Priser

Tænkt dit projekt igennem og få et prisoverslag

Prisen på et nyt vindue er mere og andet end blot den prislap, der står på selve vinduet. Det er ofte en stor investering, så du skal være sikker på, at du har taget alt med i betragtning for at få det bedste overblik over økonomien i dit vinduesprojekt.

Hvad koster nye vinduer og døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Se vores vejledende priseksempler og få en indikation af prisen.

 

Ved du, hvad du skal have pris på? Tal med en professionel rådgiver

En professionel rådgivning er med til at afklare en række spørgsmål, også dem du måske ikke lige selv havde tænkt på. Skal vinduerne være træ/alu eller kun træ? Hvilken farve kunne du tænke dig udvendigt som indvendigt? Hvordan ønsker du, de skal åbne?
Kontakt en VELFAC privatrådgiver

Tag en snak med en VELFAC privatrådgiver og få hjælp til at vælge de rette vinduer, der passer lige nøjagtig til din bolig.

Tal med en VELFAC VinduesMester

VELFAC har et tæt samarbejde med en række selvstændige tømrermestre over hele landet. Sådan en tømrer kalder vi en VELFAC VinduesMester.

Beregn prisen på dit projekt

Når du ved, hvor mange vinduer du skal have, og hvilken størrelse de skal være, kan du hurtigt få en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.