Vinduer

Design og kvalitet

Man siger, at vinduerne er husets øjne. De er med til at fortælle historien om huset og dets beboere, og sammen med hoveddøren er de noget af det første, man bemærker. De giver med andre ord huset karakter.
image
Find vinduer, der passer til din boligtype
image
På udkig efter en bestemt stil?

Gå på opdagelse i VELFAC vinduesserier

Vores produktserier dækker alle behov og spænder fra det klassiske vindue med sprosser til det enkle og mere moderne vindue med stramme linjer.

VELFAC produktserier

image
VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

image
VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

image
VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

image
VELFAC Edge

Slankt og robust B-mærket vindue med 2-lags glas, som i dag opfylder lovkravene til sommerhuse og uopvarmede rum.

image

Hvad koster nye vinduer?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

image

Skal det være træ eller træ/alu?

Hos VELFAC kan du få vinduer i træ/alu eller udelukkende træ. Fordelen ved træ/alu er, at det kræver minimal vedligeholdelse. Det kan også være, du har behov for at udskifte enkelte vinduer, der skal matche fx eksisterende trævinduer. Her er trævinduet det rette valg.

 

93% kan genanvendes

Vidste du, at et moderne vindue som VELFAC 200 nemt kan skilles ad efter endt levetid, og at hele 93% af vinduet kan genanvendes?

 

Materialer og funktioner

Med nye vinduer følger en række forhold, du skal tage stilling til. Hvordan ønsker du, at vinduet skal kunne åbnes i for eksempel badeværelset eller på kontoret? Skal det være sidehængt eller topstyret? Måske ønsker du særligt tilbehør i form af børnesikring eller en åbningsbegrænser. Dyk ned i detaljerne her.
image
Åbnefunktioner

Få hjælp til hvilke åbnefunktioner du har brug for i boligens forskellige rum. Hvornår giver det fx god mening at vælge et sidestyret vindue til førstesalen fremfor et topstyret?

image
Sikring

Det er afgørende, at dit hjem føles trygt. Med vores løsninger til børne- og indbrudssikring kan du roligt lade dit barn lege eller tage på ferie.

 

image
Glas og ruder

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilke ruder du vælger til din bolig. Med A-mærkede lavenergivinduer fra VELFAC får du størst mulig udbytte af det naturlige dagslys samtidig med et forbedret indeklima.

image

Størrelser? Vi laver kun
vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig. De bliver nemlig fremstillet efter mål.

 

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.