Trekantsvinduer

VELFAC laver trekantede vinduer efter mål til din bolig

Et trekantsvindue kan invitere lys ind ved at udnytte for eksempel en gavl til kip. Ønsker du at give din bolig en unik karakter, eller vil du gerne maksimere indstrømningen af naturligt lys i dine opholdsrum? I så fald kan VELFAC tilbyde trekantsvinduer, der er tilpasset din bolig.

Sådan får du trekantede vinduer

I forbindelse med nybyg eller en renovering af din bolig er det vigtigt at tage højde for mulige forskellige vinduesdesigns. En af de mest betydningsfulde aspekter er mængden af naturligt lys, der trænger ind i boligen, da det kan påvirke både sundhed og trivsel. Derfor er det en god idé at tænke over, hvilke alternativer, der tillader mest muligt dagslys.

 

Hos VELFAC laver vi vinduer i alverdens specielle faconer, herunder trekantsvinduer. VELFAC vinduer og døre laves altid efter mål til din bolig. Vi anbefaler at du bestiller en gratis opmåling hos en VELFAC VinduesMester. VinduesMesteren kommer på besøg hos dig og hjælper dig med at bestille og monteret dit trekantede vindue. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du ønsker hjælp.

 

Øg lysindfaldet i din bolig med et trekantsvindue

 

Dagslys medvirker til at tilføre rummet dynamik, og vi drages instinktivt mod rum med en tiltalende belysning. Trekantsvinduer er alsidige og fungerer effektivt i en række forskellige situationer. Og vinduerne kan også være et fremragende valg, hvis du har til hensigt at øge din ejendoms visuelle appel.

 

Trekantsvinduer er typisk anvendt i store vinduespartier og til forskellige boligers loft til kip. De tilbyder en attraktiv lysgennemstrømning i boligen. Disse vinduer kan være ideelle, hvis du opfører en ny bolig, har en førstesal eller hvis din bolig kræver et nyt omfattende vinduesparti.

Skræddersyede trekantsvinduer til din bolig

 

Hos VELFAC tilbyder vi trekantsvinduer, der kan anvendes til flotte og kreative vinduespartier i din bolig. Vi bruger ikke standardstørrelser - vi fokuserer i stedet på at fremstille vinduer, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Vores speciallavede vinduer tilfører kvalitet til din bolig og giver dig flere valgmuligheder i forhold til design, farver og funktioner.

 

Med skræddersyede vinduer kan du få en flot og personlig tilpasning af dine vinduer til netop din bolig. Læs mere om vores vinduer på mål her.

Få vejledning af en VELFAC VinduesMester

 

Hvis du står over for en konkret udfordring lige nu, kan du gratis anmode om en opmåling hos os. Vi vil sende en VELFAC VinduesMester til at hjælpe dig og foretage de nødvendige opmålinger til dine nye vinduer.

 

En VELFAC VinduesMester er en uafhængig tømrer, der har specialiseret sig i montering af VELFAC vinduer. Han deltager regelmæssigt i kurser og er fuldt opdateret på vores produkter, så han kan yde den mest kompetente rådgivning igennem hele processen.

Op til 10 års garanti og professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.