Dobbelt terrassedør

Dobbelt terrassedør

Med en dobbelt terrassedør fra VELFAC lukker du mere dagslys ind og åbner boligen op. Du får desuden mulighed for nemmere adgang til terrassen, så du kan nyde den mere.

 


Uanset om du har en traditionel, klassisk eller moderne vinduesløsning, har vi en terrassedør, der passer. Vi skræddersyr den perfekte dobbelte terrassedør til netop din bolig, så den lever op til dine ønsker og krav om farve, størrelse og funktionalitet. Når du vælger en dobbelt terrassedør i træ/alu, får du et holdbart design i høj kvalitet, som du har glæde af i rigtig mange år.

 

 

Hvorfor skal du vælge en dobbelt terrassedør?

Bor du i et hus med have, vil du højst sandsynligt benytte dig af de mange muligheder, det giver. De fleste oplever, at det bliver nemmere, når de har en dobbelt terrassedør, så de kan få direkte adgang til haven.

 

En dobbelt terrassedør giver ikke kun en større ind- og udgang, den er også et æstetisk statement, der fremhæver ethvert hus uanset dets alder eller stil. Derudover giver det en hel del naturligt lys, der kan ændre dit rum fuldstændig. Et større lysindfald bidrager til følelsen af både luft og rummelighed.

 

En terrassedør er især en god idé, hvis du har børn i huset. Døren gør det muligt at bruge både indendørs- og udendørsarealer til leg, når vejret er godt. Denne mulighed har børn ikke helt på samme måde, hvis der ikke er en dør, der fører direkte ud i haven.

 

 

Få professionel rådgivning

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og vejledning. Kontakt os eller kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vores døre og vinduer, inden du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.

 

 

 

Stort udvalg til alle boligtyper

Mulighederne er mange, så uanset om du har en traditionel, klassisk eller moderne løsning, har vi en dobbelt terrassedør, der passer.

 

Se udvalget her

 

Se eksempler på boliger med VELFAC terassedøre

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er fordelene ved en dobbelt terrassedør?

Med en dobbeltfløjet terrassedør får du en dobbelt så stor åbning til udelivet. Du får en større forbindelse mellem ude- og indelivet, så overgangen smelter mere sammen. Med dobbeltfløjeded terrassedøre er der en stor chance for, at du får åbnet helt op til udelivet.

Besøg vores udstilling og se alle fordelene

Hvad er fordelene ved en dobbelt terrassedør i træ/alu?

Med en kombination af træ og aluminium får du det bedste af to verdener. På ydersiden af terrassedøren sikrer aluminium en smal ramme, et moderne og tidløst udtryk samt en lang levetid. Desuden er der minimal vedligeholdelse. Fordelen ved træ på indersiden af terrassedørens ramme er, at det giver en høj energiperformance, god akustik og et varmt udtryk.

Hvorfor vælge terrassedøre fra VELFAC?

VELFAC terrassedøre er nemme at bruge. De har et let og stilfuldt design og giver et stort lysindtag. Samtidig matcher dørene vores vindueserier, så du får et smukt ensartet udseende i boligen. De kan tilpasses nøjagtigt til dine behov i alle henseender: størrelse, model, stil, farve, ruder, sprosser, samlinger osv.

 

 

 

 

Se vores udvalg af dobbelte terrassedøre


Vi har dobbelte terrassedøre til alle boligtyper og helt sikkert også én, der passer til dig og din bolig.

VELFAC 200 dobbelt terrassedør i moderne stil

Med den dobbeltfløjede terrassedør i VELFAC 200 serien er der rig mulighed for at få mere dagslys i hverdagen. Det er nemlig bevist, at dagslys øger din livskvalitet. Så med denne terrassedør kan du lukke mest mulig naturligt lys ind i din bolig. Samtidig får din bolig et minimalistisk udtryk, og terrassedøren i materialerne træ/alu kræver kun minimal vedligeholdelse.

 

VELFAC Classic - dobbelt terrassedør i klassisk stil

Den dobbelte VELFAC Classic terrassedør har som udgangspunkt en åbningsvinkel på op til 90 grader, men kan alternativt også fås med 180 graders hængsel, hvis indbygningen tillader det, for en fuld åbning om til væggen. I det tilfælde vil man dog ikke kunne få grebsbetjent bremse. Den dobbelte terrassedør i VELFAC Classic fås både med og uden sprosser.

 

VELFAC Ribo dobbelt terrassedør i traditionel stil

VELFAC Ribo terrassedøren er særlig egnet til udskiftning i huse fra 1960’erne til 1980’erne, hvor der i forvejen ofte sidder traditionelle karm-/rammedøre. Du kan derfor også nemt bibeholde stilen, uden at udskiftningen får betydning for udtrykket på huset. Der er også stort fokus på indbrudssikring med VELFAC Ribo terrassedøren.

 

VELFAC Edge dobbelt terrassedøren til sommerhuset

Med VELFAC Edge terrassedøren får du fuldt udbytte af at slå dørene op i sommerhuset. Bygningsreglementet er siden starten af 2021 blevet skærpet med hensyn til energivinduer. Det indebærer, at VELFAC Edge terrassedøren, som er en B-mærket terrassedør med 2-lags glas, kun må anvendes i sommer- og fritidshuse samt uopvarmede rum.

