image

Fyldningsdøre

En fyldningsdør efter mål giver dig mulighed for at lege med udtrykket på din bolig.Hos VELFAC får du døre med og uden glas. Vi skræddersyr dem efter dine ønsker og behov og laver dem på mål, så du får lige nøjagtig det udseende, den farve og stil, der passer til din bolig. Kombineret med VELFAC vinduer får du en god sammenhæng og et design, der holder i mange år. Det giver en stor frihed og sikkerhed for at vælge rigtigt, når du vil forny din bolig.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC fyldningsdøre

 

Fyldningsdøre på mål, som passer til dig

Du kan vælge mellem fyldningsdøre med træ eller aluminium på ydersiden og også med glas, så døren passer perfekt til resten af huset. Du får desuden en sikker dør med kraftige beslag, der er indbrudstestet, så du kan føle dig tryg i dit hjem.

 

 

image

Sammensæt selv din egen hoveddør

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

image

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

image

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.