Døre

Byd velkommen med stil og forbind hus og have optimalt

Hvilken slags hoveddør kunne du tænke dig at gå ind af hver dag? Vi giver dig inspiration til at sammesætte lige nøjagtig den hoveddør, du kunne tænke dig.

Med skydedøre og terrassedøre kan du lukke ekstra meget dagslys ind og samtidig lade hus og have smelte sammen på fineste vis. Vi viser dig mulighederne.

Hvilken dørtype er du på udkig efter?

Hoveddøre

Hoveddør, entrédør, yderdør, facadedør - kært barn har mange navne. Se de mange muligheder for at sammensætte lige præcis den dør, du gerne vil have.

Skydedøre

Med skydedøre får du masser af frisk luft og dagslys ind i boligen. Desuden får du en glidende overgang mellem inde- og udelivet.

Have- og terrassedøre

Se det store udvalg af terrassedøre, som enkelt eller dobbeltdøre, der passer til vores vinduesserier.

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få en skræddersyet løsning

Med VELFAC vinduer og døre findes der ikke en standard. Alle vores vinduer og døre bliver lavet efter mål, så de passer nøjagtig til din bolig.

Sammensæt selv hoveddøren til dit hjem

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til jeres bolig.

 

Størrelser? Vi laver kun døre på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

 

Oplev fordelene ved nye døre derhjemme

 


Få mere dagslys

Det er bevist, at eksponering for naturligt lys er gavnligt for vores sundhed og velvære. Det er en væsentlig faktor at overveje, når du skal renovere dit hjem med nye vinduer og døre. Dit hjem vil være mere indbydende og behageligt at være i, når der er masser af naturligt lys. Det kan opnås med store vindues- og dørpartier, der åbner huset op og giver dig mulighed for at forbinde inde- og udendørsrummene bedre, så du kan få endnu mere ud af begge dele.

 


Forbind din bolig og have

En terrassedør kan gøre din boligs udeareal til en naturlig forlængelse af din stue, spisestue eller opholdsrum. Når du åbner døren, har du direkte adgang til din terrasse eller altan. Hvis du lader døren stå åben, kan du skabe den illusion, at grænsen mellem inde- og udeliv smelter sammen. Denne følelse forstærkes, hvis du eksempelvis vælger en dobbelt terrassedør eller en 2-fløjet skydedør, der giver mulighed for en endnu større åbning ud til haven. Dertil giver det store glasareal også en masse lys ind i dit hjem, hvilket bidrager til et både sundt og indbydende indeklima. Samtidig har du også mulighed for at nyde udsigten over dine hjemlige omgivelser.

 


Højere sikkerhed

Har du de bedst mulige sikkerhedsløsninger i form af solide vinduer og døre derhjemme, er dette en effektiv løsning mod indbrud. Det kan være svært at sige, hvor godt sikret et vindue eller en dør er, så det er vigtigt at vide, hvad du skal kigge efter, for at kunne træffe en informeret beslutning om, hvilken løsning der er den rigtige for dig. Står du foran en større udskiftning af alle vinduer og døre i dit hjem, kan du se på, hvad der kan være med til at give dig og din familie størst ro i sindet.

 

Udforsk de mange døre fra VELFAC

 

 

Døre til alle behov

Med døre fra VELFAC kan du få endnu mere ud af din bolig. Vidste du, at vi i Danmark gennemsnitligt opholder os 80-90% af tiden indendørs? Det stiller dermed krav til vores hjem, så alle kan føle sig tilpasse - og det stiller også krav til både dine døre og vinduer. Her er dagslys, frisk luft, varme og kulde nemlig afgørende for, hvordan du har det derhjemme. Hos VELFAC tilbyder vi et udvalg af forskellige typer døre, som du kan udforske nærmere her:

 


Hoveddøre

Hoveddør, entrédør, yderdør, facadedør - kært barn har mange navne. Se de mange muligheder for at sammensætte lige præcis den dør, du gerne vil have. Se udvalget af VELFAC hoveddøre

 


Skydedøre

Med en skydedør får du masser af frisk luft og dagslys ind i boligen. Desuden får du en glidende overgang mellem inde- og udelivet. Se udvalget af VELFAC skydedøre

 


Have- og terrassedøre

Se det store udvalg af terrassedøre, som enkelt eller dobbeltdøre, der passer til vores vinduesserier. Se udvalget af VELFAC have- og terrassedøre

 

 

VELFAC skaber et ensartet udtryk i din bolig

 

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, så kan du være sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig. Vi laver nemlig alle vores vinduer og døre efter dine præcise mål.

