Montering

Få det bedste resultat med en VELFAC VinduesMester

Nye vinduer og døre er en stor investering. Så brug en specialuddannet VELFAC VinduesMester og få professionel montering af dine vinduer.

Derfor skal du bruge en specialist

Når du vælger VELFAC gennem en VinduesMester, får du en gennemtænkt løsning monteret af en erfaren tømrer, som sikrer, at alt spiller. Lige fra rådgivning, opmåling og tilbud til montage af dine nye vinduer og døre.

 

Find din nærmeste VinduesMester

Hvor finder du din nærmeste VELFAC VinduesMester? Brug vores kort til at finde din tømrerspecialist i VELFAC vinduer og døre.

 

"Vi føler os meget sikre i valget af vinduer ud fra den 360 graders rådgivning, vi har fået. Vi har fået vinduer, der passer lige til vores behov og til husets stil"

 

- Malene. Kunde ved VinduesMesteren JA Vinduer

Bliv klar til at få monteret dine nye vinduer

Tjekliste: Det skal du tale med din tømrer om

Bliv helt skarp på, hvad du bør afstemme med din tømrer, inden han monterer dine nye vinduer. På den måde får I på bedste vis forventningsafstemt, så begge parter sikrer en god proces og dialog.

 

Artikel: Sådan gør du klar til at få monteret nye vinduer

5 gode råd til, hvordan du bedst forbereder et besøg af håndværkeren.

 

 

 

breaker

 

 

 

Udskiftning af vinduer

 

Udskiftning af vinduer kan gøre en stor, positiv forskel for din bolig på mange områder. Ved udskiftning af dine vinduer kan du eksempelvis få meget mere lys ind, skabe langt bedre isolering og ændre din boligs stilistiske udtryk, så dit hjem udstråler din personlige smag, ikke bare indendørs, men også udefra. Der kan være endnu flere gode grunde til, at du overvejer at få udskiftet dine vinduer, og uanset hvad du ønsker af forandringer, kan du med garanti få dine drømmevinduer hos VELFAC.

Udskiftning af vinduer er dog også en stor investering for de fleste. Derfor er det ikke bare vigtigt, at du vælger de rette vinduer - det er mindst lige så vigtigt, at opmåling og montering bliver gjort ordentligt.

VELFAC har uafhængige, professionelle tømrerfirmaer tilknyttet, som er uddannede i specifikt at montere vinduer fra VELFAC. Det gør processen ved udskiftning af vinduer nem og tryg. Vælger du derfor en VELFAC VinduesMester, er du garanteret at blive mødt af en dygtig tømrer med erfaring i netop VELFAC vinduer. Det giver dig sikkerhed for, at arbejdet bliver gjort ordentligt helt fra start, hvilket skaber det bedste udgangspunkt for et tilfredsstillende resultat til slut.

Køb vinduer direkte hos din tømrer

 

Ved udskiftning af dine vinduer til VELFAC vinduer, skal du handle gennem en VELFAC VinduesMester. Du køber altså vinduerne direkte hos en tømrer, der er VELFAC VinduesMester, og det er også denne tømrer, der monterer dine nye vinduer. Tømreren leverer og monterer vores vinduer i din bolig efter aftale med dig. Find en VELFAC VinduesMester i dit lokalområde her.

En god dialog mellem dig og din valgte VELFAC VinduesMester giver gode betingelser for, at processen bliver en behagelig oplevelse, og at du bliver glad for dine nye vinduer. Undervejs kan tømreren hjælpe med alle spørgsmål, du måtte have til montering. Her kan du finde en tjekliste til, hvad du bør huske at vende med din tømrer.

 

Udskiftning af vinduer - hvordan?

 

Udskiftning af vinduer behøves ikke at være besværligt. Har du aldrig fået skiftet vinduerne ud før, kan det muligvis virke en smule uoverskueligt; men det er faktisk enkelt nok. Vi anbefaler, at du griber processen an i denne rækkefølge:

 


Har du yderligere spørgsmål til, hvordan du griber processen an, er vi selvfølgelig klar med gode råd og professionel vejledning, så du er sikker på at træffe de rette valg lige fra begyndelsen. Har du brug for at sparre med en VELFAC rådgiver omkring udskiftning af vinduer, så kontakt os her, og få svar på alle dine spørgsmål. Vores dygtige medarbejdere besvarer spørgsmål om alt fra selve processen til valg af vinduestype.

Vælg de rette vinduer

 

Vil du udskifte dine vinduer, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig, før du når så langt som til montering. Første skridt er at undersøge, hvad der findes af forskellige vinduestyper, hvorefter du vælger din favorit.

Der findes rigtig mange slags vinduer, der varierer i design og stil, og de giver alle din bolig hvert sit æstetiske udtryk. Det er derfor en god idé at sætte dig ind i, hvilke typer af vinduer der passer til din boligtype og samtidig matcher din personlige smag.

Vores vinduer har også forskellige funktioner. De varierer i forhold til åbne- og lukkefunktioner, sikringsmetoder, materialer og meget mere. Disse ting har for eksempel indflydelse på, hvordan vinduet åbnes, hvor meget det kan åbnes, hvor nemt det er at vedligeholde og pudse vinduerne samt, hvor vejrbestandige vinduerne er.

 

Besøg os, og oplev vinduerne

 

Hvis du overvejer udskiftning af vinduerne i dit hjem, men ikke har besluttet dig for, hvilke nye vinduer, du ønsker, så besøg en VELFAC udstilling. Hos VELFAC kan du se og opleve vores mange forskellige modeller, og du kan nemt sammenligne dem med hinanden. Desuden kan du få hjælp og gode råd af vores medarbejdere, som kan hjælpe dig godt på vej og inspirere dig til at se nye muligheder.

Vi har vores egne udstillinger i Rødovre, Horsens, Ringkøbing og Middelfart. Derudover har vi en række VELFAC VinduesMestre, der også udstiller vores vinduer, og her kan du også lægge vejen forbi vores partnerudstillinger, hvis de ligger tættere på dit lokalområde.

Når du har valgt dine nye vinduer, er du klar til at kontakte en VELFAC VinduesMester og forhøre dig omkring opmåling, levering og montering. Ved udskiftning af vinduer til VELFAC er du sikret en skræddersyet løsning og professionel montering.

Professionel rådgivning og lang garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Og vi ved, at det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning.