Vinduer til din bungalow

Vinduer til din bungalow

Bungalowen er en mindre bolig med rene linjer og et kvadratisk grundplan. Det er altid vigtigt at tage højde for boligtypen, når du skifter vinduer for at undgå et forkert udtryk.

En bungalow har en meget karakteristisk og stilren arkitektur, der er kendetegnet ved at være kvadratisk, kompakt og med forholdsvis få kvadratmeter. Der kan være en trappe op til hoveddøren og høj kælder for fuld udnyttelse af pladsen.

 

Gode råd når du vælger vinduer til bungalowen

Bevar den skarptskårne stil ved at vælge vinduer med slanke rammer, der skaber en enkel stil både ude og inde. Vær trofast mod de karakteristiske hjørnevinduer ved at vælge et vinduesparti, der giver frit udsyn uden forstyrrende hjørnestolper eller hjørnesamlinger. Du bør dog være opmærksom på, om konstruktionen tillader dette.

 

Det bør du undgå

Du bør undgå meget kraftige vinduesrammer og ny opsprosning, der ikke harmonerer med bungalow husets enkle og stilrene linjer.

 

Vinduesserier, der passer godt til bungalowen

De stramme og stilrene linjer i husets arkitektur understreges af VELFAC 200, hvor alle vinduer og terrassedøre ser ens ud, uanset om de kan åbnes eller ej.

 

Til bungalowen anbefaler vi derfor denne vinduesserie:

 

 

Se eksempler på Bungalows med VELFAC vinduer

 

 

Kendetegn ved bungalowen

Bungalows er kendetegnet ved deres beskedne størrelse, hjørnevinduerne og deres enkle sprosseløse vinduer. I den traditionelle 1930’er bungalow er arkitekturen udsprunget af funktionen og bevidstheden om at bruge vinduer i forskellige størrelser til lysindtag.

Anbefalede vinduer til bungalowen

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle profiler.

 

VELFAC 200 er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og en smal ramme øger lysindfaldet. Vinduerne passer godt til moderne dansk byggeri.

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Hvad koster nye vinduer?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.