image

Træ/alu vinduer letter vedligeholdelsen

Med vinduer i træ/alu får du en holdbar løsning, der ser smuk ud år efter år. Der er minimal vedligeholdelse, og du kan bruge din tid på andet end at male. VELFAC er en af de førende leverandører af træ/alu vinduer i Danmark, og med mere end 35 års erfaring med facadevinduer i træ/alu ved vi, hvad vi taler om.

Spar tid, kræfter og penge på vedligeholdelsen af dine vinduer i træ/alu. Når du vælger VELFAC vinduer i træ/alu, får du holdbart dansk design med minimal vedligeholdelse. Aluminium på ydersiden gør vinduet holdbart, vejrbestandigt og smukt i mange år, mens træ på indersiden af vinduet giver et varmt og behageligt udtryk og indeklima indenfor.

 

 

Din sikkerhed

Med VELFAC får du træ/alu vinduer, som er gennemtestede i forhold til bl.a. holdbarhed og indbrudssikkerhed. Læs mere om vores omfattende tests her.

Du får desuden 10 års garanti på træ/alu vinduer, terrassedøre og skydedøre samt 5 års garanti på facadedøre. Du kan læse mere om vores garanti her.

VELFAC vinduesserier i træ/alu

Du kan vælge kombinationen af træ/alu i produktserierne:

 

Se eksempler på boliger med VELFAC træ/alu vinduer

 

 

Vidste du?

At aluminium er et naturmateriale og er utrolig modstandsdygtigt, fordi  metallet danner et beskyttende lag af aluminiumsoxid, når det monteres udendørs. 

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvilke fordele er der ved træ/alu vinduer?

Med en kombination af træ og aluminium får du det bedste af to verdener.

  • Udvendigt: På ydersiden af vinduet sikrer aluminium en smal ramme, et moderne og tidløst udtryk samt en lang levetid. Desuden er der minimal vedligeholdelse.

  • Indvendigt: Fordelen ved træ på indersiden af vinduesrammen er, at det giver en høj energiperformance, god akustik og et varmt og hjemligt udtryk.

Hvad er træ/alu vinduer?

Med træ/alu vinduet får du en holdbar løsning. Vinduet består af træ på indersiden og en ramme af aluminium på ydersiden. Det er en æstetisk og praktisk løsning, som kræver minimal vedligeholdelse. Med de smalle aluminiums rammer får du desuden mere dagslys.


For at træffe den rette beslutning omkring vinduer vil vi anbefale dig at besøge en VELFAC udstilling, hvor du kan se, prøve og mærke træ/alu vinduerne og få professionel rådgivning.

Hvad koster træ/alu vinduer?

Flere faktorer spiller ind på prisen på træ/alu vinduer. Det afhænger bl.a. af størrelse og antal.


Vi vil gerne tage udgangspunkt i netop din bolig for at kunne være så præcise som mulig. Du kan tjekke vores priseksempler, som kan give en indikation af prisen.

Du er også velkommen til at kontakte vores privatrådgivning for at høre nærmere om priser.

Anbefalede vinduer i kombinationen træ/alu

image
VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

image
VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

image
VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.

 

image

Et væld af farver.
Indvendigt og udvendigt.

Vinduernes farve gør en forskel for din boligs udtryk. Læs mere om hvordan du bedst vælger rigtigt.

 

image

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Kom helt tæt på produkterne

I vores udstillinger kan du få alle detaljerne med.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.