Træ/alu vinduer letter vedligeholdelsen

Træ/alu vinduer letter vedligeholdelsen

Med vinduer i træ/alu får du en holdbar løsning, der ser smuk ud år efter år. Der er minimal vedligeholdelse, og du kan bruge din tid på andet end at male. VELFAC er en af de førende leverandører af træ/alu vinduer i Danmark, og med mere end 35 års erfaring med facadevinduer i træ/alu ved vi, hvad vi taler om.

Spar tid, kræfter og penge på vedligeholdelsen af dine vinduer i træ/alu. Når du vælger VELFAC vinduer i træ/alu, får du holdbart dansk design med minimal vedligeholdelse. Aluminium på ydersiden gør vinduet holdbart, vejrbestandigt og smukt i mange år, mens træ på indersiden af vinduet giver et varmt og behageligt udtryk og indeklima indenfor.

 

 

Din sikkerhed

Med VELFAC får du træ/alu vinduer, som er gennemtestede i forhold til bl.a. holdbarhed og indbrudssikkerhed. Læs mere om vores omfattende tests her.

Du får desuden 10 års garanti på træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer. Du kan læse mere om vores garanti her.

VELFAC vinduesserier i træ/alu

Du kan vælge kombinationen af træ/alu i produktserierne:

 

Se eksempler på boliger med VELFAC træ/alu vinduer

 

 

Vidste du?

At aluminium er et naturmateriale og er utrolig modstandsdygtigt, fordi  metallet danner et beskyttende lag af aluminiumsoxid, når det monteres udendørs. 

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvilke fordele er der ved træ/alu vinduer?

Med en kombination af træ og aluminium får du det bedste af to verdener.

  • Udvendigt: På ydersiden af vinduet sikrer aluminium en smal ramme, et moderne og tidløst udtryk samt en lang levetid. Desuden er der minimal vedligeholdelse.

  • Indvendigt: Fordelen ved træ på indersiden af vinduesrammen er, at det giver en høj energiperformance, god akustik og et varmt og hjemligt udtryk.

Hvad er træ/alu vinduer?

Med træ/alu vinduet får du en holdbar løsning. Vinduet består af træ på indersiden og en ramme af aluminium på ydersiden. Det er en æstetisk og praktisk løsning, som kræver minimal vedligeholdelse. Med de smalle aluminiums rammer får du desuden mere dagslys.


For at træffe den rette beslutning omkring vinduer vil vi anbefale dig at besøge en VELFAC udstilling, hvor du kan se, prøve og mærke træ/alu vinduerne og få professionel rådgivning.

Hvad koster træ/alu vinduer?

Flere faktorer spiller ind på prisen på træ/alu vinduer. Det afhænger bl.a. af størrelse og antal.


Vi vil gerne tage udgangspunkt i netop din bolig for at kunne være så præcise som mulig. Du kan tjekke vores priseksempler, som kan give en indikation af prisen.

Du er også velkommen til at kontakte vores privatrådgivning for at høre nærmere om priser.

Anbefalede vinduer i kombinationen træ/alu

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.

 

Et væld af farver.
Indvendigt og udvendigt.

Vinduernes farve gør en forskel for din boligs udtryk. Læs mere om hvordan du bedst vælger rigtigt.

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Kom helt tæt på produkterne

I vores udstillinger kan du få alle detaljerne med.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

 

De bedste træ/alu vinduer


Få skræddersyede løsninger efter mål

Hos VELFAC har du mulighed for at finde de vinduer og døre, der passer til din bolig. Vi laver alle vinduer og døre efter mål og arbejder ikke med standardmål eller lagerfører vinduer og døre. I stedet får du en løsning, der er produceret præcis, som du ønsker og har brug for. På den måde minimerer du også risikoen for, at bestille vinduer, der ikke passer til målene på din bolig. 

