image

Vinduer efter mål

Trænger din bolig til udskiftning af vinduer, leverer VELFAC vinduer, der passer nøjagtigt til målene i dit hus. Uanset om du skal bruge vinduer i standardmål eller specialmål, har VELFAC en løsning, der passer til din bolig og dine behov.

Når du har besluttet dig for nye vinduer og døre til din bolig, er det vigtigt, at du får lige det, der passer til dine behov. Det gælder uanset, om dine eksisterende vinduer skal udskiftes en til en, eller om du skal renovere dit hus og måske have større vinduespartier.

 

 

Skræddersyede løsninger efter mål

Hos VELFAC har du mulighed for at finde de vinduer og døre, der passer til din bolig, og vi laver alle vinduer og døre efter mål. Vi arbejder ikke med standardmål og har ikke vinduer og døre liggende på lager. Til gengæld får du en løsning, der er produceret præcis, som du ønsker og har brug for.

 

Vinduer lavet efter mål er med til at gøre din bolig unik og giver dig helt nye valgmuligheder i forhold til det, du gerne vil opnå med dit hus. Både hvad angår design- og farvevalg, og hvilke åbnefunktioner vinduerne skal have.

 

 

Vælg vinduer i specialmål, som passer til dit hus

Du får en række fordele ved at vælge vinduer, der passer lige til din boligtype og dine behov:

 

  • Kvalitet: Med vinduer i specialmål fra VELFAC er du altid sikker på, at du får vinduer i dansk design i højeste kvalitet.
  • Design: En skræddersyet løsning, der passer til din bolig. Tilmed kan du designe vinduet stort set, som du ønsker.
  • Sikkerhed: Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikring, så det er en risiko, du ikke behøver at bekymre dig om.

 

Den rette rådgivning hjælper dig på vej

Det kan være svært at vide lige nøjagtig, hvad du skal tænke på og overveje, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor står vi klar med professionel rådgivning og sparring.

 

Kontakt os eller endnu bedre kom forbi i vores udstilling, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, inden du beslutter dig.

 

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

VELFAC produktserier

image
VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

image
VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

image
VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

image
VELFAC Edge

Slankt og robust B-mærket vindue med 2-lags glas, som i dag opfylder lovkravene til sommerhuse og uopvarmede rum.

image

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.