 

Uanset hvilken type døre du er interesseret i, så kan du være sikker på, at de kommer til at indgå i en naturlig sammenhæng med dine vinduer fra VELFAC.

 

Du har mulighed for at kombinere dine døre i forskellige farver og stilarter uden, at du går på kompromis med resten af stilen i din bolig. Det gælder uanset, hvilken type bolig du har. På den måde kan du få den nøjagtige farve som dine vinduer, men du kan også vælge en anden farve for at skabe mere opmærksomhed.

Sammensæt selv din nye dør til din bolig

 

Det er kun din fantasi, der sætter grænserne, når du skal vælge en facadedør til din bolig. Hos VELFAC får du masser af muligheder for at vælge netop dén dør, der passer til din bolig, dine ønsker og dine behov. Du kan altid gå på opdagelse her på siden, hvor du kan blive inspireret. Dertil kan du også hente et inspirationskatalog her.

 

Måske skal din nye dør være med eller uden fyldinger? Skal døren have glasfelter? Hvilken farve skal døren have? Og vil du have sprosser, side- eller overparti? Med en ny dør er der således flere overvejelser, som du skal gøre dig.

 

Vi hjælper dig med at finde alle de muligheder, der kan være relevante for dig. Brug dem til at hente inspiration, hvorefter du kan kontakte os for at få netop den slags dør, som du drømmer om.

 

Oplev vores materialer af den højeste kvalitet

 

VELFAC bruger certificeret træ

Vi bruger FSC®-certificeret nordisk træ i både vores døre og vinduer - dette gør vi for at garantere, at det træ, der bruges, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vores brug af FSC-certificeret træ i produktionen af vores produkter understøtter nemlig vores mål om at passe godt på miljøet.

 

 

Modstandsdygtige og vedligeholdelsesfri døre

Vi anvender også aluminium til produktionen af vores døre, og på den måde vil du også opleve materialets styrkegivende egenskaber og høje modstandsdygtighed over for brud og rivning. Ydermere reducerer aluminium også vedligeholdelsen af produkterne, da det er stort set vedligeholdelsesfrit i hele sin levetid.

 

 

Testet til ekstremer

For at kunne modstå vind og vejr samt slid så har både VELFAC vinduer og døre gennemgået adskillige tests på nogle af Europas mest velrenommerede testfaciliteter. Disse tests evaluerer vind- og vandmodstand, brandsikkerhed, lydisolering, styrke, sikring mod indbrud og energiegenskaber. Du kan læse meget mere om test og holdbarhed her.

VELFAC giver dig en skræddersyet løsning

 

Døre, der passer 

Trænger din bolig til nye døre, kan VELFAC levere døre, der passer til dit hjems specifikke mål. Uanset om du har brug for døre i standard- eller specialstørrelse, har VELFAC en løsning, der passer til dit hjem og dine behov. Når du har besluttet dig for nye vinduer og døre til din bolig, er det vigtigt, at du får lige præcis det, du skal bruge. Det gælder uanset, om du udskifter dine eksisterende vinduer og døre et ad gangen, eller om du er ved at renovere dit hjem og måske har brug for større vinduesåbninger.

 

 

Døre, der holder 

At vælge vinduer og døre fra VELFAC betyder, at du kan være sikker på, at størrelsen vil passe perfekt til dit hjem. Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år fremover - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas, og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

 

 

Få hjælp til at vælge døre

Hvis du overvejer nye vinduer og døre til sin bolig, kan det være svært at vide præcist, hvad man skal overveje og planlægge efter. Vores fagfolk er her for at give dig ekspertråd og vejledning. Kontakt os eller endnu bedre, kom og besøg vores showroom, hvor du selv kan se, røre og opleve dørene, inden du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.