 

Skræddersyede vinduer og døre er med til at gøre dit hjem unikt og giver dig helt nye valgmuligheder med hensyn til, hvad du gerne vil opnå med din bolig af hensyn til design og farve, samt hvilke åbningsfunktioner dine vinduer skal have. Alt det kan du tale med en VELFAC VinduesMester om, når du bestiller en gratis opmåling.

 


Vælg 3-lags ruder til helårsboligen

Vores vinduer med 3-lags ruder er A-mærkede lavenergivinduer, hvilket er med til at give et behageligt, lyst indendørsmiljø samt en så neutral gengivelse af farver af den omkringliggende natur, som det er muligt.

 

Her kan du læse mere om fordelene ved 3-lags ruder og se dine muligheder for specialglas, fx med solafskærmning eller reduceret indkig. 

 

 


Vælg vinduer i træ/alu lavet af ansvarligt producerede materialer

Tilstedeværelsen af træ i vinduer skaber en varm følelse og atmosfære. Alt det træ, der bruges i VELFAC vinduer, er FSC®-certificeret, hvilket betyder, at vi dermed er med til at sikre, at det træ, der indgår i vores produktion, kommer fra ansvarligt drevet skovbrug.

 

Træ er en genanvendelig ressource, og derfor er det mindre klimabelastende sammenlignet med andre byggematerialer – det er også det mindst energikrævende materiale at fremstille. Læs mere om vores brug af FSC®-certificeret træ her.


Vinduets yderramme er lavet af aluminium, som er stærkt og kræver kun lidt vedligeholdelse. Aluminium har en lang levetid og kan genanvendes i det uendelige uden at miste væsentlig materialekvalitet. Læs mere om aluminium i VELFAC vinduer her.

 

 

Oplev glæden ved nye vinduer i træ/alu i din bolig


Vinduer med modstandsdygtig yderside

Vinduer og døre i træ/alu er et populært valg for mange boligejere, og det er der også en god grund til. Med den indvendige træramme og den udvendige kappe af aluminium får du et vindue, der har et naturligt udtryk, og som samtidig er modstandsdygtigt over for elementerne udendørs. Det betyder mindre vedligeholdelse og et godt indeklima.

 

Det kan være en god investering at vælge vinduer i træ/alu til din bolig. Kombinationen af den isolerende indvendige træramme og det slidstærke ydre af aluminium sikrer et solidt vindue med mange fordele - disse omfatter et bedre indeklima, minimal vedligeholdelse, lang levetid og enten et klassisk eller moderne look.

 


Nye vinduer til nybyg og renovering

Vinduer lavet af træ og aluminium tilbyder det bedste fra begge verdener. Kombinationen af det udtryksfulde træ og det slidstærke aluminium skaber et smukt og klassisk udseende. Aluminiumsprofilen, som er monteret udvendigt, er designet til at modstå vind og vejr og kræver kun minimal vedligeholdelse.

 

Med flere forskellige produktserier i træ/alu kan du vælge de vinduer, der passer bedst til din bolig, uanset om du er i gang med nybyg eller et renoveringsprojekt. Du kan for eksempel vælge mellem en bred vifte af farver, forskellige typer glas, greb og meget mere.

 


Sådan vedligeholder du dine nye vinduer i træ/alu optimalt

Træ/alu vinduer kræver minimal vedligeholdelse, hvilket er en af grundene til, at de er så populære. Når du alligevel skal vedligeholde dine træ/alu vinduer, er det værd at huske på følgende:

  • Den udvendige karm og beklædning i aluminium bør vaskes et par gange om året - eksempelvis i forbindelse med når du skal pudse vinduerne. Brug lunkent vand og lidt opvaskemiddel. Tør derefter af med en ren, opvredet klud.

 

  • Til interiøret kan du bruge samme fremgangsmåde, men med et mildt rengøringsmiddel.

 

  • Beslag som fx hængsler og andre bevægelige dele skal gerne have en dråbe olie - her kan du bruge WD-40 en eller to gange om året.
 

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer. Bestil en gratis opmåling her.

 

 

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.