Traditionelle vinduer forskønner parceller

Traditionelle vinduer forskønner parceller

Skal du skifte vinduer i parcelhuset, eller ønsker du blot et mere traditionelt udtryk i din bolig, kan du med fordel vælge VELFAC Ribo.

Har du et hus fra 70’erne eller 80’erne, er der stor sandsynlighed for, at du bor i et helt traditionelt typehus, som er bygget i ét plan. Fælles for mange af disse parcelhuse er, at de med fordel kan renoveres, og der kan bygges til efter behov, uden at det går ud over funktionaliteten. Det giver rig mulighed for at sætte dit eget præg på facadeudtrykket.

 

Traditionelt set er der ofte større vinduespartier ud mod havesiden. Så chancen for at opgradere vinduesløsningen til at omfatte gulv-til-loft vinduer er til stede og dermed lukke mere dagslys ind.

 

 

Vinduesvalg til det traditionelle parcelhus

VELFAC Ribo giver muligheden for at bibeholde det traditionelle udtryk med karm og ramme konstruktionen. Det traditionelle vindue har en smuk finish og en god isoleringsevne til parcelhuset. Designet passer godt til både nybyggeri og til vinduesudskiftninger i parcelhuse særligt fra perioden 1960-1980'erne.

 

Her kan du se boliger med traditionelle VELFAC Ribo vinduer

 

Anbefalede vinduer til den traditionelle stil

VELFAC Ribo

Traditionelle vinduer med smuk finish.

 

VELFAC Ribo serien består af vinduer, terrasse- og skydedøre samt hoveddøre, som er kendetegnet ved en traditionel karm/ramme konstruktion. 

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Leg med farver og vinduestyper

Se hvordan forskellige døre og vinduer gør sig på forskellige boligtyper og få inspiration til, hvordan din egen bolig kunne se ud og hvilke farver, der passer bedst.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Hvad koster nye vinduer og døre?

Når du ved hvor mange vinduer, du skal have, og hvilken størrelse, de skal være, kan du hurtigt få en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.