image

Glasskydedøre lukker lyset ind

Luk lyset ind med en glasskydedør fra VELFAC. Du får mulighed for at åbne boligen op og nemt få adgang til haven og terrassen.

 


Med en glasskydedør lukker du endnu mere dagslys og luft ind i dit hjem og er dermed med til at forbedre dit indeklima.

 

Uanset om du har et traditionelt eller moderne hus, har vi en skydedør, der passer til boligstilen og giver nem adgang til livet udendørs. Skydedøre i glas giver dig mulighed for at udnytte solens egenskaber bedst muligt året rundt.

 

Med VELFAC får du desuden en energioptimeret løsning, der forener design og funktionalitet. Som med vores vinduer får du frihed og sikkerhed til at vælge farver og design, der holder i mange år.

 

 

image

Se udvalg af skydedøre

Med VELFAC er der mange muligheder for at kombinere vinduer og 1-fløjede skydedøre i både farve og stil, så du får et ensartet udtryk på hele huset, uanset om du har et moderne hus eller en mere traditionel parcelhus. 

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

image

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

image

Hvad koster en ny skydedør?

Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag på den skydedør, du ønsker. Du kan også se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC skydedøre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.