Vinduer

Design og kvalitet

Man siger, at vinduerne er husets øjne. De er med til at fortælle historien om huset og dets beboere, og sammen med hoveddøren er de noget af det første, man bemærker. De giver med andre ord huset karakter.
Find vinduer, der passer til din boligtype
På udkig efter en bestemt stil?

Gå på opdagelse i VELFAC vinduesserier

Vores produktserier dækker alle behov og spænder fra det klassiske vindue med sprosser til det enkle og mere moderne vindue med stramme linjer.

Alle VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

VELFAC Edge

Slankt og robust B-mærket vindue med 2-lags glas, som i dag opfylder lovkravene til sommerhuse og uopvarmede rum.

Hvad koster nye vinduer?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

Skal det være træ eller træ/alu?

Hos VELFAC kan du få vinduer i træ/alu eller udelukkende træ. Fordelen ved træ/alu er, at det kræver minimal vedligeholdelse. Det kan også være, du har behov for at udskifte enkelte vinduer, der skal matche fx eksisterende trævinduer. Her er trævinduet det rette valg.

 

Designet til adskillelse og genanvendelse

Vidste du, at vi designer vores vinduer og døre, så de nemt kan skilles ad i materialefraktioner og komponenter med henblik på mulig fremtidig genanvendelse?

 

Materialer og funktioner

Med nye vinduer følger en række forhold, du skal tage stilling til. Hvordan ønsker du, at vinduet skal kunne åbnes i for eksempel badeværelset eller på kontoret? Skal det være sidehængt eller topstyret? Måske ønsker du særligt tilbehør i form af paskvilgreb med sikringsnap eller en åbningsbegrænser i f.t. små børn og tryghed i hjemmet. Dyk ned i detaljerne her.
Åbnefunktioner

Få hjælp til hvilke åbnefunktioner du har brug for i boligens forskellige rum. Hvornår giver det fx god mening at vælge et sidestyret vindue til førstesalen fremfor et topstyret?

Sikring

Det er afgørende, at dit hjem føles trygt. Med vores løsninger til børne- og indbrudssikring kan du roligt lade dit barn lege eller tage på ferie.

 

Glas og ruder

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilke ruder du vælger til din bolig. Med A-mærkede lavenergivinduer fra VELFAC får du størst mulig udbytte af det naturlige dagslys samtidig med et forbedret indeklima.

Størrelser? Vi laver kun
vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig. De bliver nemlig fremstillet efter mål.

 

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

 

Tips til at finde de rette vinduer

 

Når du er på udkig efter at købe vinduer, så får du overordnet set det bedste resultat, hvis du er tro mod stilen i din bolig. Det kan virke uoverskueligt at udskifte vinduer, men bare rolig - vi er til for at hjælpe og rådgive dig, så du kan få nogle vinduer, der passer til dig, din bolig og som holder i mange år fremover.

 


Gå efter din boligtype

Når du skal renovere eller overveje nye vinduer og døre til dit hjem, får du som regel det bedste resultat ved at forblive tro mod stilen i din nuværende bolig. Det betyder, at du kan se på, hvilken type vinduer, der allerede er i huset, og sammenligne dem med andre lignende huse. Du kan læse mere om de enkelte boligtyper her

 


Følg din stil

Din boligs byggestil kan guide dig til at vælge vinduer, der passer til dit hus. Moderne vinduer med deres rene linjer understreger en enkel, elegant stil. Måske er din boligstil mere romantisk og kræver vinduer, der understreger et originalt, autentisk udtryk. I så fald ville nogle klassiske vinduer være det rigtige valg. Hos VELFAC tilbyder vi flere forskellige stilarter til dine nye vinduer, som du kan se her

 


Opdag VELFAC produktserier 

Vi tilbringer meget af vores tid derhjemme, og din bolig danner rammerne for familielivet. Derfor er din velvære i hjemmet vigtigt - og her har de rette vinduer både indflydelse på, hvordan du har det indenfor, og hvordan din bolig ser ud udefra. Uanset hvilken bolig eller stilart du har, så kan du her på siden dykke ned i vores forskellige vinduer, der garanteret kan inspirere dig.

 

VELFACs produktserier dækker alle behov - lige fra klassiske vinduer med sprosser til det enkle og moderne vindue med rene linjer. Opdag vores produktserie her

Gode overvejelser, når du vælger nye vinduer


Med nye vinduer er der også flere funktionelle forhold, som du skal tage stilling til. Har du særlige ønsker til, hvordan vinduet skal kunne åbnes på badeværelset i forhold til på kontoret? Er du interesseret i sidehængte eller topstyrede vinduer? Måske har du behov for særligt tilbehør i form af sikringsknap eller anden form for åbningsbegrænser. Dertil er det også en god idé at overveje følgende:

 


Antal lag af glas

Når du skal vælge nye vinduer til din bolig, er det altid fornuftigt at bruge lidt tid på selve glasset i vinduerne. Vinduer er ikke bare vinduer. Vores 3-lags vinduer er A-mærkede lavenergivinduer, der giver et behageligt indemiljø og en neutral gengivelse af farver fra den omgivende natur. Vores 2-lags vinduer er B-mærket, og fra 1. juli 2020 er de ikke længere godkendt til helårsboliger. Dette gør, at B-mærkede vinduer kun er godkendt til sommerhuse eller ubeboede rum som garager og skure. Se mere om glas her.

