Buede vinduer

Buede vinduer

Buede vinduer fra VELFAC

Står du overfor at skulle udskifte dine gamle buede vinduer, er VELFAC vinduer det rette valg. Vi laver vinduerne efter mål, så du kan være sikker på, at de passer perfekt til din bolig. Buede vinduer fra VELFAC bevarer boligens oprindelige og klassiske udtryk og lever samtidig op til gældende energikrav.

 

Når du vælger VELFAC, kan du være sikker på at få vinduer med buet top i høj kvalitet med et holdbart design. Konstruktionen på vores vinduer og døre er sikkerhedstestet, så du kan føle dig tryg i din bolig.

 

Du kan også læse mere om vores produktserier eller blive klogere på, hvilke vinduer, der passer til din bolig.

 

 

Bestil buede vinduer fra VELFAC

Hvis du gerne vil have dit hjem til at skille sig ud, så er buede vinduer og de mange tilpasningsmuligheder fra VELFAC et godt bud. Uanset hvad ønskerne til dine buede vinduer er, så hjælper vi dig med at skabe en skræddersyet løsning, der passer til dit hjem. Buede vinduer er en god måde til at tilføje personlighed til din bolig eller til at bevare dens originale udseende efter en renovering er foretaget på ældre boliger.

 

 

Se eksempler på boliger med buede vinduer fra VELFAC

 

 

Alle VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

VELFAC Edge

Slankt og robust B-mærket vindue med 2-lags glas, som i dag opfylder lovkravene til sommerhuse og uopvarmede rum.

Udvalg af specielle vinduer

Hjørnevinduer
Gavlvinduer
Buede vinduer
Faconvinduer
Kældervinduer
Sprossevinduer
Småsprossede vinduer

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

Hvilket materiale skal dine buede vinduer have?

 

Hvis du overvejer at udskifte et par vinduer i dit hjem, kan du med fordel tage et kig på dem, du allerede har. Traditionelle trærammer består af træ både indvendigt og udvendigt, mens træ/alu vinduer er bygget af træ samt med en aluminiumsramme på ydersiden. Dette gør vinduer meget modstandsdygtige overfor vind og vejr.

 

Dertil skal du også overveje, hvor meget tid du vil bruge på vedligeholdelsen af de buede vinduer. Træ/alu vinduer kræver kun minimal vedligeholdelse, mens trævinduerne skal males med jævne mellemrum.

Skræddersyede løsninger til dine buede vinduer

 

VELFAC leverer buede vinduer, der er skræddersyet til netop dine ønsker til boligen. Vi laver ikke standard løsninger, så du får derfor skræddersyede løsninger, der passer perfekt til din bolig. Vores produkter giver dig mange unikke design- og farvemuligheder og forskellige funktioner til vinduerne.

 

Det kan være fordelagtigt at tale med en professionel VELFAC VinduesMester, før du træffer en beslutning om dine nye buede vinduer. Vores VELFAC VinduesMestre tilbyder uovertruffen rådgivning og gratis opmåling – det er altid den bedste metode at komme i gang med dit vinduesprojekt. Kontakt os idag og få dine drømmevinduer i hus.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.