Moderne terrassedøre

Moderne terrassedøre

Ofte passer en moderne terrassedør bedst til en moderne bolig. En moderne terrassedør karakteriserer vi som en dør med stor glasflade uden opdelinger.

Typisk er der tale om vores VELFAC 200 terrassedøre, når vi taler moderne terrassedøre. Her får din bolig et udtryk, der er elegant og tidløst med enkle og stramme linjer, der også matcher vinduerne i serien. På grund af terrassedørens store glasandel øges også lysindfaldet.

 

Den unikke konstruktion gør, at der ikke er nogen synlig forskel på terrassedøre og vinduer uanset åbnefunktion. Det understreger rene linjer i facaden og giver et moderne og minimalistisk udtryk.

 

 

Se eksempler på boliger med moderne VELFAC terrassedøre

 

Terrassedøre efter mål

I VELFAC 200 serien kan du vælge mellem 1- eller 2-fløjet terrassedør afhængig af, hvad du har plads til. Alle vores vinduer og døre laves efter mål, så de passer nøjagtig til dit hus.

 

 

 

Fordele ved VELFAC 200 terrassedøre

  • Kræver minimal vedligeholdelse
  • Moderne og minimalistisk udtryk
  • Ensartet udseende på vinduer, terrassedøre og skydedøre uanset åbnefunktion
  • Glasliste på indvendig side for øget indbrudssikring

Anbefalede terrassedøre til den moderne bolig

VELFAC 200 er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og en smal ramme øger lysindfaldet.

VELFAC 200 terrassedør i moderne stil

Terrassedøren i VELFAC 200 er kendt for sine smalle profiler og af samme grund borger serien for tidløst design og stramme linjer. Terrassedørens hængsler er skjulte, ligesom det er på VELFAC 200 vinduer og skydedøre. Den slanke ramme og de tilbagelagte fuger giver terrassedøren et helt særligt udtryk, hvor rammen nærmest svæver i facaden.

 

VELFAC 200 dobbelt terrassedør i moderne stil

Med den dobbeltfløjede terrassedør i VELFAC 200 serien er der rig mulighed for at få mere dagslys i hverdagen. Det er nemlig bevist, at dagslys øger din livskvalitet. Så med denne terrassedør kan du lukke mest mulig naturligt lys ind i din bolig. Samtidig får din bolig et minimalistisk udtryk, og terrassedøren i materialerne træ/alu kræver kun minimal vedligeholdelse.

 

Klar til at gå videre? Sådan bestiller du

Vi er klar til at hjælpe dig videre med din bestilling. Få VELFAC til at lave et prisoverslag, eller bestil tid til en gratis opmåling ved en professionel VELFAC VinduesMester.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til jeres bolig.

 

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.