image

Dobbelt terrassedør

Med en dobbelt terrassedør fra VELFAC lukker du mere dagslys ind og åbner boligen op. Du får desuden mulighed for nemmere adgang til terrassen, så du kan nyde den mere.

Uanset om du har en traditionel, klassisk eller moderne vinduesløsning, har vi en terrassedør, der passer. Vi skræddersyr den dobbelte terrassedør, så den lever op til dine ønsker og krav om farve, størrelse og funktionalitet. Når du vælger en dobbelt terrassedør i træ/alu, får du et holdbart design i høj kvalitet, som du har glæde af i rigtig mange år.

 

 

 

Stort udvalg til alle boligtyper

Mulighederne er mange, så uanset om du har en traditionel, klassisk eller moderne løsning, har vi en dobbelt terrassedør, der passer.

 

Se udvalget her

 

Se eksempler på boliger med VELFAC terassedøre

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er fordelene ved en dobbelt terrassedør?

Med en dobbeltfløjet terrassedør får du en dobbelt så stor åbning til udelivet. Du får en større forbindelse mellem ude- og indelivet, så overgangen smelter mere sammen. Med dobbeltfløjeded terrassedøre er der en stor chance for, at du får åbnet helt op til udelivet.

Besøg vores udstilling og se alle fordelene

Hvad er fordelene ved en dobbelt terrassedør i træ/alu?

Med en kombination af træ og aluminium får du det bedste af to verdener. På ydersiden af terrassedøren sikrer aluminium en smal ramme, et moderne og tidløst udtryk samt en lang levetid. Desuden er der minimal vedligeholdelse. Fordelen ved træ på indersiden af terrassedørens ramme er, at det giver en høj energiperformance, god akustik og et varmt udtryk.

Hvorfor vælge terrassedøre fra VELFAC?

VELFAC terrassedøre er nemme at bruge. De har et let og stilfuldt design og giver et stort lysindtag. Samtidig matcher dørene vores vindueserier, så du får et smukt ensartet udseende i boligen. De kan tilpasses nøjagtigt til dine behov i alle henseender: størrelse, model, stil, farve, ruder, sprosser, samlinger osv.

 

 

 

 

Se vores udvalg af dobbelte terrassedøre


Vi har dobbelte terrassedøre til alle boligtyper og helt sikkert også én, der passer til dig og din bolig.

image

VELFAC 200 dobbelt terrassedør i moderne stil

Med den dobbeltfløjede terrassedør i VELFAC 200 serien er der rig mulighed for at få mere dagslys i hverdagen. Det er nemlig bevist, at dagslys øger din livskvalitet. Så med denne terrassedør kan du lukke mest mulig naturligt lys ind i din bolig. Samtidig får din bolig et minimalistisk udtryk, og terrassedøren i materialerne træ/alu kræver kun minimal vedligeholdelse.

 

image

VELFAC Classic dobbelt terrassedør i klassisk stil

Den dobbelte VELFAC Classic terrassedør har som udgangspunkt en åbningsvinkel på op til 90 grader, men kan alternativt også fås med 180 graders hængsel, hvis indbygningen tillader det, for en fuld åbning om til væggen. I det tilfælde vil man dog ikke kunne få grebsbetjent bremse. Den dobbelte terrassedør i VELFAC Classic fås både med og uden sprosser.

 

image

VELFAC Ribo dobbelt terrassedør i traditionel stil

VELFAC Ribo terrassedøren er særlig egnet til udskiftning i huse fra 1960’erne til 1980’erne, hvor der i forvejen ofte sidder traditionelle karm-/rammedøre. Du kan derfor også nemt bibeholde stilen, uden at udskiftningen får betydning for udtrykket på huset. Der er også stort fokus på indbrudssikring med VELFAC Ribo terrassedøren.

 

image

VELFAC Edge dobbelt terrassedøren til sommerhuset

Med VELFAC Edge terrassedøren får du fuldt udbytte af at slå dørene op i sommerhuset. Bygningsreglementet er siden starten af 2021 blevet skærpet med hensyn til energivinduer. Det indebærer, at VELFAC Edge terrassedøren, som er en B-mærket terrassedør med 2-lags glas, kun må anvendes i sommer- og fritidshuse samt uopvarmede rum.

 

 

Er du på udkig efter en 1-fløjet terrassedør? Se mere her

 

 

 

Klar til at gå videre? Sådan bestiller du

Vi er klar til at hjælpe dig videre med din bestilling. Få VELFAC til at lave et prisoverslag, eller bestil tid til en gratis opmåling ved en professionel VELFAC VinduesMester.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

image

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.