 

 

Er du på udkig efter en 1-fløjet terrassedør? Se mere her

 

 

 

Klar til at gå videre? Sådan bestiller du

Vi er klar til at hjælpe dig videre med din bestilling. Få VELFAC til at lave et prisoverslag, eller bestil tid til en gratis opmåling ved en professionel VELFAC VinduesMester.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til jeres bolig.

 

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

 

Overvej materialerne til din dobbelte terrassedør

 

Vælg mellem træ og træ/alu

Desuden er en VELFAC terrassedør sammensat af flere materialer, hvor de primære materialer er træ og træ/aluminium udover glas selvfølgelig. Det er nemlig disse materialer, som du kan vælge til din terrassedør.

 

Alt efter den specifikke produktserie kan du hos VELFAC vælge mellem træ/alu eller udelukkende træ. Træ/alu er fremstillet med træ indvendigt og en aluminiumsramme monteret udvendigt, mens en mere traditionel dobbelt terrassedør består af både træ indvendigt og udvendigt. En terrassedør i træ vil kræve mere vedligeholdelse gennem årene end en terrassedør i træ/alu, da aluminium stort set er vedligeholdelsesfrit.

 


Få dobbelte terrassedøre i mindre klimabelastende materialer

Brugen af træ i vores døre giver et varmere udtryk og fornemmelse indefra. Alt det træ, der bruges i VELFAC vinduer, stammer fra Nordeuropa, og vi bruger kun FSC-certificeret træ, hvilket betyder, at det kommer fra ansvarligt forvaltet skovbrug. Træ er en vedvarende ressource, og er derfor meget mere miljøvenligt end andre byggematerialer, da det kræver mindre energi at producere.>Læs mere om vores brug af FSC®-certificeret træ her.

 

Vores dobbelte terrassedøres ydre ramme kan være lavet af aluminium, som er stærkt og kræver minimal vedligeholdelse. Aluminium har en lang levetid og kan genanvendes uden at miste væsentlig materialekvalitet.

 


Vi tilbyder forskellige typer glas

I dag skal der i helårsbebyggelse anvendes A-mærkede vinduer i såvel renoveringer som nybyg. I morgentimerne kan der opstå kondens på ydersiden af glasset. Kondensen forsvinder dog hurtigt, når glasset er lige så varmt som lufttemperaturen.

 

Der findes både 2- og 3-lags ruder, som er A-mærkede. Dog har vi hos VELFAC som udgangspunkt kun A-mærkede 3-lags ruder. Vores vinduer og døre med 3-lags glas er A-mærkede lavenergivinduer, hvilket giver et behageligt lyst indemiljø og en så neutral gengivelse af den omgivende naturs farver, som det er teknisk muligt.

 

 

Vælg farve og funktioner


Oplev vores mange flotte farver

Det er vigtigt at overveje langsigtet, når du skal vælge farve til dine vinduer og døre, da det er en investering, der skal holde i mange år. Husk på, at trends kommer og går, så hvis du overvejer en usædvanlig eller slående farve, er det værd at tage sig tid til at tænke over, om det stadig vil være en farve, du bliver glad for om nogle år.

 

Den farve du vælger bør også komplementere de andre farver på resten af huset. Prøv at skabe et sammenhængende look ved at bruge en farve, der også bruges andre steder på ejendommen, såsom på døre, udhæng, veranda eller garage. Farven skal også gerne komplementere både tag og facade.

 


Hvilken åbningsretning er du interesseret i?

Det virker måske ikke sådan, men det betyder faktisk noget, hvilken vej du skal kunne åbne døren. Derfor er det også utrolig vigtigt, at du er opmærksom på dørens åbningsretning, når du bestiller den.

 

Vi mener ikke, at den ene åbningsretning er bedre end den anden. Det hele afhænger af din bolig. Bor du på en lille trang plads, så er det en god idé at vælge en udadgående terrassedør, da den ikke fylder indenfor, når den er åben. Du kan vælge en indadgående terrassedør, hvis din terrasse, altan eller have er lille, og du ikke ønsker, at terrassedøren skal optage plads udendørs.

 


Skal din dobbelte terrassedør være med bremse?

En bremse giver dig mulighed for at låse din terrassedør i en given position. Dette er meget praktisk, hvis du ønsker at kunne lufte ud. Vær opmærksom på, at din dør kun vil kunne åbne 90 grader, hvis du vælger en bremse. Uden en bremse vil din dør være i stand til at åbne 180 grader til sammenligning.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år fremover - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, og derfor kan vi tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas, mens du får 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

 

 

Skræddersyede løsninger efter mål

 

Hos VELFAC har du mulighed for at finde de vinduer og døre, der passer til din bolig, og vi specialfremstiller alle vores vinduer og døre efter mål. Vi arbejder ikke med standardstørrelser og har ikke vinduer og døre på lager. Til gengæld får du en løsning, der er produceret præcis, som du ønsker og har brug for det. Vinduer og døre efter mål bidrager til din boligs unikke karakter og giver dig helt nye muligheder i form af design og farve, samt hvilke åbningsfunktioner vinduerne skal have. Bestil en gratis opmåling her.