Vinduer efter mål

Vinduer efter mål

Trænger din bolig til udskiftning af vinduer, leverer VELFAC vinduer, der passer nøjagtigt til målene i dit hus. Uanset om du skal bruge vinduer i standardmål eller specialmål, har VELFAC en løsning, der passer til din bolig og dine behov.

Når du har besluttet dig for nye vinduer og døre til din bolig, er det vigtigt, at du får lige det, der passer til dine behov. Det gælder uanset, om dine eksisterende vinduer skal udskiftes en til en, eller om du skal renovere dit hus og måske have større vinduespartier.

 

 

Skræddersyede løsninger efter mål

Hos VELFAC har du mulighed for at finde de vinduer og døre, der passer til din bolig, og vi laver alle vinduer og døre efter mål. Vi arbejder ikke med standardmål og har ikke vinduer og døre liggende på lager. Til gengæld får du en løsning, der er produceret præcis, som du ønsker og har brug for.

 

Vinduer lavet efter mål er med til at gøre din bolig unik og giver dig helt nye valgmuligheder i forhold til det, du gerne vil opnå med dit hus. Både hvad angår design- og farvevalg, og hvilke åbnefunktioner vinduerne skal have.

 

 

Vælg vinduer i specialmål, som passer til dit hus

Du får en række fordele ved at vælge vinduer, der passer lige til din boligtype og dine behov:

 

  • Kvalitet: Med vinduer i specialmål fra VELFAC er du altid sikker på, at du får vinduer i dansk design i højeste kvalitet.
  • Design: En skræddersyet løsning, der passer til din bolig. Tilmed kan du designe vinduet stort set, som du ønsker.
  • Sikkerhed: Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikring, så det er en risiko, du ikke behøver at bekymre dig om.

 

Den rette rådgivning hjælper dig på vej

Det kan være svært at vide lige nøjagtig, hvad du skal tænke på og overveje, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor står vi klar med professionel rådgivning og sparring.

 

Kontakt os eller endnu bedre kom forbi i vores udstilling, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, inden du beslutter dig.

 

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Alle VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

 

Overvejer du nye vinduer efter mål?

 

 

Efterhånden som vinduer ældes, bliver de mindre og mindre lufttætte, og de skal i sidste ende udskiftes. Uanset om det er tilfældet for dig, eller om du leder efter vinduer til dit bygge- eller renoveringsprojekt, kan VELFAC garanteret hjælpe dig.

 

Hos VELFAC kan vi tilbyde moderne, traditionelle, klassiske og specielle vinduer, der passer til forskellige stilarter. Vi skræddersyer vinduerne til din boligs specifikke mål, så de passer perfekt ind i dit hjem. Når du investerer i nye vinduer, kan du drage fordel af en mere energieffektiv løsning. Dine nye vinduer er tætte, så du over tid vil spare penge på varmeudgifterne til din bolig.

 

Alle vinduerne i vores sortiment er CE-certificerede og energimærkede. Netop energimærkning er en god måde at sikre, at du køber energirigtige vinduer, uanset om du er interesseret i klassiske eller moderne vinduer.

 

 

Vælg skræddersyede vinduer i træ eller træ/alu

 

 

VELFAC er en af de førende leverandører af træ/alu vinduer i Danmark med mere end 35 års erfaring med facadevinduer i træ/alu - hos os er du i gode hænder. Med træ/alu vinduer får du en holdbar løsning, der stadig er flot år efter år. Der er minimal vedligeholdelse, så du kan bruge din tid på andet. Du kan således både spare tid, energi og penge på at vedligeholde dine træ/alu vinduer.


Hvis du vælger VELFAC træ/alu vinduer, får du et slidstærkt dansk design med minimal vedligeholdelse. Aluminium på ydersiden gør vinduet holdbart, vejrbestandigt og smukt i mange år, mens træet på indersiden af vinduet giver et varmt og behageligt udtryk og indeklima indenfor.


Du kan også føle dig tryg, når du vælger VELFAC vinduer. Alle vores vinduer i træ og træ/alu gennemgår et intens testprogram, der inkluderer test for både vind, vejr, indbrud og holdbarhed. Du får tilmed en sikkerhedspakke, når du vælger VELFAC Ribo og VELFAC Classic vinduer. Disse vinduer har en stærk konstruktion, der inkluderer sikkerhedslåse, hærdede hængsler og punktlimede ruder - som alle arbejder sammen for at holde uønskede gæster ude. Dermed kan du altid føle dig tryg – uanset om du er hjemme eller ej.

 

Vinduer på mål med forskellige åbnefunktioner

Topstyret vindue

Bring mere lys og luft ind i dit hjem med et topstyret vindue. Du vil kunne åbne det meget op, og du vil få et vindue, der ser godt ud i de fleste hjem. Når du vælger topstyrede vinduer, vil du kunne få et lidt bredere vindue, fordi håndtaget er i midten, og du skubber vinduet udad. Dette giver dig også gode ventilationsmuligheder på grund af den måde, som du åbner vinduet på. Med topstyrede vinduer kan du også holde vinduet åbent i regnvejr, uden at der kommer regn ind.

Sidestyret vindue

Hvis der er dele i dit hjem, som vil have særligt gavn af smalle vinduer, så bør du vælge sidestyrede vinduer. Vinduer på første sal eller endnu højere oppe kan være svære at rengøre og pudse, hvis du vil undgå at skulle balancere på en stige. Med et sidestyret vindue skal du dog ikke bekymre dig om det. Med denne type vinduer får du rig mulighed for at lukke frisk luft ind, mens du stadigvæk er i stand til at pudse vinduet indefra.

Sidehængt vindue

Et sidehængt vindue giver dig mulighed for at have en god åbning, selv hvor pladsen er begrænset. Med et sidehængt vindue til din bolig, får du et vindue, der gør det nemt for dig at åbne vinduet helt for en effektiv udluftning. Du skal dog være opmærksom på, hvor bredt vinduet bør være, idet du gerne skulle kunne være i stand til at række ud for at lukke vinduet nemt.

 

Topvendevindue

Vinduer, der er placeret højt oppe, kan være svære at rengøre udefra, uden at du er nødt til at bruge en stige. Denne udfordring kan nemt løses med et topvendevindue. Hvis du bor i et etagehus eller i et hus med forskudte planer, kan vinduerne på øverste etage være et godt stykke op. Det kan dermed være svært, når du skal rengøre dem.

Men ved at vælge den rigtige åbningsfunktion til dine vinduer kan du nemt overkomme denne udfordring. Med et topvendevindue kan du faktisk dreje vinduet, så du kan rengøre vinduets udvendige overflade indefra. Dette gør denne type vindue oplagt, hvis det er placeret et sted, der er svært at få adgang til udefra.

 

 

Vinduer på mål i mange flotte farver

 

Vinduer og døre er generelt en langsigtet investering og bør holde i mange år frem. Derfor er det værd at overveje, om du skal vælge en ukonventionel eller særlig iøjnefaldende farve, da farvetrends har en tendens til at ændre sig ofte. Vælg gerne en farve, som du vil kunne holde ud at se på i mange år. Farven skal dertil også passe til farverne i resten af huset.

Forsøg gerne at skabe en sammenhæng ved at bruge en farve, som også bruges andre steder på huset – det kan være ved døre, udhæng, karme, carport eller lignende. Farven skal også gerne komplementere både tag og facade.

Se vores udvalg af farver her

Professionel rådgivning og lang garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Og vi ved, at det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.