Inspiration

Få inspiration til nye vinduer og døre fra VELFAC

Nye vinduer og døre er en stor investering og har afgørende betydning for din bolig. Derfor er det vigtigt, at du vælger rigtigt. De rette vinduer og døre betyder særligt noget for udtrykket på din bolig, indeklimaet og varmeforbruget. Bliv inspireret af vores billedgalleri, brochurer og designværktøjer og allerbedst: Besøg vores udstilling.
Se vores store billedgalleri
Se guides og brochurer
Leg med farver og design

Se hvad andre har gjort

Det kan være betryggende at se, hvad andre boligejere har gjort i forbindelse med renovering eller nybyggeri. På den måde kan du måske bedre forestille dig, hvordan din bolig vil kunne forbedres og forandres med nye vinduer og døre.

"Det er et helt andet hus. Det er blevet rum, man elsker at være i"

Sådan siger Thorbjørn Friberg i forbindelse med renoveringen af sit hus fra 1960'erne, hvor stort set alle vinduer og døre er skiftet.

 

 

”Det er gået fra at være en ret ordinær 70’er parcel til at være et hus, man lægger mærke til

Sådan føler familien i Vipperød, at de fik et helt nyt hus, da de skiftede til nye vinduer og døre.

 

Flere kundehistorier? Se mere her

 

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Hold kontakten. Tilmeld dig VELFAC nyhedsbrev.

I vores nyhedsbrev til dig som boligejer får du alle de vigtigste nyheder omkring vinduer og døre direkte i din indbakke. Du kan fx læse om produktnyheder, design og indbrudssikring. Nyhedsbrevet kommer 1-2 gange om måneden.

 

Kom helt tæt på produkterne

I vores udstillinger kan du få alle detaljerne med.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.