image

Erstat dit gamle vindue med en 1-fløjet terrassedør

Har du overvejet, hvordan du i højere grad kan forbinde ude og inde i de forskellige rum i boligen ved at udskifte et vindue med en terrassedør? På den måde kan du lukke mere dagslys ind og åbne boligen op nye steder, så det ikke udelukkende bliver en udskiftning af fx vinduer en til en. Det kalder vi: Renovér til mer’.

 En 1-fløjet terrassedør kan i mange tilfælde erstatte et vindue, hvis du går og overvejer mulighederne i forbindelse med en renovering af boligen. Måske kunne en terrassedør i soveværelset eller køkkenet være et bedre alternativ frem for en 1:1 udskiftning af vinduet. Det er ikke en uopnåelig drøm. Din bolig har formentlig også potentiale til, at der kan åbnes mere op, fjernes noget af en væg og generelt opgradere udtrykket og funktionerne for bedre åbning med terrassedøre frem for vinduer.

 Stort udvalg til alle boligtyper

Mulighederne er mange, så uanset om du har en traditionel, klassisk eller moderne vinduesløsning, har vi en terrassedør, der passer.

 

Se udvalget her

 

Se eksempler på boliger med VELFAC terassedøre

 

Vi laver terrassedøre på mål

Vi fremstiller din 1-fløjede terrassedør efter mål, så den lever op til dine ønsker og krav om farve, størrelse og funktionalitet. Når du vælger en terrassedør i træ/alu, får du et holdbart design i høj kvalitet, som du har glæde af i rigtig mange år.

 

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad koster en ny terrassedør?

Flere faktorer spiller ind på prisen på en ny terrassedør. Det afhænger bl.a. af størrelsen. Vi vil gerne tage udgangspunkt i netop din bolig for at kunne være så præcise som mulig. Du kan tjekke vores priseksempler, som kan give en indikation af prisen. Se nærmere her.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores privatrådgivning eller besøge vores udstilling.

Bør en terrassedør åbne indad eller udad?

De fleste VELFAC terrassedøre åbner udad. Fordelen ved en udadgående terrassedør er, at du sparer plads indendørs, og det er en naturlig måde at åbne op til terrassen eller haven.

 

I VELFAC-serierne VELFAC Classic og VELFAC Ribo kan du også få en indadgående terrassedør til dit hjem, som kan anbefales, hvis du har en mindre terrasse eller altan. Den indadgående terrassedør passer også perfekt til "franske altaner". Kontakt vores privatrådgivning og hør om mulighederne.

Er det nødvendigt med en dørbremse?

En dørbremse i terrassedøren er en rar ting, men ikke en nødvendighed. Bremsen giver mulighed for at bremse døren trinløst, hvor alternativer som fx stormkrog eller PN sikring kun giver mulighed for at fiksere døren i én position.

Hvilke ruder passer til terrassedøre?

Vi kan designe terrassedøren, så den kommer til at passe til huset. En tommelfingerregel er, at jo ældre huset er desto flere sprosser.

 

Klassiske hjem har tit flere smalle sprosser (8-10 glasfelter), hvor en mere traditionel terrassedør kun er opdelt med et par sprosser (3-4 glasfelter) og tit en fyldning i nederste felt.

 

I moderne boliger bruges generelt store flader uden opdelinger.

 

 

 

 

Se vores udvalg af terrassedøre


Vi har terrassedøre til alle boligtyper og helt sikkert også én, der passer til dig og din bolig.

image

VELFAC 200 terrassedør i moderne stil

Terrassedøren i VELFAC 200 er kendt for sine smalle profiler og af samme grund borger serien for tidløst design og stramme linjer. Terrassedørens hængsler er skjulte, ligesom det er på VELFAC 200 vinduer og skydedøre. Den slanke ramme og de tilbagelagte fuger giver terrassedøren et helt særligt udtryk, hvor rammen nærmest svæver i facaden.

 

image

VELFAC Classic terrassedør i klassisk stil

VELFAC Classic terrassedøren er optimal til energirenovering af den autentiske, klassiske boligstil både i ældre boliger og til nye huse med en mere nostalgisk stil. Terrassedøren har samme karm-/rammekonstruktion som vinduerne i samme serie og fås i træ/alu eller udelukkende i træ. VELFAC Classic har synlige hængsler. Terrassedøren i VELFAC Classic fås både med og uden sprosser.

 

image

VELFAC Ribo terrassedør i traditionel stil

Med en VELFAC Ribo terrassedør er der helt automatisk stort fokus på indbrudssikring. Terrassedøren er udstyret med blandt andet forstærkede hængsler, sikkerhedslimet rude og et paskvil-lukkesystem med tre lukkepunkter. Det er alt sammen med til at højne sikkerheden og bidrage til at holde ubudne gæster ude.

 

 

image

VELFAC Edge terrassedøren til sommerhuset

Med VELFAC Edge terrassedøren er der lagt vægt på størst mulig glasandel for at sikre mest muligt naturligt dagslys i boligen. Siden starten af 2021 er bygningsreglementet blevet skærpet, så B-mærkede vinduer og døre som dem i VELFAC Edge serien kun må benyttes i sommer- og fritidshuse samt uopvarmede bygninger.

 

Er du på udkig efter en dobbelt terrassedør? Se mere her

 

 

 

Klar til at gå videre? Sådan bestiller du

Vi er klar til at hjælpe dig videre med din bestilling. Få VELFAC til at lave et prisoverslag, eller bestil tid til en gratis opmåling ved en professionel VELFAC VinduesMester.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

image

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.