Vinduesparti

Gør din bolig lys og rummelig med store vinduespartier

Dit valg af vinduer er afgørende for dit velbefindende og indeklima, da vi er afhængige af lys. Hos VELFAC udvikler vi store vinduespartier med det formål at få mest muligt ud af det naturlige lysindfald.

Hvad skal du overveje, når du vælger et nyt vinduesparti?

Det er vigtigt at vælge et vinduesparti, der passer til din bolig og din stil derhjemme. Derfor bør du tage dig tid til at undersøge dine muligheder og vælge det vinduesparti, der passer bedst til dine behov. Det er således værd at overveje følgende:Hos VELFAC er vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye vinduesparti til din bolig. Kontakt en rådgiver

Få et ensartet udtryk til din bolig med VELFAC

Når du skal vælge nye vinduer, så skal du vurdere, hvilken VELFAC vinduesserie, der egner sig til din bolig. Uanset hvilken type bolig eller stil du har, kan du garanteret finde inspiration til dine nye vinduespartier i vores forskellige vinduesserier.

VELFAC vinduespartier kan dække ethvert behov - fra klassiske vinduer og døre med sprosser til det mere enkle og moderne vindue med rene linjer. Hertil kan du også kombinere et vinduesparti med en ny terrassedør eller skydedør, så du kan åbne for udelivet - og hvor den samme stilart følger alle elementer.

Alle VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

VELFAC Edge

Slankt og robust B-mærket vindue med 2-lags glas, som i dag opfylder lovkravene til sommerhuse og uopvarmede rum.

Få hjælp til at vælge store vinduersparti uden overophedning

En moderne livsstil har ført til en større efterspørgsel efter dagslys i vores bolig. Vi ønsker at udnytte dagslyset bedst muligt, men det er vigtigt at finde en balance for at undgå overophedning. Hos VELFAC er vi eksperter i lige netop det. Kontakt os og få hjælp til at vælge de rigtige vinduespartier til din bolig. 

 

Få mere lys ind i din bolig med et flot vinduesparti 

 

Formålet med at anskaffe store vinduespartier til sin bolig kan variere afhængigt af dine ønsker og behov, men ofte er formålet med et flot vinduesparti en af følgende grunde, som du også kan få gavn af:


  • At bringe mere dagslys ind i boligen: Store vinduespartier kan øge mængden af naturligt lys, som strømmer ind i boligen og gøre den mere lys og rummelig.

  • At forbedre udsigten: Store vinduespartier kan give en større og bedre udsigt ud af boligen, hvilket kan give en følelse af forbindelse til det omgivende landskab.

  • At forbedre indeklimaet: Store vinduespartier kan hjælpe med at regulere temperatur og fugtighed i boligen, samt give frisk luft og naturlig ventilation.

  • At øge værdien af boligen: Store vinduespartier kan øge den visuelle appel og økonomiske værdi af din bolig, da de ofte anses for at være et attraktivt designelement.

  • At skabe en følelse af åbenhed og rummelighed: Store vinduespartier kan give en følelse af åbenhed og rummelighed i boligen, da de kan give en visuel forbindelse mellem inde- og udelivet.

Op til 10 års garanti og professionel rådgivning

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.