Dragende gavlvinduer

Dragende gavlvinduer

Gavlvinduer fra VELFAC giver en dejlig udsigt fra førstesalen.

Med et gavlvindue fra VELFAC får du mulighed for at lukke lyset helt ind i din bolig, også på øverste etage. Gavlvinduer er ideelle til at åbne rummet op og give en skøn udsigt og masser af dagslys.

 

 

Få mere lys i boligen med et gavlvindue

Når du renoverer din bolig, er det vigtigt at overveje forskellige vinduers design. En af de væsentligste faktorer er mængden af dagslys, som kommer ind i boligen, da dette kan have stor betydning for både helbredet og velbefindende. Derfor bør du overveje hvilke løsninger, der giver dig mulighed for mest muligt naturligt dagslys.

Et stort gavlvindue kan åbne boligen op og skabe en tættere sammenhæng mellem ude og inde - i stedet for kun at se på det som to adskilte dele. Det give et højere udbytte af begge dele.


Skræddersyede gavlvinduer til din bolig

Hos VELFAC har du mulighed for at finde de vinduer, der passer i din gavl. Vi anvender ikke standardmål - i stedet specialiserer vi os i skræddersyede vinduesløsninger til netop dine behov. Vores specialfremstillede vinduer bringer en unik kvalitet til din bolig og giver dig flere valgmuligheder, når det kommer til design, farver og funktioner. Investér i skræddersyede vinduer for en uovertruffen stil og personliggørelse af dine vinduer til din bolig.

 

 

Vinduesserier, der kan anvendes som gavlvinduer

Vinduer til gavlen kan leveres i alle vores vinduessystemer. Vinduerne laves efter mål, så de passer nøjagtigt til din gavl, og du har stor frihed til at designe dem, som du har lyst til.

 

 

Se eksempler på boliger med hjørnevinduer fra VELFAC

 

 

Alle VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

Udvalg af specielle vinduer

Hjørnevinduer
Gavlvinduer
Buede vinduer
Faconvinduer
Kældervinduer
Sprossevinduer
Småsprossede vinduer

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

Få glæde af et nyt gavlvindue fra VELFAC

 

Gavlvinduer er en utrolig flot måde at tilføje lyselementer til din bolig. De giver huset et lysende udtryk, der øjeblikkeligt forandrer rummet. Gavlvinduer kan ligeledes bryde den tidligere faste facade og give det et mere dekorativt look. Ved at installere et gavlvindue kan du få glæde af disse fordele - og nyde det smukke lysindfald.

 

Du kan få gavlvinduer i alle VELFAC produktserier, så du kan få den stil, der passer bedst til dig og din bolig. Din boligs nuværende stilart kan guide dig, når du skal vælge vinduer, der komplementerer dets udseende. Moderne, slanke designs med lige linjer tilføjer et enkelt og sofistikeret finish, men hvis din boligstil er mere romantisk, kan klassiske vinduer være med til at indfange en original og autentisk æstetik. Uanset hvilken retning du vælger, kan de rigtige gavlvinduer hjælpe med at binde din bolig sammen.

Hvilken slags gavlvindue er du interesseret i?

 

Når du vælger gavlvinduer, er det vigtigt at overveje stilen samt den plads, som du har til rådighed på gavlen. Skal du have store vinduespartier eller blot et enkelt lille vindue? Du skal også overveje, om du foretrækker trekantede eller firkantede vinduer.

 

Udover størrelse og form skal du også overveje, hvilken type gavlvinduer du ønsker. Skal det være vinduer med sprosser, der ikke kan åbnes, eller skal vinduet bruges til udluftning. Eller måske en kombination. Sørg for at tage alle faktorer i betragtning, når du beslutter dig for, hvilke gavlvinduer du skal have i din bolig.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.