Specielle vinduestyper

Specielle vinduestyper

Et vindue er ikke bare et vindue. De fås i mange forskellige udformninger afhængig af, hvor i huset, de skal sidde og hvilke funktioner, de skal udfylde.

Hos VELFAC laver vi alle vinduer, så de passer til dine behov. Det gælder både i forhold til form og funktion. Det betyder også, at du har uanede muligheder for at give dit hus lige præcis det udtryk, du har lyst til.

 

Specielle vinduer fuldender udtrykket

Om du har brug for specielle faconvinduer, der er runde eller trekantede, om de skal sidde i kælderen eller på gavlen, har du masser af muligheder med VELFAC. Alle vinduerne er lavet på mål, så de passer lige ind i dine tanker om, hvordan udtrykket på dit hus skal være. Har du brug for specielle vinduer, der passer til din boligtype eller byggestilen på dit hus, har vi helt sikkert noget, der passer, og vi kan hjælpe og rådgive dig.

 

 

Se eksempler på specielle VELFAC vinduer

 

Professionel rådgivning letter opgaven

Har du et helt konkret behov netop nu, kan du med fordel bestille en gratis opmåling hos os. Så sender vi en VELFAC VinduesMester ud for at rådgive dig og måle op til dine nye vinduer.

 

En VELFAC VinduesMester er en selvstændig tømrer, som er særligt uddannet i at montere VELFAC vinduer. Han deltager løbende i træning og er helt opdateret på vores produkter, så han kan give dig den mest professionelle rådgivning hele vejen igennem. Se mere her

 

 

Få professionel hjælp

Få besøg af en VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til netop dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

Udvalg af specielle vinduer

Hjørnevinduer
Gavlvinduer
Buede vinduer
Faconvinduer
Kældervinduer
Sprossevinduer
Småsprossede vinduer

Alle VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

VELFAC Edge

Slankt og robust B-mærket vindue med 2-lags glas, som i dag opfylder lovkravene til sommerhuse og uopvarmede rum.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

Udforsk vores specialruder til dine specialvinduer

 

Hos VELFAC kan du få specialruder, der kan give dine nye vinduer en ekstra dimension. For eksempel kan VELFAC sound hjælpe med at dæmpe trafikstøj mens VELFAC Sun skærmer for sollyset. Med VELFAC speciallavede ruder kan du få præcis det, du har brug for.

 

VELFAC SUN

 

VELFAC SUN giver yderst effektiv termisk kontrol i rum, der har store vinduesarealer. Ruderne er ideelle til syd- og vestvendte facader til solafskærmning. De reflekterer op til 60% af solens varme, mens de holder blænding ude og tillader masser af naturligt lys komme ind i rummet. VELFAC SUN tilbyder både komfort og energibesparelser i et enkelt produkt.

 

 

VELFAC DÉCOR

 

DÉCOR-ruder er med til at begrænse frit ind- og udsyn, for eksempel fra badeværelsesvinduer og facadedøre. Hertil kan du vælge mellem fem forskellige designs.

 

 

VELFAC SAFETY

 

Sikkerhedsglas er designet til at reducere risikoen for personskade ved kontakt med glasoverflader, såsom terrassedøre, skydedøre, facadedøre og lavtsiddende vinduer.

VELFAC SOUND

 

Udefrakommende støj kan forstyrre, og derfor er det vigtigt at vælge egnede lyddæmpende ruder. Det kan øge komfort og reducere støjniveauerne betydeligt. Udover et bedre indemiljø giver det også en mere behagelig atmosfære.

 

 

VELFAC SECURE

 

Sikringsglas mindsker risikoen for indbrud, da glasset - hvis det brydes - stadig er intakt grundet lamineringen i glasset. Dertil er VELFAC SECURE testet og godkendt efter CEN standard EN 356.

 

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.