Hoveddøre

Byd velkommen med en flot facadedør. Find stilen, der passer din bolig

Mulighederne er mange, og du kan sammensætte lige præcis den dør, du gerne vil have. Du kan bl.a. overveje, om døren skal have fyldinger, et eller flere glasfelter eller udelukkende glas. Og skal dørens farve matche resten af husets vinduer, eller skal den skille sig markant ud? Valget er helt op til dig.

Hvilken stil passer til din bolig?

Pladedøre

Pladedøren er kendetegnet ved en isoleret, beklædt fyrretræsramme. Den kan fås med profileringer eller glasudskæringer.

Fyldningsdøre

Fyldingsdøre har opdelte felter, som udgøres af enten glas eller profileringer. Se nærmere på mulighederne her.

Hoveddøre med glas

En hoveddør, der kan opdeles i få eller mange felter med forskllige sprosser, hvor felterne kan være glas eller fyldinger kaldes også en rammedør.

Få en skræddersyet løsning

Med VELFAC vinduer og døre findes der ikke en standard. Alle vores vinduer og døre bliver lavet efter mål, så de passer nøjagtig til din bolig.

Sammensæt selv hoveddøren til dit hjem

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

Hvad koster nye døre?

Vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

"Det er et helt andet hus. Det er blevet rum, man bare elsker at være i"

Sådan siger Thorbjørn Friberg i forbindelse med renoveringen af sit hus fra 1960'erne, hvor næsten alle vinduer og døre er skiftet.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Størrelser? Vi laver kun døre på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

 

Oplev flotte hoveddøre fra VELFAC

 

Din hoveddør og facadedør er vigtige elementer i dit hjem, og du skal ikke gå på kompromis med hverken funktionalitet, sikkerhed eller udseende. Indgangsdøren efterlader et førstehåndsindtryk hos gæsterne, og den skal fungere upåklageligt i det daglige.

 

Dertil skal den - sammen med dine vinduer og et godt sikkerhedssystem - sørge for, at uønskede gæster ikke kan komme ind. Derfor er der mange overvejelser, du skal gøre dig, når du skal vælge din nye hoveddør.

 

 

Vælg en hoveddør, der passer til dit hus

Uanset om du skal renovere en ældre bolig eller bygge nyt, så skal hoveddøren matche husets overordnede udseende og husets stil. Vi har et bredt udvalg - fra klassiske hoveddøre med glas og buede linjer til moderne, solide døre i et mere minimalistisk design. 

 

Du kan derfor bare kaste dig ud i at udforske de mange forskellige designs og stilarter fra VELFAC her på siden, som du kan bruge til både renovering af gamle boliger og til moderne nybyggerier. På den måde kan du garanteret finde den rette yderdør, der passer til netop dine ønsker og behov.


Hos VELFAC har du mulighed for at designe din helt egen hoveddør. Her kan du søge inspiration, og du kan også kontakte os for et tilbud på netop den hoveddør, som du ønsker.

 


Solide pladedøre

I Danmark skal du være forberedt på alt slags vejr, der stiller krav til, at en god isolering er en nødvendighed. Du kan endda spare penge på din varmeregning, hvis du sørger for, at din bolig er godt isoleret. Det gælder især dine døre og vinduer, da det er der, du mister mest varme.

 

Pladedøre er en type dør, der passer perfekt ind i det danske klima. Dette skyldes, at de er ekstra godt isolerede, hvilket betyder, at de holder bedre på varmen. Konstruktionen er ganske simpel, og denne konstruktion består af isoleringsmateriale mellem to plader.

 

Det giver mange muligheder for at skabe både glatte yderdøre og døre med profileringer, der isolerer og holder på varmen. Skal du udskifte din hoveddør, kan du vælge en af vores pladedøre og opleve, hvordan din varmeregning falder.

 


Elegante facadedøre

En facadedør er det, som mange ofte omtaler som en hoveddør, og det er typisk den vigtigste dør i hjemmet. Det er nemlig døren, der fungerer som den primære indgang til din bolig. Den er typisk placeret, så den fører ind i entréen eller i bryggerset, alt efter hvor du har din indgang. Med den rigtige og passende hoveddør kan du hurtigt ændre husets udtryk set udefra.

 

Din bolig kan dermed nemt se eksempelvis moderne ud, hvis du bruger en enkel og minimalistisk dør. Hvis du gerne vil have en mere elegant og klassisk løsning, kan du vælge en dobbeltdør med sidepaneler glas. Med sidepaneler får du mere lysindfald i hjemmet og et lettere udtryk, der kan være nødvendigt i en mørk entré.

 

 

Gode overvejelser, når du vælger hoveddør


Mulighederne er uendelige, og det er således også kun fantasien - samt hvor meget plads du har derhjemme - der sætter grænser for en ny hoveddør. Hos VELFAC kan vi hjælpe dig med at give dit hus det helt rigtige udtryk med vores brede udvalg af forskellige typer døre. Hoveddøren er indgangen til dit hjem, så det er vigtigt, at du ikke går på kompromis og vælger et design til din yderdør, som du senere vil fortryde.

 


Skal din hoveddør være venstre- eller højrehængt?

Når du skal vælge den rigtige hoveddør, skal du tage stilling til, om døren skal være enten venstre- eller højrehængt:

 

  • Hvis døren er venstrehængt, betyder det, at hængslerne er placeret i venstre side set fra den side af døren, hvor hængslerne er synlige.

 

  • Hvis døren er højrehængt, er hængslerne placeret i højre side set fra den side af døren, hvor hængslerne er synlige.

 

Vi anbefaler, at du vælger en dør, hvor hængslerne er placeret på samme side som på din allerede eksisterende dør. Hvis du allerede har en hoveddør, der er højrehængt, skal den nye dør også være højrehængt - og omvendt. Det er dog også værd at nævne, at visse hoveddøre er vendbare. Det betyder, at de både er venstre- og højrehængte, så du ikke på forhånd behøves at tage stilling til, hvilken side døren skal vende.

 


Sådan vedligeholder du din hoveddør

Hvis du gerne vil have, at din hoveddør skal holde i rigtig mange år, så er en vis vedligeholdelse nødvendig. Det har nemlig stor betydning for, hvor ofte du kommer til at udskifte din nye yderdør.

 

En hoveddør fra VELFAC kræver minimal vedligeholdelse, men du bør dog jævnligt tjekke for småskader og tegn på fugt på overfladerne  – gerne både udvendigt og indvendigt. Tænk gerne over, at dørens udvendige side er mere udsat over for regn og det skiftende vejr.

 

Når du vælger en dør, er den allerede overfladebehandlet. Dette sikrer nemlig en lang levetid. Start altid med at tjekke det materiale din dør er lavet af, og hvad det kan tåle, før du går i gang med rengøringen og vedligeholdelsen.

 


Få op til 10 års garanti

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år fremover - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, og derfor kan vi tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas, mens du får 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer. Bestil en gratis opmåling her.

 

 

Få adgang til professionel rådgivning

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og vejledning. Kontakt os eller kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vores døre og vinduer, inden du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.