Palævinduer

Palævinduer

Skal din bolig have et klassisk, elegant udtryk, er palævinduer et godt valg til din boligtype.

Med palævinduer fra VELFAC Classic-serien får du vinduer, der har alle de gode egenskaber, der kræves for nye vinduer, men som bibeholder det klassiske og autentiske udtryk.

 

Her kan du se billeder af boliger med VELFAC palævinduer

 

Vidste du?

At det stilrene VELFAC Classic vindue er designet i samarbejde med stadsarkitekter? Vinduets gennemførte udtryk understreges af en buet “kitfals”,

der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

Det får du med VELFAC

Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikkerhed, holdbarhed, vind og vejr, så du altid er sikker på, at du træffer et godt og sikkert valg.

 

VELFAC vinduer er skræddersyet, så de passer til din bolig og dine behov.

Anbefalede palævinduer

VELFAC Classic

Autentisk udtryk til den klassiske boligstil.

 

Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Leg med farver og vinduestyper

Se hvordan forskellige døre og vinduer gør sig på forskellige boligtyper og få inspiration til, hvordan din egen bolig kunne se ud og hvilke farver, der passer bedst.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Hvad koster nye vinduer og døre?

Når du ved hvor mange vinduer, du skal have, og hvilken størrelse, de skal være, kan du hurtigt få en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.

 

 

 

breaker

 

 

Flotte og elegante palævinduer fra VELFAC

 

Palævinduer er almindeligt anvendt i klassiske boliger for at bevare boligens herskabelige udseende. Disse vinduer kommer med en klassisk elegance, som er nemme at åbne og lukke med enten greb eller anverfer. Palævinduer understreger det historiske udtryk perfekt.

 

Palævinduer er nemme at betjene med enten knopgreb, håndtag eller anverfere. De har en klassisk herskabelig stil og er oftest set i ældre boliger. Palævinduer fås i mange forskellige varianter, så du kan skabe det helt rette udseende i din bolig. Vinduerne består af flere fag, hvor du selv kan vælge antallet af ruder og lave den perfekte kombination til din bolig.

 

Stilen fra palævinduer er et populært valg til især ældre patriciervillaer og murermestervillaer. Hvis denne type bolig er lige noget for dig, så er du garanteret allerede interesseret i at indarbejde det originale design fra disse vinduer. Disse vinduers høje kvalitet kombinerer elegance med holdbarhed på grund af vinduernes robuste karakter.

VELFAC Classic: Det oplagte valg til dine palævinduer

 

VELFAC Classic vinduer er unikt designet til klassiske boliger, såsom patriciervillaer, landejendomme og murermestervillaer. Uanset hvad du specifikt har brug for, tilbyder VELFAC et produkt, der passer til dine behov. Det klassiske look fremhæves med en buet "kitfals", som giver en blød finish mod vinduesrammen, synlige hængsler på de sidehængte rammer og slanke sprosser, der giver en elegant opdeling af vinduesruderne.

 

Du kan vælge mellem enten VELFAC Classic træ eller VELFAC Classic træ/alu. Med VELFAC Classic træ får du en autentisk fornemmelse med klassiske materialer, men hvis du vælger VELFAC Classic træ/alu, vil du tilmed få minimal vedligeholdelse af dine nye palævinduer.

Hvad er forskellen på palæhusvinduer og bondehusvinduer?

 

Det kan for nogle være svært at skelne mellem palævinduer, bondehusvinduer og dannebrogsvinduer. Et tofagsvindue med 6 ruder, der er adskilt af to sprosser, vil oftest blive kategoriseret som et bondehusvindue, mens et med 8 ruder hører under palævinduer. Ofte er der ganske små forskelle på lige disse detaljer – for eksempel er sprosserne i et palævindue typisk tyndere end dem i bondehusvinduet.

 

Palævinduer er ligeledes ofte lidt større end dem, som man bruger ved dannebrogsvinduer - og de anvendes oftere til større boliger. Det vigtigste er dog ikke, hvad du kalder vinduerne, men den stil som du ønsker at skabe via indretningen og designet på vinduet, så det stemmer overens med din bolig og fuldender den stil, som du gerne vil have.

Hvilken farve skal dine palævinduer have?

 

Når du vælger nye vinduer, er det vigtigt at tænke på, at det er en langsigtet investering, der bør holde i mange år. Derfor er det fornuftigt at overveje en ekstra gang, før du vælger en utraditionel eller iøjnefaldende farve, da trends hurtigt kan blive forældede. Find en nuance, som du vil blive glad for at se på i mange år fremover. Sørg også gerne for, at den valgte farve fungerer med og komplementerer andre bygningsdele i boligen.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.