1-fløjede skydedøre efter mål giver nyt liv til din bolig

1-fløjede skydedøre efter mål giver nyt liv til din bolig

En 1-fløjet skydedør er en nem måde at få mere lys og luft på og samtidig bringe naturen ind i boligen. Du får mulighed for at bruge haven og huset på en helt ny måde.

 Med VELFAC skydedøre åbner du op til udelivet. Du får lys og luft ind i boligen og nem adgang til dine udendørsaktiviteter i haven. En skydedør til terrassen indgår i en naturlig sammenhæng med vinduerne, og når du bestiller en 1-fløjet skydedør efter mål, får du en løsning, der passer til netop din bolig og dine behov. Du får nem adgang til udelivet, og de udendørs glasskydedøre kræver ikke plads som terrassedøre, der åbner på almindelig vis.

 

Stort udvalg af 1-fløjede skydedøre

Med VELFAC er der mange muligheder for at kombinere vinduer og 1-fløjede skydedøre i både farve og stil, så du får et ensartet udtryk på hele huset, uanset om du har et moderne hus eller et mere traditionelt parcelhus. 


Se udvalget her

 

Se eksempler på boliger med VELFAC skydedøre

 

 

 

Se ofte stillede spørgsmål

 

Hvilke fordele er der ved skydedøre i glas?

Den åbenlyse fordel ved skydedøre er, at de sparer plads. Skydedøren skubbes til siden og optager derfor ikke meget plads til at åbne, hverken ind i rummet eller ud på terrassen eller altanen.

 

Desuden får du færre opdelinger med en skydedør, end hvis du vælger en terrassedør eller foldedør. Det giver mere udsyn og lys.

 

En anden fordel er, at skydedøren giver dig mulighed for at åbne en større del af dit hjem - op til 2,5 meter med en dobbelt skydedør – ud mod haven og terrassen, så der bliver en optimal sammenhæng mellem ude- og indelivet. Det giver mere dagslys og bedre indeklima.

Hvilket glas er bedst til skydedøre?

En VELFAC skydedør leveres som udgangspunkt med standardglas, som opfylder kravene i de fleste boliger. I henhold til kravene i Bygningsreglementet anbefales det, at skydedøre leveres med sikkerhedsglas af hensyn til personsikkerheden.

 

Hvis du har særlige krav til solafskærmning, indbrudssikring eller støjdæmpning, bør du tage et kig på vores specialvinduer. Det er nemlig væsentligt at tage højde for fx syd- eller vestvendte glaspartier, hvor du med fordel kan vælge solglas til din skydedør.

Kan man få skydedøre med lydtæt glas?

Ja, man kan med fordel få lydreducerende ruder i skydedøren, hvis man er generet af støj ude fra på den ene eller anden måde. Man skal dog være opmærksom på, at lydreducerende ruder betyder, at skydedøre bliver tungere og dimensioneres tilsvarende mindre, så konstruktionen kan bære det.

 

Du kan læse meget mere om, hvordan du med VELFAC vinduer kan reducere støj i boligen.

Hvorfor skal jeg vælge skydedøre fra VELFAC?

VELFAC er førende inden for træ/aluminiumsvinduer i Nordeuropa og er værdsat for sine vinduer med smalle rammer, elegant design og enestående termisk ydelse.

 

Det gælder selvfølgelig også VELFAC skydedører, som desuden har den fordel at være plan med resten af facaden, når døren er lukket. Der ud over får du færre opdelinger med en skydedør, end hvis du vælger en terrassedør eller foldedør. Det giver mere udsyn og lys.

 

VELFAC produkter fremstilles i høj kvalitet, hvilket resulterer i lav vedligeholdelse og en lang levetid på op til 60 år.

 

 

 

 

Se vores udvalg af skydedøre


Vi har 1-fløjede skydedøre til alle boligtyper og helt sikkert også én, der passer til dig.

VELFAC 200 skydedør med niveaufri adgang

VELFAC 200 skydedøren er meget letgående sammenlignet med en almindelig hæve/sænke-skydedør og kan åbnes med én hånd, mens du balancerer med kaffebakken i den anden. Det lave bundstykke giver stort set niveaufri adgang mellem ude og inde. Det betyder, at eksempelvis barnevognen eller et rullebord triller over bundstykket næsten ubemærket. Med det lave bundstykke og de smalle karme vil adskillelsen mellem inde- og udelivet også opleves mindre.

 

Du kan opleve VELFAC 200 skydedøren i vores udstillinger i Horsens og Rødovre. Du er også velkommen til at kontakte en privatrådgiver hvis du har spørgsmål.

 

VELFAC 200 skydedør

Skydedøren fra VELFAC 200 tilbyder et moderne udtryk med stramme linjer. De smalle rammer ser ens ud, uanset om det er et vindue, en skydedør eller en terrassedør. Oplev den varme atmosfære fra træet indvendigt og kun minimal vedligeholdelse af aluminium udvendigt.

 

Du kan opleve VELFAC 200 skydedøren i vores udstillinger i Horsens og Rødovre. Du er også velkommen til at kontakte en privatrådgiver hvis du har spørgsmål.

 

VELFAC Edge skydedøren til sommerhuset

Skydedøren i VELFAC Edge-serien har 2-lags glas og er en B-mærket vinduesserie, hvorfor den kun må anvendes i sommer- og fritidshuse samt uopvarmede bygninger. Skydedøren er robust med slanke rammer og giver en fri åbning på op til 1,2 meter.

 

VELFAC Ribo hæveskydedør

I serien VELFAC Ribo findes en hæveskydedør, som også giver et stort lysindfald og som passer sammen med vinduerne i Ribo-serien. Når grebet drejes, hæves døren op, og den skydes forbi den faste del af elementet. Den 1-fløjede VELFAC Ribo hæveskydedør har en fri åbning på op til 1,5 meter i bredden.

 

Er du på udkig efter en 2-fløjet skydedør? Se mere her

 

 

 

Klar til at gå videre? Sådan bestiller du

Vi er klar til at hjælpe dig videre med din bestilling. Få VELFAC til at lave et prisoverslag, eller bestil tid til en gratis opmåling ved en professionel VELFAC VinduesMester.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til jeres bolig.

 

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.