Kældervinduer

Kældervinduer

Med kældervinduer fra VELFAC får du vinduer i flot design og høj kvalitet, der passer til din bolig.

Er der kælder i dit hus, og står du overfor en vinduesudskiftning, kan du vælge vinduer til kælderen fra VELFAC. På den måde får du kældervinduer, der passer til dit hus og til resten af vinduerne i huset. Du kan få kældervinduer i alle vores produktserier, hvad enten du ønsker et moderne, klassisk eller et traditionelt udtryk.

 

 

Tophængte vinduer til kælderen sikrer flugtvejen

For at sikre brandredningsåbninger i dit hus, dvs. at du og familien kan komme ud, hvis uheldet skulle være ude, er det vigtigt, at du overvejer åbnefunktionen i dit kældervindue. Med et tophængt vindue får du den størst mulige åbning.

 

Du kan altid få råd og vejledning hos VELFAC, når det handler om at vælge det rigtige vindue til de forskellige rum i dit hus. Vi giver dig også gerne et prisoverslag.

 

 

Tag udgangspunkt i din bolig

Ved du hvilke vinduer, der passer til din bolig? Læs mere om, hvilke vinduer vi anbefaler til din boligtype.

 

Husk sikkerheden, så du kan føle dig tryg

Kældre kan være særligt udsat for indbrud, og det er vigtigt at vælge en sikker løsning for at føle sig tryg. Når du vælger VELFAC, får du branchens bedst indbrudssikrede vinduer.

 

I Danmark er indbrudstest og sikring af vinduer ikke et krav, og der findes ingen danske sikkerhedstest af vinduer. Derfor har vi ladet vores vinduer teste og godkende efter strenge engelske sikkerhedsnormer, hvor sikkerheden er en del af vinduets design. Vinduet må ikke kunne åbnes eller aflistes med for eksempel et koben eller en skruetrækker.

 

Se mere om VELFAC indbrudssikring

 

Alle VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

Udvalg af specielle vinduer

Hjørnevinduer
Gavlvinduer
Buede vinduer
Faconvinduer
Kældervinduer
Sprossevinduer
Småsprossede vinduer

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

Flotte og solide kældervinduer fra VELFAC

 

Hos VELFAC kan du få kældervinduer, der både er flotte, holdbare og som passer til stilen i din bolig. Vi tilbyder kældervinduerne i alle vores produktserier, så du nemt kan finde frem til den type, der egner sig til din bolig.

 

Med sikringsglas kan du reducere risikoen for indbrud, idet glasset - såfremt det brydes - stadig vil hænge sammen pga. det laminerede glas. Denne type glas kalder vi for VELFAC SECURE, og glasset er testet og godkendt efter CEN standard EN 356.

Vinduessikring til dine kældervinduer

 

Sikkerhed er en prioritet for VELFAC, og det inkluderer sikkerhed og tryghed i dit hjem. Hos VELFAC tester vi løbende vores produkter for at sikre, at du har ro i sindet, når det kommer til indbrudssikring. Vores vinduer er indbrudshæmmende samt udstyret med forstærkede hængsler, ekstra lukkepunkter og, sikkerhedslimede ruder.

 

Du kan også træffe yderligere foranstaltninger for at mindske risikoen for indbrud ved at vælge de rette vinduer og døre. Med udvalget af muligheder hos VELFAC kan du være sikker på, at din bolig er mere sikker end nogensinde.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.