Klassiske vinduer giver boligen karakter

Klassiske vinduer giver boligen karakter

Du kan sagtens bibeholde det autentiske udtryk, hvis du skal renovere din klassiske bolig med nye klassiske vinduer.

Klassiske vinduer understøtter ældre bygningers oprindelige stil. Det er derfor vigtigt at skele til arkitekturen, når du skal udskifte vinduerne. På den måde får du det helt rette udtryk.

 

VELFAC Classic er særdeles velegnet til klassiske boliger som eksempelvis patriciervillaer, bondehuse og murermestervillaer. Designmæssigt understøtter vinduerne den oprindelige stil, men bruges også til nye huse i klassisk stil.

 

Klassiske detaljer

Detaljer som buet kitfals, smalle sprosser (se sprossevinduer) for en elegant opdeling af ruderne og synlige hængsler er vigtige for stilen. Det får du enten i træ/alu, som er nemt at vedligeholde, eller i udelukkende træ. Uanset materialevalget går du ikke på kompromis med boligens udtryk.

 

Er du mere til traditionelle vinduer, der passer godt til parcelhuset fra 60'erne til 80'erne, kan du med fordel vælge VELFAC Ribo serien, som også fås i både ren træ og i træ/alu.

 

 

 

Her kan du se billeder af boliger med klassiske VELFAC vinduer

 

Se ofte stillede spørgsmål

 

Er det nemt at skifte til nye vinduer?

Nye vinduer kræver en del overvejelser. For at gøre dit vinduesprojekt så overskueligt som muligt har vi lavet en trin-for-trin guide.


Her guider vi dig igennem dit kommende vinduesprojekt, så du føler dig tryg til at træffe de rigtige valg i forhold til din bolig og dine behov.


Du er altid velkommen til at ringe og få professionel rådgivning hos VELFAC.

Kan man få klassiske vinduer med sprosser?

Hos VELFAC fås klassiske vinduer med smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne. På den måde opnår du et autentisk udtryk, der passer til den klassiske stil i boligen.


Sprossevinduerne er med til at understrege den klassiske boligstil og give boligen karakter. Og det er endda uden at gå på kompromis med de gældende energikrav til 3 lags ruder i helårshuset.


Besøg en VELFAC udstilling og få professionel rådgivning.

Hvad er fordelene ved VELFAC vinduer?

VELFAC produkter er designet og fremstillet med fokus på en helhed af æstetik, kvalitet og funktionalitet. Fordelene ved VELFAC vinduer og døre i træ/alu er blandt andet, at de har en minimal vedligeholdelse og en lang levetid på 40-60 år.


VELFAC er egnet til nybyggeri og renovering af såvel moderne som klassiske boliger. Det brede sortiment sikrer, at du vælger de rette vinduer, der passer til dine behov og din bolig.


I VELFAC udstillingerne kan du se, opleve og teste moderne og klassiske vinduer og døre. Vi hjælper dig til at få mere ud af dit hjem med valg af de rette vinduer.


VELFAC har eksisteret i mere end 50 år og er en bundsolid leverandør af facadevinduer og er i dag ejet af DOVISTA, som er et datterselskab i VKR Holding.

Anbefalede vinduer til den klassiske stil

VELFAC Classic

Autentisk udtryk til den klassiske boligstil.

 

Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

 

VELFAC Ribo

Traditionelle vinduer med smuk finish.

 

VELFAC Ribo serien består af vinduer, terrasse- og skydedøre samt hoveddøre, som er kendetegnet ved en traditionel karm/ramme konstruktion. 

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Leg med farver og vinduestyper

Se hvordan forskellige døre og vinduer gør sig på forskellige boligtyper og få inspiration til, hvordan din egen bolig kunne se ud og hvilke farver, der passer bedst.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Hvad koster nye vinduer og døre?

Når du ved hvor mange vinduer, du skal have, og hvilken størrelse, de skal være, kan du hurtigt få en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.