Bondehusvinduer

Bondehusvinduer

Skal din bolig have et klassisk, idyllisk udtryk, er bondehusvinduer et godt valg til din boligtype.

Med VELFAC Classic får du vinduer, der har alle de gode egenskaber, der kræves for nye vinduer, men som bibeholder det oprindelige udtryk på vinduerne, som de stilmæssigt så ud for flere 100 år siden.

 

Serien består af vinduer og døre i en alu/træ konstruktion, der kræver minimalt vedligehold eller i en smuk, ren trækonstruktion. 3-lags ruder er standard, og der opnås hermed energimærke A, der vil bringe din bolig op til nutidig standarder.

Se billeder af boliger med VELFAC bondehusvinduer

 

 

VELFAC Classic er det oplagte valg til dine bondehusvinduer

VELFAC Classic vinduer er designet specielt til at passe til klassiske boliger, såsom patriciervillaer, bondehuse og murermestervillaer. Uanset hvad du specifikt leder efter, så har VELFAC garanteret noget, der passer til dine behov. Det klassiske look er tydeliggjort med en buet "kitfals", som giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og slanke sprosser, der giver en elegant opdeling af vinduets ruder.


Du kan vælge mellem VELFAC Classic træ eller VELFAC Classic træ/alu. Med VELFAC Classic træ kan du få en helt autentisk fornemmelse med materialerne, mens du får minimal vedligeholdelse, når du vælger VELFAC Classic træ/alu.

 

Det får du med VELFAC

Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikkerhed, holdbarhed, vind og vejr, så du altid er sikker på, at du træffer et godt og sikkert valg.

 

VELFAC vinduer er skræddersyet, så de passer til din bolig og dine behov.

 

Anbefalede vinduer til bondehuset

VELFAC Classic

Autentisk udtryk til den klassiske boligstil.

 

Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Leg med farver og vinduestyper

Se hvordan forskellige døre og vinduer gør sig på forskellige boligtyper og få inspiration til, hvordan din egen bolig kunne se ud og hvilke farver, der passer bedst.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.

 

Hvad koster nye vinduer og døre?

Når du ved hvor mange vinduer, du skal have, og hvilken størrelse, de skal være, kan du hurtigt få en indikation af prisen.

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.

 

 

 

breaker

 

 

Charmerende bondehusvinduer fra VELFAC

 

Bondehusvinduer er de klassiske, sprossede vinduer, der giver et hyggeligt og landligt udtryk til dit hjem, og de anvendes især i traditionelle, ældre huse. Vi tilbyder skræddersyede bondehusvinduer, så du får det præcise resultat, du ønsker. Lad os hjælpe dig med at finde det helt rette bondehusvindue til dit hjem.

 

Et bondehusvindue giver et autentisk udtryk og tiltaler mange ofte på grund af de romantiske kvaliteter. Disse klassiske vinduer kan tilpasses i et varieret udvalg af glastyper, farver, størrelser og dimensioner til din bolig. Nye bondehusvinduer kombinerer charme og romantik med den klassiske autentiske stil.

 

Traditionelle bondehusvinduer er en attraktiv måde at bringe et klassisk look til din bolig. Vinduet er delt op i flere fag og sprosser, og du kan tilpasse antallet af fag og sprosser i henhold til dine designpræferencer. Bondehusvinduer vil tilføje et tidløst præg til enhver boligs æstetik.

Bondehusvinduer som sidehængte vinduer

 

Når du renoverer eller tilføjer nye vinduer til din bolig, er det bedst at holde fast i stilen på din bolig. Overvej, hvilken type vinduesdesign, der allerede er på plads i din bolig, og sammenlign dem med lignende boliger i samme stilart.

 

Sidehængte vinduer kommer i forskellige størrelser og har kun én rude per fag. De giver et klassisk look, der kan passe til både landejendomme og bylejligheder. Med sidehængte vinduer kan du bestille så mange forskellige størrelser du vil, og vælge om du vil have en fast ramme eller ej.

 

Et sidehængt vindue er en god løsning, hvis du ønsker et vindue, der nemt kan åbnes helt op. Det giver god ventilation, men det betyder også, at du skal være sikker på, at du kan nå ud til karmen for at lukke vinduet. Husk altid, at tjekke bredden af det sidehængte vindue, før du investerer i det.

VELFAC sørger for indbrudssikringen

 

Indbrudssikring er af største vigtighed for at sikre, at potentielle ubudne gæster har svært ved at komme ind i dit hjem. Vinduer og døre er typiske indgangssteder for tyve, så det er vigtigt at investere i de mest sikre løsninger, der findes for at gøre arbejdet som ubuden gæst vanskelig.

 

Det kan være svært at skelne mellem effektive indbrudshæmmende vinduer og dem, der ikke er så sikre. For at sikre, at du får en løsning, der opfylder dine sikkerhedsbehov, bør du forstå, hvad du skal kigge efter, når du vurderer tilgængelige løsninger.

 

Med VELFAC Classic får du som standard en sikringspakke med, der indeholder følgende:

 

  • Forstærkede hængsler og kolver
  • Sikkerhedsslutblik
  • Sikkerhedslimede ruder
  • Paskvilsystem med tre lukkepunkter

Vælg mellem mange farver

 

Når du vælger farver til dine nye vinduer, er det vigtigt at overveje en nuance, der vil stå tidens tand. Vælg en nuance, som du ikke hurtigt bliver træt af og en farve, der stadig vil se godt ud om mange år.

 

Farven skal komplementere andre funktioner i din bolig, herunder tag og facade. Sørg for, at vælge nuancer, der matcher eller skaber et sammenhængende tema blandt yderdøre, carport, karme og mere. Sørg også for, at farverne komplementerer hinanden.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.