.

I over 20 år har VELFAC været medlem af Dansk Indeklima Mærkning; en garanti for at vores vinduer og døre ikke forurener indeklimaet.

Få mere information til dit vinduesvalg.

I vores univers Tips og gode råd til boligejere kan du finde mange flere relevante emner, der klæder dig godt på, når du overvejer nye vinduer og døre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.