Glasskydedøre

Glasskydedøre

Luk lyset ind med en glasskydedør fra VELFAC. Du får mulighed for at åbne boligen op og nemt få adgang til haven og terrassen.

 


Med en glasskydedør lukker du endnu mere dagslys og luft ind i dit hjem og er dermed med til at forbedre dit indeklima.

Uanset om du har et traditionelt eller moderne hus, har vi en skydedør, der passer til boligstilen og giver nem adgang til livet udendørs. Skydedøre i glas giver dig mulighed for at udnytte solens egenskaber bedst muligt året rundt.

Med VELFAC får du desuden en energioptimeret løsning, der forener design og funktionalitet. Som med vores vinduer får du frihed og sikkerhed til at vælge farver og design, der holder i mange år.

VELFAC glasskydedøre har ligeledes den ekstra fordel, at de flugter med resten af facaden, når de er lukkede. Ydermere vil du have færre opdelinger med skydedøren, end hvis du vælger mere traditionelle terrassedøre - dette giver et større udsyn og mere lysindfald.

 

 

Se udvalg af skydedøre

Med VELFAC er der mange muligheder for at kombinere vinduer og 1-fløjede skydedøre i både farve og stil, så du får et ensartet udtryk på hele huset, uanset om du har et moderne hus eller en mere traditionel parcelhus. 

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Hvad koster en ny skydedør?

Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag på den skydedør, du ønsker. Du kan også se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC skydedøre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

 

1-fløjede glasskydedøre vs. 2-fløjede glasskydedøre

 

VELFAC skydedøre åbner dit hjem ud i det fri. Du får lys og luft ind i dit hjem og nem adgang til din have eller terrasse. En skydedør til terrassen er en del af en naturlig kontinuitet med vinduerne, og når du bestiller en 1-fløjet skydedør efter mål, får du en løsning, der passer præcis til dit hjem og dine behov. Du får nem adgang til det fri, og de udendørs glasskydedøre fylder ikke som traditionelle terrassedøre, der åbner på sædvanlig vis.

En 2-fløjet VELFAC skydedør giver dig mere adgang til det fri end en 1-fløjet skydedør. Du får endnu mere lys og luft ind i dit hjem og nem adgang til dine udendørsaktiviteter. En skydedør til terrassen er en naturlig forlængelse af dine vinduer og opholdsrum, og når du bestiller en 2-fløjet skydedør efter mål, får du ligeledes en løsning, der er skræddersyet til din bolig. Du har nem adgang til det fri, og glasskydedøren fylder ikke meget derhjemme - hvilket giver dig en god pladsbesparende løsning.

Hvilken type glas er du interesseret i til din glasskydedør?

 

Hos VELFAC opfylder vores glasskydedøre med standard glas kravene til de fleste hjem. Har du specielle krav til afskærmning, sikring eller lydisolering, bør du tage et kig på vores specialvinduer til skydedørene.

Det er vigtigt at tage højde for faktorer som syd- eller vestvendte glaspartier, når du vælger glas til din glasskydedør. Du kan også få lyddæmpende ruder til din glasskydedør, hvilket kan være nyttigt, hvis du er generet af støj udefra. Husk dog, at lyddæmpende ruder gør glasskydedøre tungere og mindre i dimension, så rammen skal bygges til at bære glasset.

Du kan læse mere om, hvordan du kan reducere støj i boligen med VELFAC vinduer her.

 

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.