Palævinduer

Palævinduer

Skal din bolig have et klassisk, elegant udtryk, er palævinduer et godt valg til din boligtype.

Med palævinduer fra VELFAC Classic-serien får du vinduer, der har alle de gode egenskaber, der kræves for nye vinduer, men som bibeholder det klassiske og autentiske udtryk.

 

Her kan du se billeder af boliger med VELFAC palævinduer

 

Vidste du?

At det stilrene VELFAC Classic vindue er designet i samarbejde med stadsarkitekter? Vinduets gennemførte udtryk understreges af en buet “kitfals”,

der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

Det får du med VELFAC

Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikkerhed, holdbarhed, vind og vejr, så du altid er sikker på, at du træffer et godt og sikkert valg.

 

VELFAC vinduer er skræddersyet, så de passer til din bolig og dine behov.

Anbefalede palævinduer

VELFAC Classic

Autentisk udtryk til den klassiske boligstil.

 

Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Leg med farver og vinduestyper

Se hvordan forskellige døre og vinduer gør sig på forskellige boligtyper og få inspiration til, hvordan din egen bolig kunne se ud og hvilke farver, der passer bedst.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Hvad koster nye vinduer og døre?

Når du ved hvor mange vinduer, du skal have, og hvilken størrelse, de skal være, kan du hurtigt få en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.