Forbind ude- og indelivet med en stor 2-fløjet skydedør

Forbind ude- og indelivet med en stor 2-fløjet skydedør

En 2-fløjet skydedør giver en ekstra stor åbning til udelivet, så du både får mere dagslys og frisk luft og samtidig mindske overgangen mellem inde- og udelivet.

 

 

Med en 2-fløjet VELFAC skydedør åbner du endnu mere op til udelivet end ved en 1-fløjet skydedør. Du får mere lys og luft ind i boligen og nem adgang til dine udendørsaktiviteter i haven. En skydedør til terrassen indgår i en naturlig sammenhæng med vinduerne, og når du bestiller en 2-fløjet skydedør efter mål, får du en løsning, der er skræddersyet til netop din bolig. Du får nem adgang til udelivet, og de udendørs glasskydedøre kræver ikke plads som terrassedøre, der åbner på almindelig vis.

 

Bredt udvalg af 2-fløjede skydedøre

Med VELFAC får du mange muligheder for at kombinere vinduer og 2-fløjede skydedøre i både farve og stil, så du får et ensartet udtryk på hele huset, uanset om du har et moderne hus eller en mere traditionel parcelvilla.

 

Se udvalget her

 

Se eksempler på boliger med 2-fløjede skydedøre fra VELFAC

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er fordelene ved en dobbelt skydedør til terrassen?

Med en dobbelt skydedør får du mulighed for at forbinde hus og have og få en stor åbning med direkte adgang til udendørslivet.

 

Desuden har en skydedør den fordel, at den kun har få inddelinger til forskel fra en almindelig terrassedør eller foldedør.

 

Skydedøren er ideel til at åbne boligen op og lukke lys og luft inden døre. Åben op til udelivet – se mere i vores katalog Vinduer for livet

Hvilket glas passer bedst til udendørs skydedøre?

En VELFAC skydedør leveres som udgangspunkt med standardglas, som opfylder kravene i de fleste boliger. I henhold til kravene i Bygningsreglementet anbefales det, at skydedøre leveres med sikkerhedsglas af hensyn til personsikkerheden.

 

Hvis du har særlige krav til solafskærmning, indbrudssikring eller støjdæmpning, bør du tage et kig på vores specialvinduer. Det er nemlig væsentligt at tage højde for fx syd- eller vestvendte glaspartier, hvor du med fordel kan vælge solglas til din skydedør.

Hvilket beslag bør man anvende?

Vi anbefaler, at du til din skydedør benytter greb med lås for at sikre, at en indbrudstyv ikke kan komme nemt ud. Grebet vil også besværliggøre det yderligere at komme ind i form af ødelæggelse af glasset og aktivering af grebet udefra.

Hvad tilbyder VELFAC indenfor skydedøre?

VELFAC har et bredt sortiment af både 1-fløjet og 2-fløjet skydedøre. Fx i VELFAC 200 serien, hvor skydedøren efter behov kan leveres med 24 mm eller 70 mm højt bundstykke. Jo lavere, jo mere niveaufri adgang mellem inde og ude.

 

 

 

 

Se vores udvalg af 2-fløjede skydedøre


Vi har skydedøre til alle boligtyper og helt sikkert også én, der passer til dig.

VELFAC 200 2-fløjet skydedør med niveaufri adgang

Med den dobbeltfløjede VELFAC 200 skydedør får du en fri åbning på op til 2,5 meter. Det giver en fornemmelse af, at bolig- og havesiden smelter sammen på fineste vis, og sæsonerne forlænges. Skydedørene optager ikke plads udendørs som terrassedøre og er på den måde yderst effektive og funktionelle. Desuden fås den 2-fløjede skydedør også med stort set niveaufri adgang. Det vil sige bundstykket er lavere end almindeligvis.

 

VELFAC 200 2-fløjet skydedør

Den dobbeltfløjede skydedør fra VELFAC 200 er en god måde at få mere lys og luft på samtidig med, at naturen i højere grad inviteres ind i boligen.

Med VELFAC 200 serien får du et ensartet minimalistisk udtryk på facaden, da vinduer, terrassedøre og skydedøre har de samme svævende rammer. Skydedørskonstruktionen er meget robust samtidig med, at skydedørene er letgående og nemme at betjene.

 

VELFAC Edge 2-fløjet skydedøren til sommerhuset

Den dobbelte skydedør i VELFAC Edge-serien er B-mærket med 2-lags glas, og må derfor kun anvendes i sommer- og fritidshuse samt uopvarmede rum. Der er den til gengæld også perfekt.


Den dobbelte skydedør er robust med slanke rammer og giver en fri åbning på op til 1,2 meter, der lukker masser af sollys ind.

 

Er du på udkig efter en 1-fløjet skydedør? Se mere her

 

 

 

Klar til at gå videre? Sådan bestiller du

Vi er klar til at hjælpe dig videre med din bestilling. Få VELFAC til at lave et prisoverslag, eller bestil tid til en gratis opmåling ved en professionel VELFAC VinduesMester.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til jeres bolig.

 

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

Få maksimal adgang til udelivet med en dobbelt skydedør fra VELFAC

 

Hvis du gerne vil få det meste ud af haven og livet på terrassen og haven, så er en dobbelt skydedør fra VELFAC en god mulighed for dig.

 

Dobbelte skydedøre er en type dør, der består af to dørpaneler, der glider sidelæns på skinner for at åbne og lukke. De er populære i moderne hjem og er ofte brugt som åbning til haven, terrassen eller udestuen.

 

Fordelen ved dobbelte skydedøre er, at de ikke kræver plads foran eller bag døren, når den åbnes. Det gør dem også velegnede til mindre hjem eller til områder, hvor pladsen er trang. De er også nemme at åbne og lukke, da det kun kræver en let berøring for at få dørene til at glide sidelæns.

Skal du vælge en 1-fløjet eller 2-fløjet skydedør?

 

Uanset om du vælger en 1-fløjet skydedør eller en 2-fløjet skydedør, så kan du være sikker på at få en funktionel og elegant løsning fra VELFAC.

 

En af de helt store fordele ved skydedøre er, at de sparer plads. Skydedøre skubbes til siden, så de ikke fylder meget, og du kan let forbinde inde- og udelivet.

 

En forskel på 1-fløjede og 2-fløjede skydedøre er selve dørens åbning. En dobbelt skydedør giver dig mulighed for at åbne en større del af din bolig - faktisk op til 2,5 meter - ud mod haven og terrassen, hvilket skaber en optimal sammenhæng mellem dine indendørs og udendørs opholdsrum. Dette lukker således mere naturligt lys ind og forbedrer samtidig dit indeklima.

Vedligeholdelse af en dobbelt skydedør

 

Det er vigtigt at vedligeholde din dobbelte skydedør ordentligt, så den holder længe. Sørg gerne for at smøre skydedøren, så den nemt kan åbnes og lukkes. Det er også vigtigt at smøre skinnen og bundstyret fra tid til anden. Hertil anbefales det at bruge de anbefalede smøremidler.

 

Bemærk, at med tiden vil delene blive slidt, uanset hvor meget du passer på dem. Derfor kan det blive nødvendigt at udskifte nogle af dem. Du bør derfor altid kontakte en fagmand, der har det rigtige værktøj og erfaring til udskiftning af delene.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.