Vinduer til sommerhuset

Vinduer til sommerhuset

Går du med drømmen om at udskifte sommerhusets vinduer, så de er mere energirigtige, tidsvarende og tilmed kan tilføre mere lys og bedre udsigt? Så læs med her.

Sommerhuset er et fristed, hvor vinduer og døre er med til at skabe rammerne om mange dejlige og afslappende timer.

 

I sommerhuset er overgangen mellem inde og ude ekstra vigtig og du vil have glæde af at kunne åbne huset op til terrasse og udeliv. Derfor er en 2-fløjet terrassedør eller skydedør også en gevinst for sommerhuset.

 

Vinduesserier, der passer godt til sommerhuse

Valget af vinduesserie kan afhænge af sommerhusets byggestil, men særligt VELFAC Edge er perfekt til sommerhuset, da en ændring i Bygningsreglementet ’18 tillader 2-lags ruder i fritidshuse. Samtidig har VELFAC Edge et slankt og elegant udtryk, der giver et maksimalt lysindfald.

 

Til sommerhuse anbefaler vi denne vinduesserie:

 

Skræddersyede vinduer til dit sommerhus


Hos VELFAC har du mulighed for at finde vinduer og døre, der passer perfekt ind i dit sommerhus. Vi bruger ikke standardmål, og vi har hverken vinduer og døre på lager - i stedet får du en individuelt udformet løsning, der opfylder dine præcise behov til dit sommerhus. 

 

At have specialfremstillede vinduer kan sikre, at dit sommerhus skiller sig ud og giver dig et væld af muligheder for design og farve samt forskellige åbningsfunktioner. Med VELFAC behøver du aldrig nøjes med næstbedste, når det kommer til at vælge vinduer til det perfekte sommerhus.

 

 

Se eksempler på sommerhuse med VELFAC vinduer

 

 

Vidste du?

...at B-mærkede vinduer nu kun er godkendt til sommerhus, fritidshuse eller uopvarmede rum? Læs med her

Anbefalede vinduer til sommerhuset

VELFAC Edge

Slank og robust serie med 30 års erfaring.

 

Få dagslyset ind med VELFAC Edge vinduet. Perfekt til renovering af sommer- og fritidshuse samt uopvarmede rum.

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Hvad koster nye vinduer?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

Vælg vinduer der passer til stilen på sommerhuset

 

Når du begynder at planlægge ændringerne i dit sommerhus, så skal du huske at medtage designet. Du har muligheden for at følge det eksisterende design, eller du kan vælge en ny stil, som vil opdatere og forvandle dit sommerhus. Det er vigtigt at tage dine personlige præferencer med i betragtning, når du træffer en beslutning om designet.

 

Hertil er det også værd at overveje, hvilken farve vinduerne skal have, og hvilket udtryk, der passer godt til sommerhuset. Hvis du ønsker en mere klassisk løsning, kan du eksempelvis få vinduer med sprosser. Men er du interesseret i en mere moderne løsning til et nyere sommerhus, så kan du også vælge vinduer med en mørk ramme. Valget er naturligvis helt op til dig.

VELFAC Edge: Det oplagte valg til dit sommerhus

 

VELFAC Edge er den perfekte vinduesløsning til bygninger fra 1960'erne til 1990'erne. Denne serie kombinerer vinduer og døre i træ og aluminium med et to-lags design for et attraktivt, moderne look.

 

Renovering af boliger fra denne æra kræver en kombination af stil og ydeevne - heldigvis tilbyder VELFAC Edge begge dele. Dens robuste konstruktion er blevet udviklet og finjusteret siden 1985 for at give dig en pålidelig og langtidsholdbar løsning.

 

Vælg VELFAC Edge, og du får mere end blot æstetik: Vores sikkerhedspakke vil gøre livet svært for potentielle indbrudstyve. Så hvis du leder efter en sikker læsning såvel som et flot udseende til dine nye vinduer i sommerhuset, så kan VELFAC Edge være dit foretrukne valg. Derudover er VELFAC Edge et 2-lags, B-mærket vindue. I 2021 blev reglerne omkring energivinduer yderligere strammet i Bygningsreglementet, således at B-mærkede vinduer kun må anvendes til fx sommerhuse, fritidshuse og uopvarmede boliger.

Materialer og vedligeholdelse

 

Når du vælger vinduer til dit sommerhus, så skal du også tænke over vinduernes materialer og hvor meget arbejde, du har lyst til at lægge i vedligeholdelsen. Det er nemlig vigtigt at tage vedligeholdelse i betragtning, når du vælger vinduer.

 

Træ/alu vinduer fra VELFAC kræver kun minimal vedligeholdelse, herunder blot at holde dem rene samt smøring et par gange årligt. Derimod skal trævinduer males et par gange om året for at opretholde det bedste udseende - som dermed ud over købsprisen også betyder en højere investering i løbet af årene. VELFAC Edge leveres udelukkende i træ/alu.

Hvilken farve skal dine nye vinduer have?

 

Når du vælger farve på vinduesrammen, er det vigtigt at tænke på, hvordan farven spiller sammen med eventuelle andre farver på resten af sommerhuset. Overvej at skabe et sammenhængende look ved at bruge den samme farve på eksempelvis døre, udhæng eller rækværk. Det kan også være en fordel at vælge en nuance, der komplementerer både tag og facade.

 

Du har også flere tilpasningsmuligheder, når det kommer til at vælge den indvendige karm på dit vindue. Den lille afstand mellem glasruderne kan nemlig tilføje et flot udtryk til dit sommerhus.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.