 


Træ eller træ/alu

Det traditionelle trævindue består af træ på både indersiden og ydersiden af vinduet, mens træ/alu-vinduet har træ på indersiden og en ramme af aluminium monteret på ydersiden. Det gør træ/alu-vinduet meget vejrbestandigt, så du får en solid holdbarhed med minimal vedligeholdelse. Du kan blive klogere på valget mellem træ og aluminium her.

 

Er du i tvivl om du skal vælge træ eller træ/alu-vinduer, kan det være en god idé at se dine muligheder personligt. Når du besøger vores showroom, kan du både se, røre og afprøve de forskellige modeller. På den måde vil du være bedre rustet til at træffe den rigtige beslutning. Vi står naturligvis til rådighed til at yde professionel rådgivning.

 

Oplev glæden af nye vinduer fra VELFAC

 

Mere lys

Det er bevist, at dagslys er godt for vores sundhed og velvære. Og det er en væsentlig faktor, som du skal tage stilling til, når du vil renovere dit hjem med nye vinduer. Dit hjem bliver mere indbydende og behageligt at være i, når der er masser af naturligt dagslys. Det kan for eksempel opnås med større vinduespartier, der er med til at åbne huset op og giver dig mulighed for at forbinde hus og have optimalt, så du får endnu mere ud af begge dele. Du kan også vælge et vindue med smalle rammer, som fx VELFAC 200, der lukker mere lys ind i boligen, sammenlignet med traditionelle vinduer. 

 


Bedre indeklima

De rette vinduer i dit hjem kan forbedre den indendørs luftkvalitet og det generelle velvære. Når vinduer er velisolerede, oplever du hverken træk eller kold luft, og du vil opleve, at det også er mere behageligt at være tæt på vinduerne.

 


Spar på varmeregningen

Den øvrige isolering i din eksisterende bolig spiller naturligvis en rolle på dit samlede energiregnskab. Men når du skal have nye vinduer, kan du vælge energirigtige vinduer med 3-lags glas, der giver dig en god isolering. Et godt hjem er nemlig et hjem, hvor du kan føle dig godt tilpas uden, at det trækker ind. Det er altid en god idé, at du rådfører dig med en fagmand på området, hvis din bolig skal have en generel energioptimering.

 


Mindre støj

Det kan være generende og forstyrrende at bo i nærheden af meget omkringliggende støj, men det kan også være decideret sundhedsskadeligt. Det er dog muligt at reducere støjforureningen med vores støjreducerende vinduer. Det er nemlig glassets tykkelse og afstanden mellem ruderne der bestemmer, hvor godt et vindue reducerer støj udefra. Jo større forskellen er i tykkelsen på glasset, og jo større afstanden er mellem ruderne, jo bedre er vinduet til at holde trafikstøj ude.

 


Bedre indbrudssikring

Hvis du har de bedst mulige sikkerhedsløsninger i form af solide vinduer og døre derhjemme, så er dette en effektiv indbrudshæmmende løsning, som du kan få. Det kan være svært at sige, hvor godt sikret et vindue eller en dør er, så det er vigtigt at vide, hvad du skal kigge efter for at kunne træffe en informeret beslutning om, hvilken løsning der er den rigtige for dig. Står du foran en større udskiftning af alle vinduer og døre i din bolig, kan du se på, hvad der kan være med til at give dig og din familie den største tryghed. Med vinduer fra VELFAC får du altid testede og indbrudshæmmende løsninger, der er designet til at gøre det svært for tyven.

Bestil nye vinduer efter mål fra VELFAC

 

Vinduer tilpasset dine behov

Trænger dit hjem til nye vinduer, kan VELFAC levere vinduer, der passer til netop dit hjems mål. Uanset om du skal bruge vinduer i standard- eller specialstørrelser, har VELFAC en løsning, der passer til din bolig og dine behov. Når du har besluttet dig for nye vinduer og døre til din bolig, er det vigtigt, at du får lige det, du skal bruge.

Det gælder uanset, om du udskifter dine ældre vinduer en for en, eller hvis du er ved at renovere dit hjem og måske har brug for større vinduesåbninger. Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, kan du være sikker på, at størrelsen vil passe lige præcis til dit hjem.

 

 

Materialer af den højeste kvalitet

Vi bruger FSC®-certificeret nordisk træ i vores produkter, så vi kan garantere, at det træ, der bruges i vores produkter, kommer fra ansvarligt drevne skove. Når vi anvender FSC-certificeret træ i vores produktion af både vinduer og døre, så understøtter dette nemlig vores hensigt om at passe godt på miljøet.

 

Hvis du vælger vores vinduer med aluminium, vil du opleve dets styrkegivende egenskaber og høje træk- og brudstyrke. Og derudover reducerer aluminium også selve vedligeholdelsen af produkterne, da det stort set er vedligeholdelsesfrit i hele dets levetid.

 

 

Op til 10 års garanti

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas, og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

 

 

Få professionel rådgivning

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.