Fyldningsdøre

Fyldningsdøre

En fyldningsdør efter mål giver dig mulighed for at lege med udtrykket på din bolig. En fyldningsdør kan se ud på mange måder, men fælles for fyldningsdøre er, at dørens flade er brudt af felter - “fyldninger” - som giver døren et klassisk, elegant og unikt udseende.Hos VELFAC får du fyldningsdøre med og uden glas. Vi skræddersyr dørene efter dine ønsker og behov og laver dem på mål, så du får lige nøjagtig den størrelse, farve og stil, der passer til din bolig. Kombineret med VELFAC vinduer får du en god sammenhæng og et design, der holder i mange år. Det giver en stor frihed og sikkerhed for at vælge rigtigt, når du vil forny din bolig.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC fyldningsdøre

 

Stort udvalg af fyldningsdøre

Du kan vælge mellem fyldningsdøre med enten træ eller aluminium på ydersiden, og også med glas, så døren passer perfekt til resten af husets stil samt din personlige smag. Du får desuden en sikker dør med kraftige beslag, der er indbrudstestet, så du kan føle dig tryg i dit hjem.

 

 

Sammensæt selv din egen hoveddør

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

 

Fyldningsdør til din boligtype

 

En fyldningsdør er kendt for dens klassiske udseende. Fyldningsdøre benyttes ofte til at skabe et herskabeligt og elegant udtryk, og derfor forbindes fyldningsdøre især med netop klassiske boliger. Fyldningsdøre passer da også rigtig godt til klassiske villaer og herskabslejligheder, hvor de som regel komplementerer designstilen.

Fyldningsdøre er dog ikke begrænset til brug i klassiske boligtyper. Tværtimod kan en fyldningsdør se rigtig flot ud i en anden type bolig, hvor fyldningsdøren kan ændre hele boligens samlede udtryk betragteligt. Uanset om du bor i et parcelhus, på en gård, i nybyggeri eller noget helt fjerde, kan en fyldningsdør være det perfekte valg til at sætte prikken over i’et på indgangen til dit hjem. Det handler blot om at vælge den rette slags fyldningsdør til netop din bolig.

Hos VELFAC laver vi din nye fyldningsdør lige præcis sådan, som du ønsker. Samtidig kan vi rådgive om dit valg af design, hvis du er i tvivl om, hvilken fyldningsdør der passer bedst til netop din type af bolig. Find inspiration til din nye hoveddør her, så tilpasser vi den efter din smag i samarbejde med dig.

Vælg din nye hoveddør

 

VELFAC tilbyder flere forskellige typer af hoveddøre, og hver type kan du få i mange forskellige variationer. Hvis du endnu ikke ved, om du skal vælge en fyldningsdør eller en anden slags dør, er det en god idé at kigge nærmere på hver af de forskellige slags døre, vi tilbyder. Vi kan blandt andet lave følgende hoveddøre:

  • Fyldningsdør
  • Pladedør
  • Hoveddør i glas

Ved du ikke, hvilken type hoveddør, du skal gå efter, kan du gå på opdagelse i vores store billedgalleri, og se forskellige døre i forskellige boliger. Du kan også finde inspiration til, hvordan du skaber sammenhæng mellem døre og vinduer, så din bolig fremstår flot og gennemtænkt. Vi rådgiver dig hele vejen, så du fra start kommer godt i gang med processen, når din hoveddør skal udskiftes. Find din nye fyldningsdør hos VELFAC.
 

Fyldningsdør i unikt design

 

Målene er dog ikke det eneste, vi tager højde for, når vi laver din nye fyldningsdør. Vi skræddersyr alle døre efter vores kunders ønsker og behov. Hos VELFAC laves hele døren efter dine ønsker, både hvad angår udseende, materialer, farver og meget mere. Ønsker du en hoveddør med glas i? Skal der også være sidepaneler i glas for at lukke ekstra lys ind? Eller skal hoveddøren tværtimod skærme og skabe privatliv? Eller er maksimal isolering det vigtigste for dig?

Ligegyldigt hvad du går efter, kan du få den hoveddør, du drømmer om, fra VELFAC; hvad enten det er en fyldningsdør eller en af de andre typer hoveddøre, vi kan lave.

Hoveddøre efter mål

 

Alle VELFAC hoveddøre laves efter mål, så du er sikker på, at din nye dør passer til indgangen i din bolig. Det gælder naturligvis også, hvis du bestiller en fyldningsdør. Og det koster ikke ekstra at få målt op, når du lader vores VELFAC VinduesMestre foretage opmålingen. Tømreren kommer på besøg og foretager opmålingen helt gratis. Bestil blot en opmåling online, så kommer en VELFAC VinduesMester forbi, når det passer dig.

 

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.